- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizi990
senior tag
(#78) rbok
A bajoma következő: Csak TV van a videokarira csatlakoztatva (2. sz. kimenet, kompozitra alakítva) A kép tökéletes a képernyőn, azaz mindent látok, mintha csak monitor lenne. De ahogy elindítok egy egy filmet, akkor a TV képernyőn az úgy jenenik meg (ahogy kell), hogy a filmre már nem tudom megjeleníteni sem alejátszót, sem pl. a feliratmegnyitás ablakot, sem semmit. Gondolom azokat a film ''mögé'' nyitja meg. Csak akkor látom ismét a lejátszót, ha F10-el kikapcsoloma clone módot, de ekkor a film is eltűnik. Pedig jó lenne, ha a úgy tudnám megnyitni a lejátszó vezérjőpaneljét, hogy a háttérben megy a film, pl, ha ''tekerni'' akarom. Nagyon sok féle képpen próbáltam ,de nem sikerült célt érnem. Rengeteg ati és nv kártyám volt, de még egyiken sem szívtam ezzel. Lehet, hogy rossz a driver. A legújabbat tettem fel egyébként.
(#79) xeri válasza rbok (#78) üzenetére
Szóval a fent részletezett overlay-korlátozások miatt van az egész. Mivel én nem clone módban próbáltam, nem találkoztam a hibáddal, és nem is értettem.
Viszont a képernyő beállításainál megadhatod, hogy a 2. monitor legyen a primary, és akkor nem is kell clone módot használnod.
Szóval szerintem tedd ezt, és kapcsold ki az összes DH ficsört, mint a DVD-MAX, clone meg ilyenek.
Nekem is rbok-féle bajom van. HTPC-be használnám csak TV-re kötve.
Előbb beállítottam a Dual Display-t és utána a Control Panel->Display->Settings-ben a második kimenetet állítottam be elsődlegesnek. Így viszont a TV képernyőn csak egy tök üres asztal jelent meg és nem is tudtam elindítani semmit.
Holnap leviszem a monitorom és próbálgatom majd, de nem tudna vki segíteni, hogyan lehet ezt megoldani?
Ja, G450-em van XP-vel.
bizi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CSÜTÖRTÖK ÉJFÉLIG AKCIÓ! Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2030.01.06-ig
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- GIGABYTE GeForce RTX 5090 GAMING OC 32G - bontatlan, 3 év gari
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs