Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kindgrind
aktív tag
nincsenek korisok?

-
Kindgrind
aktív tag
Szega
Vannak itt aggresive skaterek?
Én 1 fehérvári göris vok. 5 éve görizek kihagyásokkal most akarok korit venni arra gyüjtök
Bővebben: link
Ilyen görit akarok venni
Várom a véleményeket a koriról -
Maksifül
senior tag
41-42-es NŐI görkorit keresek kezdőnek. Az sem baj, ha nem sokat használt, csak olcsó legyen.
-
Juan D
tag
Hy!
Valami gyorskorit nem tudnátok? Nem akarok használtat, de azúj 50körül kezdődik
Jó lenne valami kéz alól is. 1 másik topicban van egy 5kerekű roces (talán paris) 35k-ért, de néztem francia oldalon, 100EU=24-25k körül. Olyan 40-41-es kellene!
THX -
RiFeR
tag
UP
-
RiFeR
tag
remélem tudtam segiteni
-
RiFeR
tag
És itt egy Magyar is : Bővebben: link
-
RiFeR
tag
nekem ijen korim van : Bővebben: link
de nézz szét : Bővebben: link
de mindjárt tudok adni egy magyart is.. -
amargo
addikt
Itt jó idő! feltuningoltam a korimat is kicsit, az ''izmaimat'' is kezdeném vissza fejleszteni, meg úgy általában mindent, de szinte az összes haverom.. vagy csajozik, kapál, haverozik, sulizok, holnap zh, lekell vinni a kutyát.. elegem van!
Ezért kérdezem meg, hogy van itt a PH! csepeli koris (vagy szinte akár hol a városban: leginkább belvárosban koriztam eddig is), aki akar tanulni aggressive korizni, vagy úgy általában kicsit nagyobb állóképességre akar szertteni (és mellé szegődhetnék <- ez már már kicsit szánalmasan hangzik, de körülöttem mindenki bepunyult
)
Mert akkor korizhatnánk együtt, ha gondolja, vagy ismerkednék valami társasággal, akik inkább a street et kedveli/k.
Valaki? Kicsit kétségbe ejt, ma összeraktam a korimat, közel 3év után ismét fellángolt bennem valami, és a régiek mind elfoglaltak.. szomorú
Valaki? kezdő, haladó, superman?
amargo -
amargo
addikt
Szerintem előbb esni kellene megtanulnod, és semmilyen védőre nem lenne szükséged, ez alatt persze nem azt értem, hogy menny ki borulni orrba szájba

Ha parázol az eséstől jóval nagyobbat perecelsz.. főleg, ha nem ismered a tested.
De, ha óránként csak 1esés, akkor elég valami csukló védő + térd + könyök <= kezdők erre esnek leginkább.
Ha már tudsz esni, úgyse lesz ezekre szükséged.. felesleges valami drágábbra kiadnod.
De a védők kiválasztása is soktól függ.. mert, ha egy gyenge korid van ami alig gurul, akkor egyértelműen térd + csukló, de ha valami pengébb ami már gurul is, akkor kell a könyök, mert ott már hátra is billensz.
amargo -
Esmein
nagyúr
-
PumukliM
csendes tag
Készítettem pár fényképet:
- Roces Amsterdam (ez az új fitness korim görhokira - meglátjuk hogy bírja majd..)
- Roces 5th Element (ez a régi agresszív korim)
- az új térdvédőm + a régi és egy csuklóvédő
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
PumukliM
csendes tag
Ha tényleg csak fitnesszre lesz és tudsz korizni, akkor semmilyet.
Egyébként meg térd + csukló feltétlenül! Noname szett van kb. 2500-ért, márkásban azért jóval drágább. Nekem most sikerült vennem egy elég metál térdvédőt (Roces Ramp Knee Pad) mindössze 3700 Ft-ért, nagyon megörültem neki, motorra is ezt fogom használni! 
-
Esmein
nagyúr
Bakker nem merek kérdezni, mert hátha már megkérdeztem ebben a topikban, de végigolvasni se merem mert égő ám ha balfékségeket kérdezget az ember

-
Esmein
nagyúr
Ez elég hamin néz ki:
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Nagyonjó, ezt a topikot is én nyitottam

Gyorsan kérdezek is, milyen védőket érdemes venni ? Most hogy járok jégkorizni de zárják a pályát át kéne állni fitnesszkorira. -
törölt tag
ezzel mi lesz?
[Szerkesztve] -
Max...
csendes tag
help

-
Max...
csendes tag
nincs valakinek egy elado korija??? mert nagyon kellene

-
Judyt
tag
Engem a Roces nagyon elbűvölt és meg vagyok vele elégedve nagyon.Jó kis gumis kerék(bár sajna már nincs iagzán időm korizni.)
Nekem mázlim volt a korimmal (igaz 4 éve volt) de 30-ról volt leértékelve 9-re.A hülyének is megérte megvenni. -
reiner
csendes tag
eladnék egy 41 es roces szlájdköves alíg használt görkorit. semmi baja. érdekel valakit?
-
reiner
csendes tag
eladnék egy 41 es roces szlájdköves alíg használt görkorit. semmi baja. érdekel valakit?
-
gyufa
tag
császtok. milyen görhoki ütőt vegyek?
-
amargo
addikt
Szerintem ne azzal kezd. De ha komolyan gondolod, akkor ok.
Agressive korik:
Kicsit nehézkes, olyan lomhának tűnhet, ami persze pozitív! Mivel alacsonyabban van a súlypontod ezért könnyebb vele menni! csak pozitív dolgokat tudnék a korival kapcsolatban mondani. Viszont kezdésnek.. nem tudom.
Nagyon elfogult vagyok a témában.. ne vegyél alapnak.. ajánlottam egy üzletet, ahol minden van
Szívesen adok tanácsot is!
De azért még is..
(tudod én sokáig nem tehettem meg, hogy 50ért korit vegyek.. és viszonylag sok ember lábán láttam akkoriban ilyen korikat(aggressive), akik még menni se tudtak és tudtam, 2hónap és megy a sufniba a korijuk.. irigyeltem őket! És nem is értettem meg..)
30e baliii biztos tudja, hogy van e.. amikor én 6éve a korimat vettem 50 alatt nem igen volt
Tényleg csak ajánlani tudom az aggressiv korikat, haszon, ha tudod ezt akarod művelni.. nem kell 2x korit venned
-
Esmein
nagyúr
Esetleg egy agresszív 30k körül ?
-
baliii
senior tag
tenyleg nem korizol mostanaban, pl a rollsportot mar joideje skateworldnek hivjak
a cime viszont nem valtozott
itt biztosan talasz az izlesednek megfelelo korit. -
amargo
addikt
Esmein: leírtam az üzletet ahol biztos lehet kapni! legalább is régen eléggé sok mindent vettem ott és sok mindent beszerezni is tudnak.
baliii: eljár felettünk az idő.. egyre kevesebb idő jut a szenvedélyeknek.
-
SuBeR53_
tag
Én nagyon szerettem görkorizni, de most inkább rollerezek!
-
amargo
addikt
Ez lesz szerintem a Te barátod

Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Eddig 2 esélyes versenyző van. Vagyis inkább 3. Ha lesz lóvém és nem viszik el addigra egy alig használt itt ott lesúrolt rollerblade. egy roces miami, vagy egy új rollerblade. az áruk ebben a sorrendben 15,21 és 25.
-
amargo
addikt
már inkább kiöregedő felében vagyok mint aktív tagja a témának, de ajánlani azért tudok.
én rollerbladeket is erőszeretettel ajánlanám, vagy a K2őket, a K2ők eléggé softos korik, tehát hihetetlen kényelmesek! többféle megfordult már a lábamon, de nekem inkább az aggressive változatai, de azok is piszok kényelmesek voltak!
viszont ez más árkategória.
most nem igazán vagyok az árakban, de nézz el a roll sport ba a kálvintéri város központban van.
ott érdemes körbenézni! és, akár alkudhatsz is.. csak ügyesnek kell lenni
-
gyufa
tag
ne vegyé rocest
-
baliii
senior tag
sztem kulon sipcsont es kulon terdvedod vegyel, mert az sokkal kenyelmesebb. mondjuk siopcsontvedo nem kell ha nem csuszkalsz. regen en sem hordtam, de amikor mar nagyobb korlatokat is bevallaltam (terd folottieke) akkor egyszer ugy bevertem a sipcsontomat, hogy 1 hetig raallni sem birtam (szerencsere el azert nem tort). azota sipcsontvedot hordok... ja, sztem deshi-t vegyel, draga de megeri
-
ch.peter
aktív tag
A srác, aki a térdét törte, már újra korizik

Könyökvédőre sztem nem érdemes költeni, mert baromi kényelmetlen, alig lehet benne mozogni. Térdvédőből viszont érdemes olyat venni, ami védi a sípcsont egy részét is. Asszem Gryphus néven lehet kapni ilyet (motoros, biciklis boltok előnyben) nem olcsó darab, de baromi jó, és esés esetén tényleg alig érezni valamit benne. Egyik ismerősöm vett ilyet, akkor próbáltam, és elég meggyőző volt.
Mikor a csuklóimat megkínoztam, rajtam is volt csuklóvédő, valószinűleg ezért nem tört
-
ch.peter
aktív tag
Törni nekem szerencsére még nem sikerült

Egy esés után 2 hétig nem túlságosan mozogtak a csuklóim (rosszul estem rájuk), valmint 1x a bal karomat kellett 4-5 napos pihenőre küldeni,egy rosszul kivitelezett ugrás után,barátnőm 2 ujját hajtotta vissza valamivel több mint 90fokban, egyik srác a térdét törte (választhatott, autó, vagy villanyoszlop, az oszlopot választotta), egyik hölgyemény a lábát törte, A térdtörés kivételével mindegyik sérülés ugrálás/trükközés következtében történt
Kedvcsináló:
Itt: Bővebben: link
És itt: Bővebben: link
néhány film ugyanaz a két oldalon. -
ch.peter
aktív tag
Sérülést szerezni nem nehéz, de nem az első két hónap a vészes, mert akkor még óvatos az ember. Akkor lesz gáz a dolog, amikor már jól mennek a dolgok, és megpróbálsz trükközni egy picit. Akkor jönnek a nagyobb esések is.
Legalábbis az ismerettségi körömben így volt mindenkivel
-
ch.peter
aktív tag
Az okosok nem kamuztak, ha rákapsz az ízére, akkor tényleg akarni fogsz egy agresszív korit

Én is fitnessel kezdtem, aztán 8 hónap (meg 10 db csapágy) után lecseréltem egy agresszívra.
Ami az agr. göri nagy előnye, hogy jóbal stabilabb, mint egy fitnesz.
Mélyebben van a súlypontod. Hátránya, hogy nincs rajta fék. Bár azt két-három hét után úgyis lekapod, mert mindenbe beakad (főleg a padkákba). -
Esmein
nagyúr
Látom halott a téma, namindegy. Akkor titanic effekt.
-
Esmein
nagyúr
up
-
Esmein
nagyúr
up
-
Esmein
nagyúr
a korában egyenkorit hordanak a munkatársak ?
-
_lupin_
csendes tag
Ha városban akarsz mindenfele korizni akkor fitness,
ha meg trükközni akkor meg agressziv.
Fitness az gyorsabb, az agressziv meg alkalmas a trükközésre, meg ezért strapabíróbb is. (pl. fitnessel nem tudsz korláton csúszni, mert a korát nem fér el a kerekek között)
Persze egy fitness korit sem könnyű szétverni normális használat mellett.
Nekem három éve van egy Roces Tokyo és eddig nem volt vele gond, pedig elég sokat használom görhokizársa is. (idén mondjuk cseréltem kerekeket) -
Esmein
nagyúr
Na , tecsóban láttam ROCES Miamit. Jó kis kori és csak 21 ropi. Lehet egy ilyet vállalok be.
-
Esmein
nagyúr
Senkisenki ?
-
Esmein
nagyúr
Aggresive kori vagy fittness ? Azt mondják az okosok, 2 hónap múlva úgyis szétverem meg akarni fogok egy aggresszivet.
-
Esmein
nagyúr
Voltam bótban, 24990 egy rollerblade fitness. Tökfaja, majdnem uaz 15 rugó használtan ugyanott. Nomeg egy 10-es védőszerkóra.
-
Esmein
nagyúr
up
-
Esmein
nagyúr
Mennyire könnyű sérülést szerezni korival ? Mondjuk az első 2 hónapban ?

-
Esmein
nagyúr
up. Pénteken szétnézek használtkoris boltban.
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
nekem ilyenem volt és ezen kívül volt még egy pár. majd írok még csak most suliban vagyok. 20k-ért vettem ezt anno haveromtól egyszer használta. különben drágább.
én a k2 fitnesseket ajánlom roces nekem nem gyere be annyira
[Szerkesztve] -
Jaq
tag
Kezdonek ill. varosi kozlekedeshez 20 alatt mondjuk egy roces athena-t ajanlanak.
Anno az volt a masodik korim, kesobb kapott agressziv gorgoket, szlajdvedot is csinaltam ra, es gyakorlatilag a legtobb trukkre alkalmas volt, menni meg eleg sokat mentem vele. kenyelmes, olcso (16-18k ujonnan), es elegge strapabiro darab. Mondjuk fuzos, de en regimodi vagyok es ezt is szeretem benne...
Remelem eleg konkret voltam.
-
Esmein
nagyúr
Hát, nem túl nagy a tolongás

-
Esmein
nagyúr
Pl ez így hirtelen laikus szemmel tetszik :

-
Esmein
nagyúr
válasz
üzenetére
Most valahogy rákattantam a témára ... Én sem értem, hogyan, soha nem sportolok, de ez nem lehet hülyeség. Van egy pár ami tetszik, de az ára nincs kiírva és sztem én hirtelen a 100k-s kategóriát néztem ki
Vagy valami überspeckó cuccot. Azt tudom, hogy elvileg városban 4 keréknek kellene lenni, sem nem 2-nek sem nem 5-nek. De hogy citroenesen félig takart kerekek vagy fitnesszesen lágy teljesen látszó kerekek a jók fene tudja. Nem akarom, h a fél város a csini nói versenykorimban elkövetett zebraközepén hanyattvágódásomon röhögjön 
-
törölt tag
persze

sztem ROCES görkorit vegyél, nekem és sok ismimnek is bevált
hogy milyen fajtát, ne kérdezd, mert ezer éve nem görkoriztam 
egyébként meg Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Hogy lehet az, hogy nem találtam még ilyen topicot ? Na nembaj, megnyitom egy kérdéssel.
Milyen korit ajánlotok úgy 20k körül ? Nem ugrálni szeretnék vele, hanem elsősorban városi közlekedésre kellene. Szinte nem tudok korizni egyáltalán, jégen már nem töröm ki a nyakam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó lenne valami kéz alól is. 1 másik topicban van egy 5kerekű roces (talán paris) 35k-ért, de néztem francia oldalon, 100EU=24-25k körül. Olyan 40-41-es kellene!
)

de apróneten is körülnézhetnél.)