Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Engem is érdekelne a panzió, mert mi is megoldást keresünk. Ha meleg az idő, akkor már nem megoldás, ha csak jó esetben naponta tud valaki rájuk nézni pár percre. Hosszú szőrűek, ráadásul azért még kölykök is.
radi8tor1: Én el tudom képzelni, hogy utazott a gazdival, aztán valahogy elveszett/elszökött.
Tegnap vittem amúgy egyiket állatorvoshoz, mert esedékes volt a kombinált oltása (még jó, hogy emailben szólt az állatorvos, elfelejtettem volna, meg volt is már cicánk akinél tényleg kimaradt egy évig).
Három cicánk van most, de mind másképp viselkedik a dokinál. Az egyik morcos, a másik olyan erővel dorombol, hogy képtelen normálisan megvizsgálni, a harmadik (aki ráadásul a legnagyobb és legerősebb) meg fél és menekülne. Doki szerint nagyon vert a szive is. Majd vinnem kell megint egy hónap múlva, leukózis emlékeztetőre és akkor mindegyiknek lesz leukózis ellen is oltása már.
Aztán jövőre szerintem vérvizsgálat mindegyiknek, hogy a tavasszal elpusztult cicától kaptak-e el valamit. És még annak az eredménye sem lesz 100%...Viszont most félünk, hogy az egyik kandúr kezd ivarérett lenni és nem szeretnénk, ha elkezdene jelölgetni a lakásban. Ivartalanítás nem játszik, szaporítanánk majd. Doki sem tudott okosat mondani, várjuk jelöl-e majd vagy sem, mert lehet nem is fog.
Kértem még tegnap dokitól szőrre valamit, mert már nagyon régen nem láttam szőrt hányni. Most pasztázunk, mert a száraz kaják, amire anti-hairball van írva nem használtak semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Politika
- Vicces képek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Windows 10
- Bittorrent topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest