Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz envagyok #23110 üzenetére
"10 éve nem láttad az nem egy jó indok, hogy kitagadd az örökségből?"
Hol olvastad, hogy ez lenne az indok? Ennyire nem vagyok tájékozatlan a témában. Ezt csak arra írtam, hogy furcsa, hogy testvérek között is indokolni kell a kitagadást. Az indok: "kitagadásnak van helye akkor is, ha a kötelesrészre jogosult a tőle elvárható segítséget nem nyújtotta, amikor az örökhagyónak szüksége lett volna rá."[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Múltkor mikor a szomszédban 9-11.30-ig tartó anyagszükséglet nélküli kisebb melóért elkért a villanyszerelő zsebbe 40k-t, elgondolkodtam, hogy rossz szakmát választottam
Vicc ami megy.Nekem most a napelemesek a kedvenceim, én ott éreztem, hogy rossz szakmában dolgozhatok. Mindenekelőtt leszögezem, hogy tudom, egyszer kijön, és felméri pontosan, irodája van, teherautója van, szerszámai vannak (ha nem valami tróger, akkor alpinistacucca is, kobak, beülő, stb.), ha félúton benéz az eső, akkor sajnos abba kell hagyni, stb.,, de az, hogy kijönnek, felraknak a falra egy invertert + kábelcsatornákat, mellé 2 villanydobozt, ezeket bekötögetik, felraknak a tetőre mondjuk 8 napelemet, húznak a kettő közé gégecsövet, bele kábelt, meg még egyet a villanyórától, el lehet molyolni vele, tény,, a lényeg, hogy 2 ember max 5 órás melója és legyen mondjuk 1 óra oda, 1 óra vissza, amit autókáznak, tehát egy teljes nap, azt mondja erre, hogy munkadíj bruttó 400e (a felszerelt cucc bőven millió felett, és azért azon is van haszonkulcs) .
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
"Múltkor mikor a szomszédban 9-11.30-ig tartó anyagszükséglet nélküli kisebb melóért elkért a villanyszerelő zsebbe 40k-t, elgondolkodtam, hogy rossz szakmát választottam"
Mikor elmegyek ügyvédhez, és fél óra 20e, a fogorvosnál meg fél óra 35e......
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest