- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Tsebacsi #13112 üzenetére
Esetleg ikea 365+ kések [link] [link] .
Kis késeknek meg Victorinox zöldségkéseket vettem [link] 10 meg 8 centiseket.
Élezőnek meg a Work sharp guided field sharpener mehet a fiókba.Nekünk is fiskars volt előtte de a gumírozott rész a nyélről lemállott, meg két késnek ki is tört a pengéje a markolatból. Én többet fiskarst nem veszek.
-
H-Zol
senior tag
válasz
Én már lassan egy éve , ebből [link] a storeból rendeltem egy hat darabos szettet , első osztályú ( még van amit nem kellett élezni , pedig mind használatban van , kivéve a kenyér vágó, az nagy fogazattal rendelkezik , és elég sok mozsát csinál , tépi a kenyeret , de ezekkel az ágyon finomított , felfújt kenyerekkel is baj van ) !!
De merem ajánlani , ezzel nem nyúlsz mellé !
Utóirat , és ez jóval 100 euró alatt van ! -
válasz
Ez a nindzsa készlet messze nem a késmesterség csúcsa, de a Fiskars Edge szériához képest mégis egy világító fáklya a sötét késalvilágban
Nem azt mondom, hogy minden Fiskars kés vacak, de az Edge sorozat a dizájnra megy, viszont sajnos olyan bevonat van a pengéken, ami a használat során megkopik és előbb-utóbb olyan csúnya lesz a kés, hogy nem lesz kedved elővenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest