- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
most vettünk a decathlonban 15v ezerért egy rollerblade astro 6-os korit.
41-es lábambamra kb a 44es volt úgy jó, hogy vastagabb zoknival is fel tudom venni.42esben végigért a lábam.
Kezdő vagyok, nagyon félek, úgyhogy paramód on egyelőre. -
fpeter07
veterán
Van a sarokban egy görkori, azt se tudom hányas, ha jó lesz akkor lehet megpróbálok megtanulni
-
jancsyx
csendes tag
USD görit vennék 20-25 ezer forintig.
Lehetöleg 44-5 legyen.
Más göri is szobajöhet!!!!!Email: jancsyx@gmail.com
-
jancsyx
csendes tag
Sziasztok
Agressive görit vennék vagy cserélem BMX re akit érdekel az írjon emailt vagy telefonáljon.
Email: jancsyx@gmail.com
Telefon: 06 30/751-18-54
Üdv Jani -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem...
Igaz, már 23 éves öreg csont vagyok, de mindig vissza-visszafészkeli magát a fejembe egy gondolat...agresszív korizni kéne. Mondjuk parás vagyok, mint állat, de sebaj, talán még nem késő.
Az a baj, hogy egyedül ez nem olyan jó dolog.
A kérdésem az lenne, hogy ABSZOLÚT KEZDŐ volnék (még a korim sincs meg), s lenne-e 1-2-sok arc, akik Pesten v. környékén szoktak görizni (érdi vagyok, Pesttől 20 km) és tanítgatnának meg ilyesmi? Mondjuk eleinte inkább elhagyatottabb helyeken...
Soooo? -
witheevil
újonc
oké
-----------------------------------
Valaki nem tud valami direkt görkoris szaküzletet fehérváron? vagy valami hasonlót -
witheevil
újonc
Haly
Mien agresszív görkorit ajánlanátok? mongyük 60.000HUF a max összeg -
sK0t
tag
Üdv.!
Decathlon,RollerbladeSpark4.0,K2 Exo Speed,Powerslide D1man közül melyiket érdemes megvenni ?38-39 lábra kellene, mekkora méretet lehet venni maximum ?
Használt az első 13e ft lenne 41e méretben, a többi ennek a duplája.
-
amargo
addikt
válasz
Szzzzzaassza #188 üzenetére
Köszönöm az elismerést.
Most számoltam meg 10 éve korizok (huhhh..) már többet is mentem a jövevénnyel és iszonyat kényelmes régi ismerősök megláttak és kérdezgettek, hogy fitnesselek-e (igaz röhögve, na mind1) és igen dinamikus közlekedésre kiváló, mivel nem félek rajta, hogy szét esik.
Már felvilágosítottak a mai Titánok, hogy az aggressive korit lehet argo-nak is írni, így eként teszem. Sok sikert hozzá! Nagyadag elszántság kell és esni tudás, abból tanulsz a legtöbbet, amíg nem tudsz esni, ne vágj durva dolokba, mert abból csak baj lesz. Mindig az alapoktól, nekem is tök új volt ez a kori, hisz, ezzel kb 5-6cm feljebb vagyok egészen más, meg újra kellett tanulni a menést, fékezés, kanyar (na ez nagyon jó!! mint a villám, komolyan). Gyakorlás és inkább tarts egy eséstől és óvatos légy.. Meg persze kell kivel gurulni, mert egyedül ez is olyan mint a.. az!
-
Szzzzzaassza
újonc
nah ha vki bővebben is tudna a témához szolni az lécc vegyen fel msn re ...
szííííííííívesen elbecélgetek mindenkivel!!! takacs_szasza@hotmail.com
-
Szzzzzaassza
újonc
hmmm....USD realm ról mi lenne a véleményetek??
-
Szzzzzaassza
újonc
szia! olvastam a véleményeidet/hozzászólásaidat minden elismerésem a tiéd!..látszik h van tapasztalatod ezekben a körökben!.. na velem az a helyzet h kb 3éve göriztem de eddig mellékesen csak néha néha fitness görivel nyomtam,de az utóbbi fél évben elég keményen rákapcsoltam és nagyon hozzám nőtt a göris téma mint elméletben mint gyakorlatban! a napokban rendeltem agressiv görit is
...remélem működni fog a dolog mondjuk kicsit para vagyok(hehh kicsit nagyon) de háát majd összekapom magam !! éljenek a görisek!!!
-
Backspace
tag
Üdv!
Szokott valaki kijárni a gödörhöz korizgatni?
Merre gurulgattok egyébként? -
amargo
addikt
Meg is vettem a RollerBlade Twistert III:
Első tapasztalatok ex aggressive-es szemmel. Nagy puha kerekek, egy lendítésből utcákat lehet végig gurulni, ami elég pozitív élmény, masszívnak néz ki tényleg, ugyanakkor elég fordulékony jószág, ami megis lepett zebra előtt megállásnál. kb 10percet volt módom még használni, de haza fele már ezzel megyek (igaz féltem a nacimat..) -
amargo
addikt
válasz
danaudio #183 üzenetére
Halee én is kinéztem az RB twister-t kérdésem, merre lehet kapni csak a nemzeti sportnál találtam meg eddig, a másik, mennyire néz ki masszívnak? Azaz inkább munkábajárós dolgokra hazsnálnám, meg kedvesemmel gurulgatnék, de meghazuttolni önmagam még sem tudom, így néha ugrálnék is amolyan hosztalgia szinten. A kerekét elég puhának találom a feladathoz, de az cserével megoldható, viszont vázáról a képek alapján nem tudom memondani. Mik a tapasztalataid?
Köszi előre is
-
danaudio
aktív tag
hi!
van köztetek valaki aki slalomozik, freeskate -ezik? egyelőre még egyedül tolom, de ha valaki szeretne társulni, az szóljon, egymástól lehet a legjobban tanulni!
egyébként fékezés szerintem nem vita tárgya, paralell slide-al kellkori(a legjobb
): rollerblade twister III, Hyper NHL pro 250 wheels 76-80-80-76 banana setup 84A
-
nyunyu
félisten
En is, csak amikor tavaly osszel kimentem korbegurulni a Margit-szigetet, akkor picit lotyogott rajtam a cipo, ugyhogy akkor utanahuztam ket kattanasnyit a csaton.
Most meg alig birtam becsatolni, gondoltam, hogy majd ugyis helyrerazodik a labam, aztan lazulni fog, de egyaltalan nem lazult.
Ugyhogy most mindket bokaizuletem olyan voros, hogy rossz ranezni.
Azon gondolkozom, hogy erre melyik kenocs kell, Voltaren vagy Ben Gay?Egyebkent szep kor volt, terkepen vonalzoval veggszamolva az utvonalat ~18km jott ki.
Eddig azt hittem, felmaraton megvolt, de ezek szerint megse. -
nyunyu
félisten
Ehh, sikerult egy darabban, zakozas nelkul hazaernem a mai ketesfeloras belvarosi turamrol.
Qrva messze van innen az I. kerbol az allatkert oda+vissza, persze nemi kacskaringoval.Asszem legkozelebb valami nyugisabb napon megyek, mert most kerulgethettem a tabani ret mellett/budai rakparton/Lanchidon/Hosok teren/Allatkerti koruton a sok fenykepezkedo turistat/majalisozot.
Budai oldalon nem sok korizo volt kinn (talan 4 vagy 5-ot lattam Dobrentei tertol Batthyany terig), viszont a Varosliget kornyeken meg a Deak teren voltak boven. (Na ja, ott jo sima a terep)
Az mondjuk aranyos volt, amikor majdnem kiestem a tarsashazajtonkon teljes menetfelszerelesben (hiaba, fel ev nemkorizas...), aztan pont erre setalt egy kozepkoru apuka a ~3 ev koruli kisfiaval.
Gyerek rammutat: "Apa, apa, nezd, kojcsoja." Apuka mosolyog, en is, erre gyerek bevagta a hiszit, hogy "En is, en is akajok kojcsojat!!!"Meg egy homeless szolt be a Francia Intezet elott, hogy "ez am az egeszseges eletmod, nem a bicikli".
Mar csak az izomlazamat kene kikuralni, meg legkozelebb eggyel lazabbra veszem a csatot, mert most sikeresen tulhuztam.
Kivancsi leszek, holnapra mekkorara dagad miatta a bokam. -
Esmein
nagyúr
Hihetetlen mekkora köcsögök vannak. Egy kis mellékutcában gyakoroltam(még mindig nem megy szuperül), egy vén tatterk b 65-70 körül épp akkor állt be a wartburgjával és szállt éppen ki amikor nyaltam egy durvát. Feküdtem néhány másodpercet, felültem és látom hogy néz nagyon erősen. Egyszercsak megszólal "na... megérte... eltörted volna a lábad". Értetlenül állok.
-
nyunyu
félisten
Adott egy regi Roces Barcelona, aminek mar nagyon retkes a belese.
Mivel/milyen fokozaton lehet ezt mosogepben kimosni? -
Esmein
nagyúr
ja még valami jutott az eszembe. Amikor felveszem a görit csutkára meghúzok mindent, és lazának érzem, megyek kb 5-10 percet és még tudok húzni kb 2-3 racsnit a pánton és onnantól sokkal stabilabban állok a lábamon. Miért nem tudom már az elején frankó stabilra belőni? Utálom ha laza, mert akkor bedőlnek a lábaim és a talpammal kapaszkodom, aminek görcs a vége.
-
Esmein
nagyúr
a V fékezés elég jól megy, még nem lassulok szupergyorsan, de fék nélkül is elvagyok és tök jó
Viszont egy pengén még mindig nem tudok menni 1-2 másodpercnél tovább és ez zavar, lehet X lábam van, meg lúdtalpam és azért. Próbálkoztam szorgalmasan de akkorát zakóztam, hogy még a sglykm is görcsbe rándul
-
Esmein
nagyúr
Ilyen az elhelyezkedése a dolognak, a túloldalon a bekarikázott csapnak szintén nincsen csavarkulccsal, vagy imbusszal nyitható feje.
-
nyunyu
félisten
Nem kaptal a gorkorihoz 2 imbuszkulcsot, meg 2 rovid csavart?
Akkor tekerd ki a jobb hatso kereket tarto csavarokat, aztan huzd le hatra a fek konzoljat, es rakd be a rovidebb csavarokat.Legalabbis Roceseken igy mukodik a fek levetele, de ahogyan a kepet elnezem, nalad is.
-
Esmein
nagyúr
húha. lehet nem tudom leszedni a cuccot, csak a gumit belőle. az kb 3-4 centit javít a dolgon.
-
nyunyu
félisten
"azt a szart a hátsó kerék mögül, ami elvileg fékezésre való, azonnal szedjétek le, mert balesetveszélyes"
Ja, kelloen nem vicces, amikor azt hiszed, hogy eleg hosszut leptel lefele a jardaszegelyrol, aztan fennakad...
Legalabbis elso korizasi kiserletemkor ezt sikerult bevesni az agyamba. -
Vandit.
addikt
Gyakorold lassú tempóban menni fog az. Lehet párat zakózol, de ez benne van.
Rosszul írtam nem kimondottan V betű, hanem kb ilyen formát kell alkotnod a lábaddal. ( )
Mintha egy nagy hordó lenne közötteés feszíted a kereket a beton irányába. Sajnos jobban nem tudom elmagyarázni.
-
Vandit.
addikt
Azt szedd le. Nem biztonságos. Anélkül kell megtanulnod fékezni.
Van erre többféle módszer is. Az egyik, hogy a jobb lábadat hátul keresztberakod és feszíted lefelé a kerekeket a betonra a másik, hogy egy V betűt formálsz a korival, úgy hogy az első kerekek legyenek a V betű alaja és feszíted össze a lábad és, így lelassulsz.Ezenkívül vannak még módszerek, de azok haladóbbak, még ráérsz azzal foglalkozni.
-
Vandit.
addikt
Arra figyeljetek, ha megvan a kori, akkor azt a szart a hátsó kerék mögül, ami elvileg fékezésre való, azonnal szedjétek le, mert balesetveszélyes. Nincs rá szükség, anélkül is meg lehet állni sokféleképpen és biztonságosan. Hervisben, Decathlonban vannak tűrhető korik.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok! Most szeretnéka párommal görkorit venni. Mindkettenabszolúte kezdők vagyunk! 10K -nál többet nem szeretnénk költenifejenként egy korira. Mit tudtok ajánlani?Hasznéltat érdemesvenni? Köszönöm! Ill van e különbség a női és a férfi gori között?
-
Esmein
nagyúr
Hordok védőcuccot szorgalmasan sisak kivételével, inkább a buta paraszt röhögjön, mint a mentős, hogy ő még ilyen szépen szilánkosra tört csuklót nem is látott.
Térd rogyasztás, igyekszem, illetve a meghúzás is megvan, néha még így is úgy érzem hogy laza, pedig jobban nem tudom már szorítani vagy bekötni a dolgokat. -
nyunyu
félisten
Terded enyhen rogyaszd be, ugy konnyebb.
Egyreszt igy melyebbre kerul a sulypontod, es kevesbe billegsz oldalra, masreszt nem razzak szet az agyadat annyira a kisebb huplik, hanem terdbol tudsz rugozni.Korin levo csatokat/fuzot huzd meg rendesen.
Ha nem eleg szoros, akkor kanyarodaskor nem arra megy, amerre szeretned, hanem arra, amerre az ut viszi...Vedocucc meg tenyleg hasznos tud lenni, ha varosi felfedezoutra indul az ember 8 kereken.
Tortem mar csuklovedot kette, mert a lejtos jardan teljes szelessegben kozlekedo turistaktol nem nagyon volt helyem fekezni, elsodorni meg nem akartam oket, vegul jardaszegelyen egy labon egyensulyozva suhantam el, csak par meterrel kesobb vege lett a jardanak, aztan landolaskor a keresztutca macskakovei koze szorult a kori...
Ha akkor nincs rajtam vedocucc, tuti eltortem volna mindket csuklomat.Tenyleg, nemreg nezegettem Roces gorkoris sisakjat, de nem tetszik, hogy teljesen zart, meg nehez.
Bicajos sisakok mennyire jok?
Eddig meg nem sikerult fejre esnem, de ki tudja... -
Vandit.
addikt
Majd megtanulod. Én az elején örültem, hogy gurulni tudtam, aztán később már 40-el repesztettem a lejtőn és patkákon csúszkáltam.
Kitartás és türelem.
Elején arra figyelj, hogy amikor gurulsz, akkor az egyik lábad kicsit legyen előrébb, mert ha nem várt úthibával találkozol, így könnyebb korrigálni. -
Esmein
nagyúr
Na, voltam egy órát gurulni, egész jól ment, ami viszont megdöbbentő, hogy majdnem leköptek. Leültem egy lépcsőre levenni a korit és kb 20 centivel mellettem csapódott be a küldemény.
-
Esmein
nagyúr
Az a baj, hogy nagyon jól csúszik a csapágy, és az egyenetlen betonon az én sebességemmel arra mennek néha a lábaim amerre az út visz, nem amerre én szeretném. Az úthibákat nem nagyon tudom még átlépni, szerintem ez is gyakorlás kérdése. A másik, hogy esténként járok mert akkor nincs sok autó, csak rossz a közvilágítás és nem sokat látni, így nem vagyok benne teljesen biztos hova megyek éppen.
-
lorcsi
veterán
-
Esmein
nagyúr
Na, úgy alakult hogy végre lett korim, de még problémák vannak
Egyedül mennyi idő megtanulni esésbiztosan közlekedni egy ilyen jószággal?
Van egy olyan érzésem, hogy az aggresszív korikkal sokkal könnyebb menni, ezzel csetlek botlok még mindig, igaz errefelé nem is olyan szuper a beton. Mindegy, most forgattam kerekeket 3 hét után, azt hiszem többet kellene gyakorolnom -
MPowerPH
félisten
Hello! Nem tudjátok, hol van Bp. -n nagy görkoris bolt? Barátnőmnek görkorit ígértem a fa alá, de nem tudom hol keressem. Olyan 40k- 50k -t szánnék rá.
Sajna annyira nem értek hozzá... Annyit tudok, hogy Fitness kori kell, márkákat ugyan csak kevésbé ismerem.
[Szerkesztve] -
highlander81
tag
Akinek kell görkori olcsóbban az szóljon!
Nekem csak a számla kell.
Pl.: megveszi a korit, számlát kér a nevemre én meg fizetek érte (a számláért) egy megbeszélt összeget. -
jepeto
tag
hello
akkor van itt olyan emberke akinek van elado korija és ha igen milyen menyiért és mérete elöre kösz agresiv és fitnes is érdekel
irjatok köffy
csácsá -
Daywalker
addikt
válasz
Retekegér #137 üzenetére
Én is ott kezdtem...lejtő volt (halastó mögött a szálloda mellett van egy kisebb felüljáró, ami a garázs felett megy át) és jól seggreestem a végén
Szerencsére nem lett probléma.
Szóval első verziónál figyelni kell h ne húzzon el oldalra a keresztbetett lábMajd belejössz.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Daywalker #136 üzenetére
Az első verziónál akkor a másik lábaddal jól kell egyensúlyozni... azért kipróbálom. Az enyémen van hátsó fék is
Megesett velem a Margit-szigeten, hogy a lejtőn elindultam lefelé, de annyira begyorsultam, hogy fékezésre nem is gondoltam... szerintem akkorát estem volna mint egy ólajtó
Így kétségbeesett arccal siklottam lefelé, közben imádkoztam, hogy senki ne keveredjen az utamba. Végülis a sík részen lelassultam, így nem történt komolyabb baj... Hát élmény volt a javából
-
Daywalker
addikt
válasz
Retekegér #135 üzenetére
A hátsó fék hatásosságát nem ismerem, mert sosem álltam olyan korin, amin volt hátsó fék.
Én simán keresztbe rakom hátul az egyik lábam. Ez koptatja a kerekeket, mint az állat, de hatásos. Kicsit gyakorolni kell, mert lejtőn lefele nekem is voltak gondjaimVan még egy módszer, ami hirtelen megálláskor jön jól, ez a befordulás, de vigyázni kell vele, mert ha kibillensz az egyensúlyból akkor perec van.
Ja és a ''hokifék'', amit én nem tudok megcsinálni. Na ez nem szó szerint olyan mint a jégen...nehéz leírni. Nekem is csak egyszer mutatta egy nálam jóval skillesebb koris arc.
Szerintem használd az első verziót. -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Daywalker #134 üzenetére
Hát ránézésre meg lehet állapítani az agresszív koriról, hogy kicsit nagyobb kihívás
A terepkorik meg szerintem kicsit bénán néznek ki az ormótlan kerekeikkel (gondolom könnyebben kibicsaklik az ember lába).
Más: megállásra van vmi jó módszer? A kori sarkán lévő fék szvsz elég nehezen használható -
Daywalker
addikt
válasz
Retekegér #133 üzenetére
Sport helyett kéretik használni az aggresszív szót. Sport kori nincs. Van versenykori, terepkori, fitnesszkori és az agresszív
Én fitneszen tanultam, aztán vettem egy Roces 5K-t. A különbség ég és föld. Agreszív nehéz, kicsik és keményebbek a kerekei ezért minden útegyenetlenséget megérezni, könnyebben leakadhat, ja és persze lassabb (a kisebb kerekek miatt)
Szóval ha csak korizgatni akarsz, akkor a fitnesz a jó választás. Tulképpen én is tavaly vettem az enyémet, el is kezdtem tanulgatni, de most hátráltat, h volt egy kéztörésem (egy másik sport miatt). Emiatt még sokáig nem tok újra rendesen nekilódulni, tehát marad csak a korizgatás, de semmi ökörködés.
Mindenesetre én aggresszívvel szeretek menni a városban is - bár ez igazi kihívás, mert hamarabb elfáradok, de hát valamit valamiért -
rebel56
tag
válasz
Retekegér #130 üzenetére
Fitnesz korival nem nagyon tudsz megtanulni korláton csúszkálni!
A két alapvető csúszást sem lehet megcsinálni velük, mert többségében nincs 'soul' részük, soul grindra alkalmatlanok /támaszkodó láb a korláttal párhuzamos/ , a kerekeik pedig akkorák, hogy slide-olni sem lehet vele /lábak a korlátra merőlegesek/. -
Retekegér
MODERÁTOR
Ahh, de király, hogy van ilyen topik! Nemrég (tavaly) kezdtem el görkorizni fitnesz (vagy minek hívják) korival... Asszem sport korira nem fogok váltani, míg meg nem tanulok korláton csúszkálni
-
Jucus87
tag
Hali
Eladó az alábbi görkori.
[link] -
molnigee
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó RB ACCESS-om, 44-45ös méret, jó állapotban van!
Irányár 20K
Képet is tudok mutatni ha érdekel! -
kem
addikt
válasz
Kindgrind #121 üzenetére
Jah, de Te nem koriztál még amikor Totiék nyomták meg Halász Daniék, utána meg a Szűcsék, nah akkor lehetett mindenfelé bandázni meg csűszkálni-mászkálni.
Juteszembe.. Mivan Veletek? Már én se voltam pár hónapja csak non-stop-ban korival amikor elfogyott a sörünk meg a cigink -
kem
addikt
Ha nem kéne tanulnom, biztos felmennék, nemis hallottam róla.
Mi fehérváron pár éve még minden évbe öszegyültünk május 1-én, de már senki nem szokott lenniNagyon kevés koris van már, mert mindenki deszkázik... Talán Szegeden van még élet koris szempotból, de ott meg mindenki be van szívva
-
Zeck
aktív tag
Na hamár megláttam a topicot beírom ide a nyári lényeget:
Aug 20. kb 4óra Deák Ferenc tér görkoris találkozó/felvonulás
nem egy új dolog, én 4éve járok minden évben, de egyre kevesebben vagyunk. (tavaly asszem 250körül) Szóval mindenki szóljon minden ismerősének idősektől kezdőkig, hogy ha akar a városban sokszázadmagával gurulni eggyet jöjjön el!
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
Elég régóta. Most szülinapomra kaptam egy Chee Daah görkorit és nagyon jó. A Rotesc ( nem tudom hogy írják) márkák alatt van szal pont az alatt úgyhogy elég jó
-
Kindgrind
aktív tag
Ki milyen régóta görizik és milyen korival?
-
Kemper
csendes tag
Nagyon köszönöm a segitséged!
Én is ugy 5-6e re tartom!
Azthiszem be is dobom a bolhába!
Mégegyszer kösz! -
amargo
addikt
Amennyit a képből megtudtam állapítani és a tapasztalatok alapján írom.
Gondolom vékony puha műanyag a váz a bélés is ugyan ez lehet. A sínből sok nem látszik
így arról nincs véleményem, a csapágyazást sem ismerem, a kerekek minőségét sem. Sok mindent így nem tudok róla mondani nem ismerem a típust, de van egy sanda gyanúm..
Szerintem az 3- 5e is nagyon baráti lehet érte, bár én 8éve 5e ért vettem az első Roces Athenomat. -
Kemper
csendes tag
Hali segittenétek eztbeárazni nekem?
Bővebben: link
Azthiszem minden látszik aminek kell!
Nemtudom menyit érhet nem sokat használtam és 2 éve most vettemelő elösször a pakolás miatt! Gumikerekek nincsenek megkopva!
Az árazást köszönöm!
Kemper -
Kindgrind
aktív tag
válasz
Dre_Powell #110 üzenetére
Jó a nick neved!
-
Dre_Powell
tag
hát ez így lol
-
amargo
addikt
válasz
Dre_Powell #105 üzenetére
A másik vég
Budapesti -
amargo
addikt
válasz
Dre_Powell #103 üzenetére
És merre valósi vagy?
-
Dre_Powell
tag
WOW! Nem is tudtam h van göris topic. De király!
NEkem egy roces graal agr. görim van. 7éve kezdtem, csak sajna utóbbi 1 évben nagyon keveset volt a lábamon. -
amargo
addikt
válasz
Kindgrind #100 üzenetére
(Picit vissza olvastál volna)
Vannak korisok én kb 14évesen keztem 8éve az utobbi 3évben nagyon ritkán korizok, de idén újra elkeztem többet korizni.
Mi is a pontos kérdésed?
Nekem nem tetszenek ezek a korik én most pont valami régebbi RB keresek. Sajnos idén a Daytonám kilyukadt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest