Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
"remélem az ezzel spórolt összeget egy jobb rZ axis potira költik"
Többen említik ezt az official demo video alatt is, természetesen erre nem válaszolnak.

Polgári szim más világ mint a harci. Azért láttál azonos időt -és reális időjárást is-, mert hivatalos METAR adatokkal dolgozott az MSFS. Anno volt, hogy repültem egy Budapest-Bécs utat, és félúton jött a vihar a szimulátorban, aztán 30 perc múlva a valóságban is. De jártam úgy is, hogy szakadt a hó itthon, én meg Teneriféről repültem haza, ahol 30C fok volt, leszálláskor Ferihegyen pedig szakadt a hó, ahogy in real life...
Legjobb egyébként, ha valami rendes addon gépet hsználsz, mert a gyári nagygépek mindegyike kuka...A Level-D 767 mai napig a kedvenceim egyike. Már a gépet beindítani is kihívás, tanulás nélkül nem is fog menni.A TH új csodája mondjuk hiánypótló, mert bár vannak Boeing és Airbus gázkar replikák, de csak profiknak, méregdrágán. Az visazont zavar, hogy egy kvázi T.16000M a stick. Ebből az látszik, hogy összehányták az egész koncepciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vesa