- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
"Most egy hétig szinte rendszeresen mutatja az esőt...
Bár lehet nem olyan baj.."
Pont hogy baj, mert sűrűn váltják a hideg meleg esős párás napok egymást és ez a gombafertőzések melegágya
"Egérragasztóval (vagy rovarragasztóval) körbe szoktam kenni a fák törzsét. A hangyák így jó darabig nem tudják felvinni a tetűkolóniáikat."
Na ez sem így működik, amúgy meg ha rendszeresen fel van szedve a lehullott levél és normálisan körbe van tányérozva a fa törzse akkor semmi sem mászik fel
A következőt a teliholdig olvastam és elég is volt annyi -
lev258
veterán
A dolgok egy része működik/működhet. Az egérragasztóval annyi tapasztalatom van, hogy esztétikailag nem túl szép az eredmény és akár még 1-2 év múlva is meglátszik majd. Persze ennél jóval rövidebb ideig működik csak. A fokhagymafőzet meg nálam nem hatott a tetvekre (ugyanezt eljátszottam kamillával és a kettő keverékével is), legfeljebb a hangyákat távol tartja egy rövid ideig.
Viszont a telihold-fogyó hold dolog már nem kertészet, meg praktika, hanem inkább boszorkányság (és persze holdállástól független, hogy működik-e).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest