- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hiperFizikus #25992 üzenetére
Egyedül a "kötelező simogatások" után (amiket ránézésre már-már zavarba ejtő módon élvez) szokott kutya módra fejet rázni és/vagy kutya módra vakargaja a füle tövét, de nem ott, ahol "kopaszodik", és csak rövid ideig (egy pár suhintás). Utána az a menetrend, hogy ki kell engedni 5-10 percre, majd vissza. Máskor sohasem látom, hogy vagargatná/harapdálgatná magát bárhol, nagyon nyugodt természet, csak akkor mocorog, ha szeretne valamit (akkor nem nagyon áll le, míg meg nem kapja, de ilyenkor csak "láb alatt van" és nyávog). Szóval azt a kis vakarózást inkább "izgalmi állapotnak" tekintem, mint viszketésnek.
Ha már a kutya hasonlatoknál járunk, kezdetben imádott labdázni (szánkázott lefelé a lépcsőn a labda után, mint ahogy én rohangáltam le a lépcsőn gyermekként), de egy ideje nem hozza már magától hozzám a labdát, hogy játszani akar, és ha én dobom el neki, akkor sokszor szalad utána (nem olyan hevesen, mint régen, de dinamikusan), viszont ott letáborozoik és megvár engem is, szinte sohasem hozza már vissza.
A már-már OCD jellegű szokásait viszont nehéz mérlegelni, hogy berögződés, vagy "túl gyors tanulás", mert pl. kezdetben párszor kitalálta, hogy kinyitja a kilincsre zárt ajtót, és bejön a szobámba, mikor alszok, de mikor egyszer arra ébredtem, hogy a fejem mellett van az ágyban, akkor rákiáltottam, és azóta nem próbált bejönni.
Ugyan így egyszer kezdett öklendezni a szobámban (ahol padlószőnyeg van), felemeltem, kivittem a parkettás szobáig, és azóta sohasem öklendett fel semmit még a házban sem (gondolom kint intézi, ha egyáltalán szokott mostanában).
Szóval nagyon gyorsan és hosszú távra tanulja, hogy nekem mi nem tetszik, így lehet, hogy félreértésből azt hiszi pár dologról, hogy rá lett parancsolva, XY az igen/nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest