Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Freddy76 #21508 üzenetére
Pontosan igy nöttem fel én is. És jelenleg is úgymond falun élek, de a kisebbik lányom miatt alakult így a helyzet. Én még nem láttam embert aki ennyire imádna egy cicát. És mivel ilyen jó barátok voltak, így hozzám is közelebb került az az állat. Ő mindih azt akarta hagy maradjon bent a cica, mert melege van, fázik , vele akar aludni stb.. de én szigorúan macskának kinn a helye🤷 és tessék...
bul07
Pont ez miatt néztem vissza videón, mert van egy kocsi az utcában, aki mindig úgy megy mint az állát. Olyan mérges voltam,hogy hálisten nem az a srác tette...Mert valszeg rosszat teszek ha látom ő volt... Görcs megette az összes olyan embert , aki vadászik egy ártatlan állatra. Egyszer ami most meghalt cica valaki légpuskával meglötte, alig maradt meg 2x mütötték stb.. akkor is kurva mérges voltam, ki a fenét zavar egy macska? Hozzánk rendszeresen bejártak más cicák enni, sose bántottam egyet sem, még a kutyám se ami meglepő mert egy Stafford. Azt hittem ő majd bántja a macskákat, de egyet sem bántott soha.
emiki6
Hát igen sokat aggodtunk érte, volt beteg volt, volt eltünt, volt megsérült. De mindig rendben lett, azt hiszem elfogyott a 9 élete...Egyébként egy tökre csendes utcában lakunk, nem sok kocsi jár erre. Az első cica kicsi volt még pár hónapos. Kiszökött és ez lett. A mostani már 2.3 éves volt. A videón lászott, egy másik cicával játszottak, és a másik cica után futott, egy pillanat műve volt, pont akkor jött egy autó, nem tudta elkerülni. Nem is nagyon ütötte el , de pont elég volt...Kutya van jelenleg is, bár azzal én foglalkozom a gyerekek nem igazán szeretik félnek tőle. Pedig nagyon jámbor.
-
őstag
válasz Gaben92 #21506 üzenetére
Azta..nagyon köszönöm ezt az infót, utana is nézek. Nem akarok nagyképűnek tünni, meg nyilván nem is örömmel adnék pénzt egy cicáért.De szerintem ahogy sokan mások,úgy én is a gyerekemnek bármit megadnék ami tőlem telik. Vagyis nem érdekel mennyi lenne a cica ha azt szeretné, és nincs más megoldás. Mindenképp utána nézek amit irtál. A kaparófal is jó ötlet annak is mindenképp utána nézek. Nekünk nem volt még sosem benti cica, igy nem is vagyok képben vele.
emiki6
Teljes mértékben egyetértek veled.100% an.Viszont basszus 2 cicából kettőt ütött el autó :( És még jó én láttam meg, és nem a kis lányom.Ha én viszem haza a lanyokat, és együtt megyünk mint szinte mindig , és meglátja nem tudom hogy nyugtatom meg.Szerencse pont most hamarabb mentem haza. Ráadasul még én hülye,kamerán visszanéztem hogy történt bár ne tettem volna az van előttem azóta is :( Szóval bármennyire is azon vagyok, és voltam is eddig cicának kinn a helye, most még is azt érzem ha bent nem tudom tartani inkább ne is legyen. Én nem akarom még egyszer így járjunk.
-
őstag
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Közben találtam is menhelyt a közelben. Egyedül a bent lakásos dolgot kell átgondolnom. Nem akarom hogy többet így járjunk,.Igy mivel vidéken lakom, és nem tudom megoldani hogy kint ne koboroljon el stb..így ha hozok is csak úgy hogy bentre. Még várom a lányom reakcióját, ha rájön hogy nincs többet cica.Az is lehet ellesz, akkor valszeg nem lesz itt többet csak kutyus. Az legalább benn marad, és tudok vigyázni rá. Valahol ez is az én hibám hogy nem engedtem bent maradjon😔
-
őstag
válasz atosan #21497 üzenetére
Igazából azért kértem elnézést, mert egy macskás topikban nyilván sokan bent tartják a kedvenceiket, és megvetendő hogy én nem szerettem volna bent legyen. És sajnos igy is jartunk Menhely sajna nincs a közelben de igyekszem utana nézni hol tudok gyorsan szerezni egy kis cicát. Továbbá valszeg próbalok olyat venni, ami bent is jól érzi magát. Lány az kevésbé jár el jól gondolom? Ha még is kint maradna.? Köszönöm a válaszod
-
őstag
Sziasztok! Szeretném a segitségeteket kérni cica ügyben. Elégge fontos lenne. Van kettő kislányom.11 és 9 éves. Kb 2 éve kaptak egy, egy házi cicát. Sajnos a lány cicát kb 2 hónapos korában elütött egy autó, azt mondtam a lányoknak , biztos az anyukája elvitte magával. Közben eltelt 2 év a kisebb lányom imádta a maradt cicát, szó szerint imádta! Erre tegnap ahogy jöttem haza ott feküdt az úton, szép nagy cica volt fiú. Gondolom az miatt járt el, kinti cica volt, nem tudtam bezárni. Sajnos őt is elütötte egy kocsi. A lányom még nem vette észre hogy nincs itthon, mert volt 2.3 napra is elkoncsorgott. Teljesen tanacstalan vagyok.. Szivem szerint sose hoznék már ide többet cicát, nem is forgalmas úton lakunk alig jár itt auto és megis így jártunk ismét.. Viszont úgy hiszem ha nem hozok egy másikat, a kisebb lányom nagyon szomorú lesz. Itt a kérdés igazából kinti cicát keresnék első körben, de van olyan ami nem koncsorog sokat? Lány legyen? Nem hiszem el 2x is igy jartunk. De benti cica a csalad többi tagja miatt, hozza teszem miattam is nem igazán jó. De már arra gondoltam lehet azt kéne, de ha benti cica milyen legyen? Úgy értem ami nem tesz kárt a bútorokban, ami nem nagyon hullatja a szőrét stb.. Ne haragudjatok rám ez miatt, és nem vagyok nagy cica párti, inkább kutya. De ha láttatok volna mennyire imádta egymást azt a két lény meg értenétek. Mert alapba már én is úgy gondolom nem való nekünk cica.. de már még a benti cica tervet se vetem el annyira sajnálom ezt az egeszet. Ez a dolog ugye tegnap történt, ma már biztos keresni fogja. Szóval valamit gyorsan ki kellene találni valamit.Akár kint cica, akár benti, egy az milyen legyen? Továbbá hol tudok szerezni mondhatni gyorsan?.. elnézést a hosszú szövegért, de nem tudtam azt se hogy írjam le ezt az egészet.. köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Éjszakai műszak
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest