Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
Alapvetőn azért szedtük szét, hogy szétültetéskor a gyökereik ne sérüljenek; mivel sokáig szoktak bent/védett helyen lenni, mire kikerülnek, már nagyok. A tápanyagért lehet, hogy nem versenyeznek annyira, viszont a fényért/vízért igen. Ha hirtelen nyúlnak meg sem jó. De a pari viszonylag igénytelen, nyilván lehet másképpen is.
@macilaci: volt egy év, amikor a szabadföldi epreink cserépben voltak (legalábbis kb. 40 db); a lényeg, hogy ne pangó víz legyen, de tartsa is valamennyire. Én akkor a kerti homokos talajt kevertem agyaggranulátummal. Azért fontos így a talaj, mert a ugyan kell a napfény neki, de a tűző napot nem szerették, sokat kell locsolni (értsd: naponta 2x is, ha kánikula van). Szabadföldben más, ott bírja, mert a fólia miatt tartja a talaj a nedvességet és meleg is. Szabadföldben olyan 30 cm-re vannak egymástól, de nekem egyesével voltak a cserepekben. Így valamennyi termést is hoztak. A fajtákat nem tudom; cserépben többnyire a "folytontermő" meg hasonlókat látom a Starkl és egyéb katalógusokban. Hogy azok mennyire jók, azt nem tudom.
-
dkaro
őstag
Én egy pohárba 2-t raktam, mert úgy tudtam nem túl jó a kikelési arány. Ehhez képest majdnem mindben 2 nőtt ki.
Úgy tudom, azért kell szétültetni őket, hogy jobban fejlődnyenek és ne vegyék el egymás elől a tápanyagot. De én informatikus vagyok, valaki okosabb majd megmondja
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest