Új hozzászólás Aktív témák

  • v-man

    őstag

    válasz DopeBob #12876 üzenetére

    Hát akkor a Fosóka (myrobalan) kb ami biztosan ajánlható, nagyon szép amikor virágzik, a termése viszont nem egy nagy kulináris élvezet, de anyukám szokott belőle lekvárt is csinálni, az kifejezetten jó, ellenben eléggé munkaigényes (mivel apró és nem is magvaváló a termés).

    Lemosó mellett talán még beprobalható a veres szilva, vagy a penyigei/nem tudom szilva, szintén nyomtatják a bio oldalakon a német nemesítésű top sorozatot (pl top taste) mint szuper ellenálló stb, de kérdés abból mennyi a marketing és mennyi a valóság...
    Amit látni itt a környéken, a besztercei permetezés nélkül teljesen halálán, mire beérne lehullik az a kevés is ami megmaradna.

    Én a Stanley ízét nagyon szeretem, de az is igényli a permetezést, pálinka főzéssel foglalkozó ismerős nagyon dicséri a Cacanskát, de az se nagyon ajánlható permetezés nélkül.

    Ez egy jó kis fajta leírás a szilvákról, röviden
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés