Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzz2000
tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem tudjuk kerestük. Komplett szekrénysort kiforgattuk. Semmi. A szobába egyetlen ablak van az is a másik felébe és egy modern műanyag bukó-nyíló. Lehetséges, hogy itt keltek ki? Ötletem sincs. Takarítva is rendszeresen van a szoba. Nem tudom. A földön szőnyeg van, de nem felszedhető fajta. Oda van ragasztva vagy mi.
-
Espla
aktív tag
válasz
üzenetére
A két gép nem egyforma igényekre van. Egyik roppant, hogy a vastag ág is hamar komposztálódjon, a másik pedig mulcskészítés céljából válhat be, amit felaprítasz vele, lassabban fog lebomlani, kiszórhatod talajtakarónak.
A gyümölcsös igényeket nem ismerem. Cefrét készíteni kell? Mert akkor inkább konyhagéppel próbálkoznék. -
fero02
nagyúr
válasz
üzenetére
Elég kacifántos a története a gépnek, de maradjunk annyiban, hogy pár apró hiányossággal került hozzám a masina. Hosszas civakodás (az eladóval) után megcsináltam magamnak. Azóta nem kellett hozzá nyúlnom. Úgy vagyok vele, hogy ennyi pénzért (végül ingyen lett az enyém, mert nem hagytam magam lehúzni és visszájára fordítottam a történetet) nagyon megfelel a célnak, de ha újból vennem kellene, akkor nincs mese, zsebbe kell nyúlni és venni egy Makitát.
A használata teljesen változó. Van, amikor csak pár gallyat aprítok, de van, hogy fél napig csinálom. A gépen van egy hőkioldó, ami már jó pár alkalommal küldött pihenni. Megbontani nem akarom, amíg nem muszáj. Szépen vágja még mindig a gallyakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi