- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
válasz
szaszayanou #2918 üzenetére
nem az előkészület érdekel.
mert ha pl 7:40 kor kezdek akkor már belevettem h kb 7:30-tól kb 10 perc mire pisi, khmh, céges póló éééés leteszem a seggem a monitor elé.
ellenben nincs jelenléti ív. beléptető kártya van. aminek az adatai nem igazán hozzáférhetőek
egész pontosan az volt h én a hónapra kiszámoltam perc alapon vezetett katalógusom alapján h én biza 19 órát voltam bent túlórában (nem belevéve az előkészülettel töltött időt).
DE mivel a cég azt mondja h ha bent vagy előbb vagy bent maradsz mondjuk 15-20 percet az MÉG nem túlóra csak őőőő csak őőőőő bent vagy... és emiatt kiszámolták h a hónapban 10 órát voltam bent!a KÉRDÉS az, hogy van-e olyan jogszabály ami kimondja PONTOSAN h hogyan kell számolni a túlórát->tehát h perc alapon kell számolni, egész negyed órákra kerekítve, egész órára kerekítve, és hogy a túlóra mikortól számít túlórának.
az én értelmezésemben minden ami a munkaidődön(+nem fizetett munkaidőn+előkészülettel töltött időn) kívül van az bizony túlóra. akár pecalapon vezetve is.
nos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest