Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
Dorian
üzenetére
Most tökre elszomorodtam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olyan helyre tettük, ahonnan a szomszéd messze van (értsd: tizenpár méter); plusz neki a betonkerítése tövében van szintén bambusza felénk; a mi kertünkben nyoma nincs. De különben szerencsére felénk nem vagyunk vérszomjasak egymással...
Emellett írtam, hogy fel szoktam szedni, pont a kontroll miatt. De aki hibát és bosszúságot keres, meg is találja.@noorbertt: látom a kedvesség dúl továbbra is mindenkiben. Ez egy bambusz, egy növény, amit odafigyeléssel kordában lehet - és kell is - tartani. De szeretettel meghívlak kertnézőbe, egyszersmind a Füvészkertbe is, Vadasparkba is, ahol valahogyan szintén sikerül kordában tartani a sokféle bambuszt. Mindegy is. Azért remélem idővel picit kevesebb lesz a vérengző hozz áállás, és mindenféle ismeret nélkül nem rögtön a jólbüntessükmeg fog dívni...
-
noorbertt
őstag
válasz
Dorian
üzenetére
Pont téma faszbukon is, Angliában elvileg pénzbüntetés jár az ilyen gazdának. Itthun is ez kellene.
Mivel nekem is ez lesz a problémám ha a szomszédon túlnőtt kicsit utána jártam és két ajánlott módszert találtam , vagyis hármat:
- kiásni és szenvedni vele, szomszédnak két ásó is eltört
- 20cm-re levágni és glialkaval ecsetelni, így szépen átmegy az anya bambuszba a cucc és meghal. *ezt csináljuk a szomszédban
- hagyni hogy addig növekedjen míg 1 pár levél megjelenik és utána föld szintig vágni. Ezt 2even keresztül játszani és meghal az egész növény. *ezt egy amcsi termesztő ajánlotta. De ahhoz viszont hozza kell jutni az anyanovényhez is.
Ha berotáljuk a földbe és nem szedjük ki akkor félő hogy elkezd újracsírázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)