Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBLLMAG
senior tag
Csak úgy margóra. Ipariban végeztem én is. Acélokról is tanultunk, sőt megmunkálás (kovácsműhely is volt az iskolában, ahogy megmunkáló gépek is). A Kassai vasműben gyakorlati tapasztalatokat is sikerült anno szereznem. Viszont a kések acéljai más világ. Más az összetétel, anyagfelhasználás. Az élezés pedig külön művészet. Tapasztalataim szerint, sokan, akik pénzért gyakorolják a szakmát, képesek tönkretenni a bicskáinkat.
-
Llew
senior tag
Csak a partvonalról bekiabálva jegyzem meg, hogy tapasztalatom szerint veszélyes dolog amikor egy érvelés úgy kezdődik, hogy "Nekem műszaki diplomám van, én tudom...".
Mert az ilyen konkrétan meg nem nevezett diplomás tudásra hivatkozás sokszor nagyon nagy terelés szokott lenni.
Ha annyira felvágsz a diplomás tudásodra, akkor írd azt, hogy anyagmérnök vagyok 20 éve, vagy hasonló, de ez a "műszaki diploma" hát ez akármi is lehet. Ehhez mérten külön szép a végére odatett nagyképű te sem vagy szakmabeli. Honnan tudod, mikor a saját szakmádat sem tudod leírni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen routert?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest