Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoost
tag
Halihó mindenkinek, öröm hírt kell hogy közöljek, a mai nap folyamán tulajdonosa lettem egy Kis mini-nek, még mielött valaki azt hinné nem Mini morisnak (azért azt is elfogadnám
) . Tehát egy Ipod Mini-nek, és háááát valami gyönyör én zöldet kértem és hát fantasztikus, a kezelése is nagyon jóóó , már apámnak is megy pedig ő nem szereti a kis kütyüket
de a mini már több időt töltött nála ma mint nálam
. Egyből küldtem rá a legujabb szoftvert és tökéletes, igaz a 4gb-ot még nem használom ki de szerintem 1 óra és rádobok mint földi jót. A külső borítása az aztán nagyon ellett találva, Asszem még egy remotera beruházok hogy ne kelljen mindig a zsebembe nyukálnom, de majd kiderül mennyire lesz szükségem rá. Azt még megmondhatná valaki hogy hogyan szinkronizál le az outlook-kal mert nekem nem sikerült rájönnöm, lehet felkéne túrnom a kis guid-ot
de most tuti nem fogom
. Ja és én a hangot olyan 80-85%on használom és szerintem az is elég, a 100%ék pedig már tuti azt már lehet használni buszon meg villamoson csak az a fárnya rövid firewire kábal
az lehetne még vagy 30-40cm-rel hosszabb). Hát most így ennyi 
Üdv minden tulajnak és leendő tulajnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) . Tehát egy Ipod Mini-nek, és háááát valami gyönyör én zöldet kértem és hát fantasztikus, a kezelése is nagyon jóóó , már apámnak is megy pedig ő nem szereti a kis kütyüket
. Egyből küldtem rá a legujabb szoftvert és tökéletes, igaz a 4gb-ot még nem használom ki de szerintem 1 óra és rádobok mint földi jót. A külső borítása az aztán nagyon ellett találva, Asszem még egy remotera beruházok hogy ne kelljen mindig a zsebembe nyukálnom, de majd kiderül mennyire lesz szükségem rá. Azt még megmondhatná valaki hogy hogyan szinkronizál le az outlook-kal mert nekem nem sikerült rájönnöm, lehet felkéne túrnom a kis guid-ot
de most tuti nem fogom
. Ja és én a hangot olyan 80-85%on használom és szerintem az is elég, a 100%ék pedig már tuti azt már lehet használni buszon meg villamoson csak az a fárnya rövid firewire kábal
az lehetne még vagy 30-40cm-rel hosszabb). Hát most így ennyi