- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
#04441088 #21179 üzenetére
A lényeghez tekertem, a műsor eleje teljesen másról szól. Nem vagy egyedül.
Az egyik sms-t én írtam. Cimbimet megszúrkálta a felesége. Együtt maradtak utána, mert szeretné a kislányát felnevelni, nem akarja, hogy a nő száz kilométerre vigye tőle a gyermeket. Az egyik vágás mellett tetováltatott egy rövid csíkot, hogy soha ne felejtse el az esetet, amikor a tükörbe néz.
Szereti a feleségét, és nem titok, hogy az adott pncit is.
(Illetve azt sem akarja, hogy a nő vigye magával a nem kicsi vagyon felét.) -
Eastman
addikt
Sziasztok!
Munkajogi, illetve ezzel kapcsolatos adójogi kérdésem van, privátban feltehetném egy szakértőnek közületek? Kinek, ha igen?
-
Eastman
addikt
#9887-re van tippetek?
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
A testvérem nevére került egy közös ingatlanunk, amit a szülőktől kaptunk. Most már látom, hogy nagyobb volt a jószándék, mint a jogi jártasságunk. Ő vett fel rá hitelt, tehát a bank is "tulajdonos" talán. Két épület van a telken, két helyrajzi számmal, de sajnos a helyi építési szabályok szerint nem megosztható. Hosszú távon mi lenne a legelőnyösebb számomra?
Családi megállapodás közjegyző előtt? Vagy a bérlője legyek haszonélvezeti, talán elővásárlási joggal? "Eladhatja" nekem az 50%-ot a banki tartozás ideje alatt? Osztatlan közös tulajdon?
Légyszíves írjon egy privátot aki ingatlanjogban feketeöves...
Köszönöm.
-
Eastman
addikt
Sziasztok,
jól tudom, vagy tévedek, hogy jogszabály írja elő egy társasház kötelezően megkötendő biztosítását? Szabályos az, ha aktuálisan nincs a társasháznak biztosítása?
Köszönöm.
E.
-
Eastman
addikt
Büntetőjoggal kapcsolatban kit kérdezhetek? Sértett vagyok, a nyomozás lezajlott, tárgyalás még nem volt.
-
Eastman
addikt
Látom, módosult a vatera impresszuma. Mit jelent a 2015-06-09-én itt közzétett változás? (Sajnos direkt linket nem találtam.) Én, mint felhasználó már a Dante International Kft -vel szerződök? Lehet két kft-nek azonos cégjegyzékszáma? Vagy csak névváltozás volt és ilyenkor a Cg. marad?
-
Eastman
addikt
Üdv Uraim!
Az előleg, vagy a foglaló jár vissza a vevőnek, ha az eladó eláll az üzlettől?
Köszönöm: E.
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
Sziasztok! Édes testvér az egyenes ági rokon? (ingatlanjog)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest