Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• G@ben

addikt

válasz totron #24586 üzenetére

"A komposztálással ki lehet jönni a porkörforgásból." Hogyan? Mik a konkrét lépések? Még nem komposztáltam.

ncc1701: A feleségem is a gyerekkora nagy részét a kertben töltötte, semmi baja nem volt. Nem olyan régen jött elő és akkor vizsgálták ki. Én is megcsináltattam, pár éve még semmi nem jelzett, most meg a parlagfűre igen. Én is kint töltöttem a gyerekkorom nagy részét.

6030D: akkor jobb, ha hagyjuk a levelet tavaszig? Itthon allergiás, ha kimegy és kerti munkát csinálunk. Van mellettünk egy kis erdő, meg egy szántóföld. :D Igazából a fűnyírásnál leginkább (az tud porolni is veszettül), meg a levélsöprésnél. A hálót kihagyom, nem költenék rá, meg el is lopják az utcáról.

Rive: akkor lehet, hogy ez lesz. Össze tudom gyűjteni egy helyre.

• ncc1701

veterán

válasz totron #24586 üzenetére

Az allergiásak azért allergiásak minden vacakra, mert gyerekkorukban semmi kapcsolatuk nem volt a természettel, vacak a bélbiomjuk, és úgy eleve hulladék az immun rendszerük.
    Ugye kezdődik úgy, h normál esetben hüvelyi úton megy a szülés, ekkor megkapja az első adag baktériumot az anyától, utána menne a szoptatás, ami szintén építi a kicsi bélbiomját. Utána jönne az, h a csecsemő iszik a kutya vizéből, mezitláb mászkál a kertben, és megeszik minden földes bogarat, amit talál. Na, ez a modern embernél kiesett, mert a q anyját is le kell fertőtleníteni, és utána megy a pislogás, h miért ilyen selejtes beteg mindenki.
    Hála égnek, 6 éves koromig családi házban éltünk, nekem ez megvolt mind, nincs is allergiám semmire.

Új hozzászólás Aktív témák