- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
discrate #2581 üzenetére
Megpróbálok, de ne vedd készpénznek amit írok, inkább úgy mondom hogy a véleményem, a gondolataimat írom le a kérdésedre.
1. Némi idő után az én beáztatott kövem is tud még felvenni egy ideig vizet. Ha ez nedves kő (a leírásból sem ez, sem a szemcseméret, sőt gyakorlatilag semmi sem derül ki), akkor szárazon ne használd.
2. Nem kell erősen, de valamekkora nyomást ki kell fejteni, ezt tapasztalati úton fogod eltalálni.
3. Igen szerintem ehelyett nézzél haidu 400-ast és 1000-est. Többek között azért, mert erről a kőről semmit sem tudni gyakorlatilag, és őszintén, a minősége is egy nagy kérdőjel, emellett 800 Ft-ért nem valószínű, hogy ez az elérhető legjobb cucc.
Nem tudom hova tenni a leírásban azt, hogy élek "lehúzásához", illetve azt, hogy "kihúzó kő". Lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan, de ezek nekem nem mondanak semmit. Én ezt nem szívesen használnám egyik késemen se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest