- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
radi8tor #20620 üzenetére
Én hozzáállásban valahol kettőtök között lehetek. Elolvastam amit linkeltél. Az a baj ezzel az írással is, hogy ezeken már túl vagyunk. Egymás körül járkálnak szabadon, direkt egy száraz tápos (elvileg ezt nem is ehetné még a kicsi, de simán megrágja és meg is eszi magától... Eltiltani nem fogom tőle) és egy vizes tányérjuk van, hogy biza szokják hogy egy helyen kell enniük. A nedves tápot azt viszont külön adom, mert arra nagyon alfa Vasárnap. Ütni még nem ütött ilyenért, de többször egymás után fúj ha a nedves tápot egy tápból próbálom etetni. Az írásból amit te is mondtál korábban a safe place ami igazán hasznos, de azt már meg is csináltam. Felraktam azt az ajtót a cicát hordóra amin van egy kis lyuk. Ezen a kicsi befér de a nagy nem. Volt is már benne párszor, de hogy ha menekülőre kell fogni használja majd e... Reméljük nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged