Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
-
6030D
addikt
Nekem az kell, hogy komposztálódjon. Ez a haszonkerti rész járófelülete. A ház mellett tavaly nyáron kapott 10 cm ágdarálékot, az szépen beállt. A mellette lévő részre nem maradt darálék, illetve meg lett bolygatva a második szikkasztó miatt. Ide raktam idén kartont + ágdarálékot. A karton majd lebomlik, de addigra tömörödik annyit az ágdarálék, hogy nem kap semmi fényt a gyommag. Ettől függetlenül minden évben úgyis lesz rá darálék töltve, mert kopik.
totron: magában a papírban nincs, ezt technikai adatlapokkal megerősítik azok a papírgyártók is, akikkel együtt dolgozunk, illetve a hipochonder papíripari mérnök kollégám sem lát benne veszélyt.
A kartondoboz összeragasztásakor (a hajtásoknál, átlapoláskor) kerül rá egy minimális réteg, de az elenyésző mondjuk egy teljes szekrénysor dobozához felhasznált papírmennyiséghez képest. Nyilván minél kevésbé festékes kartont kell választani, de ebben segítenek a gyártók is, mert a sok felirat drága.
A celluxot és az öntapadós matricát persze le kell szedni.
Szikkasztóhoz ajánlják, én is azt raktam, mert a földet megfogja, hogy ne kerüljön bele, felette a paprika meg a paradicsom nem fog utat törni magának. De az átlag kivitelező csak kavicsos szikkasztót csinál, oda elég (vagy még azt sem raknak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Forrmell.enn
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motoros topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő