Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Ha harc, hat harc, en meg 6 evig dolgoztam mint asszisztens, allatorvosok es allatok kozt minden nap. Mondhatom, hogy ebben, es allatok kozt nottem fel.
Na kinek van igaza?Kutyakozmetika tanfolyam, igen komoly lehet ebbol a szempontbol
En azert nem mernek ilyet allitani magamrol, hogy felismerem a legtobb komoly betegseget, meg hogy allatorvosi alapismeretek, ahhoz egyetem kell....Egyebkent nem szandekozom vitatkozni, en mindig mindenhol elmondom amit ugy erzek el kell, mert valahogy kotelessegemnek erzem a hulyeseg irtasat, de utana nekem mindegy.
Ezert aztan le is zarom a dolgot, neked azt ajanlom olvass utana komolyabban, tobbieknek szinten ugyanezt. Az informalodas mindig nagyon fontos.
Mindenki a sajat eszere hallgasson, es ha nem biztos benne hogy olyat ajanl ami jot tesz, NE tegye.szerk:
"Más dologban amúgy se hiszem hogy igazat adnék, vagy egyenlő vitapartnerek lennék"
Na ezzel egyetertek. Messze vagy te attol[ Szerkesztve ]
Assuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest