Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
"Most egy hétig szinte rendszeresen mutatja az esőt...
Bár lehet nem olyan baj.."
Pont hogy baj, mert sűrűn váltják a hideg meleg esős párás napok egymást és ez a gombafertőzések melegágya
"Egérragasztóval (vagy rovarragasztóval) körbe szoktam kenni a fák törzsét. A hangyák így jó darabig nem tudják felvinni a tetűkolóniáikat."
Na ez sem így működik, amúgy meg ha rendszeresen fel van szedve a lehullott levél és normálisan körbe van tányérozva a fa törzse akkor semmi sem mászik fel
A következőt a teliholdig olvastam és elég is volt annyi -
lev258
veterán
A dolgok egy része működik/működhet. Az egérragasztóval annyi tapasztalatom van, hogy esztétikailag nem túl szép az eredmény és akár még 1-2 év múlva is meglátszik majd. Persze ennél jóval rövidebb ideig működik csak. A fokhagymafőzet meg nálam nem hatott a tetvekre (ugyanezt eljátszottam kamillával és a kettő keverékével is), legfeljebb a hangyákat távol tartja egy rövid ideig.
Viszont a telihold-fogyó hold dolog már nem kertészet, meg praktika, hanem inkább boszorkányság (és persze holdállástól független, hogy működik-e).[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest