Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• totron

addikt

válasz Dorian #15135 üzenetére

Ez dicséretes és követendő. De ha megkérdezhetem miért nem vagy depressziós és miért nem folysz szét, mint a többi? Mi hajt? Szerelem, napfény? És egyáltalán, hogy képzeled? :D Mit jelent itt a köret?

(#15136) ncc1701, mert szénhidrátot egyszerű megtermelni
    Háááááát, ezt egy elejétől-végéig folyamat után, teljesen saját 1kg liszt kezedben tartása mellett/után is jelentsd ki kérlek. Az asztalon is lehet, bárhogy is, keserves, ha nem a legkeservesebb üzem a saját liszt. Az állattartás sem egyszerű. Már csak a földtörvények miatt sem, nehéz összehozni a saját, belső rendszert.

(#15137) Rive, így van, de nagyon sok fejben még mindig a vegyszer a startkő, meg szinte még a cél is, e szemlélet visszapofozására nem árt a talajélet emlegetése. Sokkal nagyobb felbontást a nép ajkán felesleges várni, tőmondatnyi rigmusok működnek. Ha ez egy jobbra cserélődik, hát már az is haladás.

miért nem tudja befolyásolni a hidroponikus termelést?
    Nyilván a tápanyagmix ott is megvan. A fajták hozzáigazításával, ez is igaz. De ha valaki csak beleolvas a diskurzusba futólag, a párhuzamod (szembeállításod?) könnyen visszatéríti a fent említett alap szemlélethez, #naugyehogymegmondtam felkiáltással.

(#15139) hiperFizikus, ma a termelők mennek kizárólag fehér színű furgonnal a termelői-közeli kispiacra, páran nagybanira. Nem a leghálásabb hivatás.

• ncc1701

veterán

válasz Dorian #15135 üzenetére

Ezt azért nem híresztelik mindenfele, mert szénhidrátot egyszerű megtermelni, míg a zöldséghez-húsokhoz nagyobb terület, több erőforrás kell. Magyarul, ha mindenki egészségesebben akarna élni, akkor nem lenne elég a megtermelt kaja.
    De én is így kajálok már vagy 15-20 éve. Meg ugye a gyúrás miatt ez kell is.
    És idejön még az emberi lustaság is, ahhoz, h értelmesen egyél, előre kell gondolkodni, illetve magadnak főzni is. Sokkal egyszerűbb a lidliben megvenni a péksütit, és megrendelni a kaját.
    Ja, meg olcsóbb is lehet szeméttel tömni magát az embernek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés