- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RaZroX #24108 üzenetére
Nagyon macsek-függő, de ha nem szeret a cicus egy almot, szerintem nem jó eröltetni. Mindenképpen kibúvót keres majd, és nehogy olyat találjon, ami kényelmesebb, mint az alom!
A csomósodó almok nem feltétlen büdösek, mi sokáig nyitottban használtuk a Premiere almokat (Sensitive, majd manapság a Blue Control). Sokan dicsértek még itt az Aldis almot is...Egyébként miből látszik, hogy nem szereti a zárt alomdobozt?
-
Akelaus
senior tag
válasz
RaZroX #20218 üzenetére
Nekem is ilyen macska wc-m van, csak a háromszög alakú.
Az ajtót nem csukhatom be, mert akkor hiszti van, így sokat olvastam mi lenne a megoldás a szagok ellen. Szódabikarbóna.
Amíg nem volt ivartalanítva a macska, addig elég erős pisiszaga volt, így kipróbáltam. Szerintem ér valamit, csak kicsit poros lesz az alom. És a macska.
Elején én is az Aldis csomósodó almot használtam, most állunk át az Aldiban kapható fehér szemcsés alomra. (nem tudom mi a pontos megnevezése)
Még keverve van a régivel, de ami az első nap feltűnt mikor beléptem, hogy egy kellemes illat fogadott. Sajnos valamiért az utóbbi időben az uraság nem kaparja be ha nagydolgot végez, szóval így ez az alom sem oldja meg a szagokat.
Néha azon gondolkozom direkt csinálja a kis...
Neki amúgy nem tetszik ez az alom, mikor először leraktam, és ment végezni a dolgát, jött nyivákolva. Ott kínlódott vele, úgy lépegetett benne mintha hó lenne. -
válasz
RaZroX #20218 üzenetére
Nálunk is 3 cirmos van, szintén bentiek.
Nekünk 3 macska wc van egymás mellett a WC-ben elhelyezve (szerencsére volt hely). Mind nyitott, így ha van produktum akkor azért ott bent érezni. A háromból csak egy van aki pottyantás után csak lazán kaparja a levegőt párszor, aztán kijön. Ha az erdmény eltávolítása előtt egy másik is használja, akkor az betakarja, ha nem akkor erősebb szaghatás fogad.
Volt fedett almunk is amikor egy cica volt még csak, de nem vált be, olvastam is valahol a macskák nem kedvelik.
Így levettük a tetejét és ahogy jött a többi mindig vettünk egy tálcát. Mi egész nagy tálcát használunk a zooplus-ról lett rendelve.
Alomból nálunk is aldis van, nincs azzal baj, minimálisan porzik csak, jó szagmegkötő.
Raktam be mozgásérzékelős kapcsolót, az indítja a világítást és az elszívó ventilátort is. Az ajtóra szereltem fel egy nagyméretű macska ajtót így kényelmesen tudnak közlekedni. -
user12
őstag
válasz
RaZroX #20218 üzenetére
Ha nem kaparja el rendesen, akkor sajnos érződni fog a végtermék szaga. A mienk szerencsére elég hárplis rá, még a pisit is jó mélyre nyomja és jó alaposan betemeti.
A "készülékkel" kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, de az alom amit használunk régóta ezt vesszük, bevált. Nagyjából mindenhol lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest