- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
azzz igggenn..mármint a 38..a hivataos apple ár 50$..aksival együtt..
bocs ez a hivatlaos verzió:
''iPod Owners
Your one year warranty includes replacement coverage for a defective battery. You can extend your coverage to two years with AppleCare Protection Plan. During the second year, Apple will replace the battery if it drops below 50% of its original capacity. If it is out of warranty, Apple offers a battery replacement for $59, plus $6.95 shipping. Apple disposes your battery in an environmentally-friendly manner.''
de hogy ebből hogy lesz 38e?
de a lényeg, hogy sikerült..
Az én problémám, hogy ameddig hagyják, hogy ilyan emberek KERESKEDŐK legyenek addíg minden egyes ilyen példa kurít egyet az APPLE hírnevén..de hát ez van.. -
leewi
aktív tag
..
reméltem legalább változik a helyzet..majde eccer..
hasonló utat jártam végig csak az A4 kft.-vel és fülhallgató csere ügyben..nem akarták gariztatni (recsegett - a népbetegség) mert hogy bíztos én rontottam el..teszem hozzá ekkor már mindeneki (apple-ös) tudta, hogy van egy hibás széria és azok közül nagyon sok megy vissza..de ők nem..
de jön a mentsvár..régebb HDSYS mostanság már IMC kft.(hivatalos importör) és ők foglalkoznak a nemzetközi gar.-al is..rászoltak az A4-re és hipp-hopp egyből lett garancia és cserélték..
kedves honhazánk még mindíg ott tart, hogy kell valaki 'felülről' aki megmondja, hogy miképp is működnek a dolgok és akkor cselekszenek..sajnos..de majd a jEU változtat..
ellenben a a sérülésekre nagyon kényes az egész apple garanciáztatás..így nagyon huzzák amilyük van ha egy kicsi sérülés is díszeleg rajta..függetlenül attól, hogy van szervíz menű és gondolom a hozzáértők megtudják állapítani, hogy mi is lehet a baj..
mindent bevizsgálásra vesznek át..kell az idő míg lesszállítják a cserealkatrészt..
legrosszabb esetben egy unalmasabb napodon elruccansz Sogorékhoz és az első apple boltban segítenek rajtad..(megtörtént már párszor..) de azért elöbb érdeklődj.. -
leewi
aktív tag
normálisabb orságokban (ahol van hivatalosan apple) még papír sem kell elég csak a készülék mert rajta a sorszám..
nálunk csak hivatalos forgalamzó van így kell a papír..de amid neked van bőven elég..én is úgy gariztattam a minim még annó, hogy a papír teljesen üress volt csak az A4 pecsét volt rajta..
így nyugodtan vidd el..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest