- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
tomy86 #23100 üzenetére
10 éve nem láttad az nem egy jó indok, hogy kitagadd az örökségből?
Mester árak:
Volt egy ismerős, aki a feleségem gyerekkori barátnőjének a férje volt.
Azt hittem, jóban voltunk, én barátként tekintettem rájuk.
Ő cserépkályhát épített, újított fel.
Kerek perec megmondta, hogy egy falusi kisnyugdíjasnak 15000ft-ért újrarakja a kályhát, egy gazdag vállalkozónak az új családi házába milliós nagyságrendért épít.
Ő ezt úgy adta elő, hogy az ilyen olcsó munkáit kompenzálja a drágábbakkal.
Mindig hívogattak minket síelni, hogy milyen jó, mert barátok együtt, stb... De sose mentünk, mert húzós árat mondtak. Egyszer hívott, hogy valaki a csapatból nem tudott menni, de már kifizette az utat. Mondom mennyi lenne? Azt mondta talán ingyen is. Én korrekten annyit mondtam teljesen magamtól, hogy a felét kifizezem.
Összepakoltunk, odamentünk. Addigra ott tartott a sztori, hogy aki nem tudott menni, talált állítólag valakit, aki azt mondta kifizeti az egészet.
Már ott voltunk, hülye fejemmel belementünk, kifizettük.
Annyit fizettünk másokkal közösködős apartmanra, mint amennyit kb 500m odébb egy teljesen sajátot szoktunk..
Aztán a portán egyszer kíváncsiságból elkezdtem nézni a katalógust, kiderült, hogy utcáról besétálva olcsóbban kaptam volna ott szállást. Mikor kérdőre vontam, világossá vált számomra, hogy ő összeszedett egy 8-10 fős csapatot, kapott még kedvezményt, és gyakorlatilag neki ingyen volt a sielés síjegyek kaja, stb. Mikor ezen fennakadtam (mert semmi gond, ha valaki ilyennel foglalkozik, de akkor ő nem emlegesse a "közös síelés barátokkal" mondatot.), még neki állt feljebb, hogy mit keverek, miért rontom a hangulatot, tiszta filléeb@szó vagyok.
Na ezek a mesterember barátok.Múltkor mikor a szomszédban 9-11.30-ig tartó anyagszükséglet nélküli kisebb melóért elkért a villanyszerelő zsebbe 40k-t, elgondolkodtam, hogy rossz szakmát választottam
Vicc ami megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Netfone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged