- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Ha harc, hat harc, en meg 6 evig dolgoztam mint asszisztens, allatorvosok es allatok kozt minden nap. Mondhatom, hogy ebben, es allatok kozt nottem fel.
Na kinek van igaza?Kutyakozmetika tanfolyam, igen komoly lehet ebbol a szempontbol
En azert nem mernek ilyet allitani magamrol, hogy felismerem a legtobb komoly betegseget, meg hogy allatorvosi alapismeretek, ahhoz egyetem kell....Egyebkent nem szandekozom vitatkozni, en mindig mindenhol elmondom amit ugy erzek el kell, mert valahogy kotelessegemnek erzem a hulyeseg irtasat, de utana nekem mindegy.
Ezert aztan le is zarom a dolgot, neked azt ajanlom olvass utana komolyabban, tobbieknek szinten ugyanezt. Az informalodas mindig nagyon fontos.
Mindenki a sajat eszere hallgasson, es ha nem biztos benne hogy olyat ajanl ami jot tesz, NE tegye.szerk:
"Más dologban amúgy se hiszem hogy igazat adnék, vagy egyenlő vitapartnerek lennék"
Na ezzel egyetertek. Messze vagy te attol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest