Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz ForRedGlory #5723 üzenetére
Az, hogy személyesen vetted át a terméket szerintem semmit nem befolyásol, mivel maga a megrendelés az interneten történt (tehát távollévők közötti szerződésről van szó)
Ha pl. az eladó azt csinálná, hogy mindenféle futárszolgálat nélkül saját maga szállítaná ki neked az interneten megrendelt notebookot, és ő a kiszállításkor azt mondaná, hogy tessék üljünk le, csomagold ki a laptopot próbáld ki, megvárom, akkor sem tagadhatná meg tőled 14 napon belül az elállás jogát arra hivatkozva, hogy dehát ő engedte, hogy megnézd. Ugyanígy nem vitatható el ez a jog csak azért sem, mert te a boltban személyesen vetted át.Szerintem, ha valóban nem állapítható meg semmilyen külső használati nyom a laptopon, (az hogy mondjuk x órát ment a proci,hdd, stb jelentéktelen, ezeknek több ezer órát kéne menniük gond nélkül) akkor nem jogszerű a 10% kártérítés, amit követelnek rajtad.
A levél is korrekt, szépen összefoglaltad nekik a tényállást, kíváncsi vagyok mit írnak rá. Legközelebb word-ben nézd át azért, az elgépelések miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest