Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Ha kimosod a ruhádat, nem sokat ér, ha közben belélegzed és felszívódik a bőrödön keresztül. Ha maszkban is vagy, 100%-ban nem tudod elkerülni, hogy belélegezd.
Ha 1%-kal is több esélyem van valamilyen betegségre amiatt, mert permetezek, biztos nem tenném. Ja várjunk, nem is teszem
Nekem nem ér annyit a tökéletes termés, hogy az egészségemet kockáztassam. Ha egy fát el kell vigyen valamilyen betegség, hát vigye el.Értem, hogy inkább a mezőgazdasági dolgozóknál jellemző az idő előtti halálozás (jellemzően valamilyen rák miatt), mert ők extrém nagy mértékben használnak vegyszereket, de ha nekik van esély, akkor kicsiben is megvan, főleg, ha valaki egész életében permetez. Én még Glialkát sem használok, nemhogy mindenféle gomba- és rovarölő vegyszereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nekem nem ér annyit a tökéletes termés, hogy az egészségemet kockáztassam. Ha egy fát el kell vigyen valamilyen betegség, hát vigye el.