- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
A történet tömören. 3-4 hónappal ezelőtt egy este szóváltás (provokált) után képen töröltem egy srácot. A srác kihívta a rendőröket én ott maradtam...bevittek az őrsre kihallgattak és ennyi.
Elvileg súlyos testi sértés kísérlete miatt lesz eljárás.
A kérdésem annyi lenne ,hogy ez pontosan mit takar? Egy nagyobb pofonért már ez jár?Sosem volt még balhém egyszerűen rossz időben voltam rossz helyen.
Olvastam ,hogy legtöbb esetben pénzbüntetés akár több százezer forintos tételt is kiszabhatnak.
Ügyvédhez most fogok majd elmenni konzultálni de azért még kezdésnek itt is leírom a sztorimat.Előre is köszönöm a válaszokat. (Nem kicsit bevagyok sz@rva)
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy egyik barátom balesetet szenvedett kint szlovákiában motorral! A lényeg hogy aki okozta a balesetet igazolta hogy ő volt a hibás. Viszont haver motorja totálkáros lett Teltek múltak az idők a kinti rendőrség nem nagyon haladt az üggyel majd kb 1 hete felhívták barátomat és elmondták, hogy ő is hibás volt mert elvileg gyorsan ment!
fejenként 300-500euro büntetés. Az lenne a kérdésem ha egyszer a baleset okozója elismeri akkor az most érvényét vesztette? Mert így a biztosító sem fizet!
Valaki tudna valami jó tanácsot adni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest