Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz MaCS_70 #22800 üzenetére

Válasz mindenkinek: tisztában vagyok vele, hogy nekem a legkisebb erőfeszítés elengedni a témát és leadni a hulladékot. Csak én így vagyok hülye :)
    A körülmények, hogy tisztább legyen miért foglalkozom a témával. Lakossági telekommunikációs szolgáltatót kértem meg rá, hogy az ingatlanomról vágja le azokat a kábeleket amiken ha kérném sem tudna szolgáltatni, mert már csak optika van az utcánkban. A kábel az aktuális aszf szerint az ő tulajdonuk. Továbbá szerintem nem korrekt tőlem, ha egyszerűen levágok vezetékeket, és azok meg az utcán lógnak az oszlopjukról veszélyeztetve a forgalmat.
    Felhívtam Őket, és kértem hogy hívjanak fel ha itt vannak, mert vagy be kell engedjem a szerelőiket, vagy levágni nekem az én oldalam, hogy el tudják végezni a munkájukat.
    Ehhez képest levágták az oszlopról (dobozostul az egyiket), majd átdobták a kerítésemen. Amikor ezt jeleztem az ügyfélszolgálatuknak telefonon, közölték hogy mivel nem vagyok ügyfelük, sajnos panaszt tenni nem tudok.
    Szóval akkor panaszt tennék a megfelelő szervnél, ez pedig akkor a helyi jegyző ha jól értem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés