Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
baloghriko95
üzenetére
A BIOS menüjében amikor elindítod a Q-Flash-t (ezzel tudsz BIOS-t frissíteni), akkor az úgyis ellenőrizni fogja, hogy ahhoz az alaplaphoz való-e az a BIOS-fájl, és ha nem, akkor neki sem áll a BIOS frissítésének.
Jelen alaplapnál egyébként a rev1.0 és a rev1.1 ugyanazt a BIOS-t kapta, a problémás rev 1.2 és rev1.3 is valószínűleg ugyanazt (ezért is vonták be mindkettőt egyszerre), illetve a rev1.4 és rev1.5 is azonos BIOS-t kaptak.
-
baloghriko95
csendes tag
Sikerült végül kukáznom hozzá bios frissítést, de nem a legújabbat. nem is tudom melyik volt az pontosan, viszont most már az ahoz tartozó biosokat sem lehet elérni "support". Másik verzót is lehet telepíteni, vagy az tönkre vágja a lapot?
-
törölt tag
válasz
baloghriko95
üzenetére
Javítani/módosítani szoktak dolgokat egy-egy kiadás között, de hogy miket, azt nem szokták közölni. A Wifi modult azt biztosan cserélgették az egyes kiadások között.
-
törölt tag
válasz
baloghriko95
üzenetére
Ezért nem találod a listában sem a rev1.2-t, sem a rev1.3-at:
https://www.pcgamesn.com/check-if-your-motherboard-is-on-new-gigabyte-malware-list -
baloghriko95
csendes tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Köszönöm!
Van egyebkent ezek a rev.ek kozott kulonbsegek? En nem igazan vettem eszre semmitsem. -
laceszgamer
addikt
válasz
baloghriko95
üzenetére
Ez alapján inkább az 1.2 dolgai a hozzávalók, legalábbis itt pl egybevonják a kettőt bal felül azt látni:
[link] -
baloghriko95
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Vásároltam az alzából egy B550 AORUS ELITE AX V2 (rev. 1.3) alaplapot, de neten nem találom ennek az alaplapnak a bios frissítésit. Másik verziós pl: rev 1.4-nek a biosát fel lehet rá rakni?
-
GEPESZ66
veterán
Alaplap B365M Elite.
A számítógép szünetmentesről üzemel.
A gép és a szünetmentes is ki van kapcsolva.
A gép USB portjára van csatlakoztatva egy mikrofon, amin van piros led.
A piros led néha felvillan.
A BIOS-ban kell esetleg valahol beállítani, hogy az USB ne kapjon kikapcsolt állapotban áramot?
Vagy ez nem megoldható? -
Henker2
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem Logitech Z-5500-as hangcuccom van
-
Henker2
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
És milyen tapasztalataid vannak vele?
-
Henker2
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Sajnos sima PCI-os foglalatú. Nem PCI-e
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
A leendő lapommal kapcsolatban merültek fel kérdéseim, mert nem látom át tisztán.Gigabyte B760M GAMING DDR4 rev.1.0
1. Hány db SATA csatlakozású HDD-t tudok csatlakoztatni hozzá?
2. Hány db M2-es csatlakoztatható?
3. Van egy X-Fi Extreme Music hangkártyám. Ezzel a lappal nem fogom tudni tovább használni?Köszönöm
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
A Gigabyte B760M GAMING DDR4 lapról mi a véleményetek?
Egy 12400F proci menne bele.Köszönöm
-
eagle2005hun
csendes tag
válasz
FirstTripla
üzenetére
Szia!
F32 Bios -szal ment a gépem hétvégéig, elkezdte produkálni, anit neked, kikapcsolás-áramtalanítás után nem indul el bekepcsolásra, ha reset-tel indítom, akkor elindul fel áll, de ha vindows telepítés/frisités miatt újra indítja, akkor nem indul el. Csak reset-tel történő indítás után. Már elemet cserélte, vinyókat leszedtem, F37 biost felraktam, nem változik semmi. Hétvégéig minden pöpec volt. Te mire jutottál? Valamelyik biosra vissza állva helyre állta géped?
Köszönöm, válaszodat.
-
-
Hello,
H97M-D3H BIOS-ában meg tudja valaki nézni, hogy hol van az az opció (ha van), hogy ne problémázzon ha lemerült a BIOS elem? (Általában Halt on : ....error, vagy no error.)
Nekem nincs ilyenem, és a manualban sincs benne.
Köszi
-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Bajban vagyok egy gigabyte H410M H V2 rev 1.7
Nem fut rajta win11 alatt a valorant vagy mi a retek.
(Gyerekek játszanak vele/játszanának)
Megnéztem már mindent, a baj az, hogy a csm supportot nem lehet átállítani.
Kéne a secure boot, de ahhoz előbb a csmet disabledre kéne tenni.
Belépek a biosba kikapcsolom elmentem újraindul belépek, hogy állítsam a secure bootot, de a csm megint enabled.
Nem tudom kikapcsolni.
Van valami trükkje, vagy sz@r a lap biosa?
Mert amíg ezt nem tudom átállítani nem megy a játék, a hajam meg kihullik a két nyivákoló kamasztól.Help please?
-
balasig
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Most valamiért meghülyült, hogy jött szeptember elején új verzió. Nekem pl az icue corsaires ram appal kéne, tudna együttműködni, de most a gigabyte progi nem látja a ramokat. Az icue meg úgy veszi azzal kezelem. Remélem valami következő frissítéssel megoldódik.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Maga a direct VRM technikailag jobb, gyorsabb. A párhuzamos lassabb az olcsóbb, költséghatékonyabb lapokon szokták alkalmazni. Ha mindkét lapba beleraksz két ugyanolyan procit és alapon használod, netezel, PH!-zol meg netflix-ezel akkor nem fogod érezni a különbséget. Ha elkezded keresni a RAM és proci határokat, akkor bizony kijön a differencia.
-
TIT
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor 1 kutya.
Giga dualbios-os,asus nem. -
TIT
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azért az a 16*+1+1 Phases ott van,az a teteje.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én nagyon szeretem a Giga lapokat is, de most TUF Z790-et használok, ez biztosan tudja a 7200MHz-et és valószínűleg egy kis piszkálással és sakkozgatással a 7400MHz is menne. Azért szinpatikusabb egy fokkal az Asus mert ez azt tudja amit vállal hozzá az ASUS. Itt nem röpködnek ebben a kategóriában a 7600Mhz-ek.
Ellenben a Giga csordultig marketingeli a 7600Mhzet az UD és alap Aourus sorozatnál, de az ott inkább csak egy álom, egy beteljesületlen álom.
Ha nincsenek 7000+ RAM órajeles vágyaid és költséghaténkony lapot keresel akkor szerintem nyugodtan válaszd a Gigát, árban picit olcsóbb mint az ASUS.
VRM-ben ha jól emlékszem akkor pararell megoldást használ a Giga (ha tévedek javítsatok ki, legalábbis a Z690 UD lapomban úgy emlékszem az volt, de ebben a kategóriában ez normális). A direct VRM az ami jobb, gyorsabb, azt általában a komolyabb lapok kapják meg. Mondjuk egy facebbok-hoz, meg PH! fórumhoz az előbbi is tökéletes
Személyes véleményem még az, hogy jobban szeretem az ASUS venti vezérlőjét, de a Gigabyte-nak meg jobb a bios frissítő elkalmazása a @bios. JAh igen és én sokkal jobban szeretem a Giga RGB vezérlő szoftverét, az ASUS-é nagyon bugos, habár pont ma beszélgettük SoulReaver-el, hogy most neki is van gondja az RGB progival.
Remélem tudtam vmit segíteni?
Pontosan melyik Giga lappal szemezel? Sima UD vagy Gaming? -
- = Zk = -
félisten
na szevasztok

mennyire vállalható egy Giga Z790 UD alaplap Asus Prime/TUF-fal szemben?! gondolok itt a biosra, hűtés a lapon stb...
nuku tuning, csak 1-2 finomhangolás....volt anno 790X-DS4 lapom.. szerettem... sokat kibírt...aztán jött a 990FXA-UD3.. az annyira nem jött be, elhalt egy cseppnyi cpu tuningtól az FX8150 alatt... (ellenben egy ASUS M5A99FX PRO R2.0 simán elvitt évekig.. )
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
A progiból is jött újabb verzió? Mert tudom hogy szokott.. Esetleg újratelepítését próbáltad?
Ha nem s.o.s a bios update várj vele egy kicsit, lehet jön nemsokára egy frissebb verzió.
Én is óvatos vagyok, mert most 1-2 hetente jött frisebb bios a lapomhoz, és utána fél napokig tesztelem, hogy a RAM beállítások stabilak-e
-
SoulReaver
veterán
Az app szerint mindennek pirosan kellene világítania(Vagy amilyen színre állítom). A ventik nem akarnak együtt működni.
Próbáltam újra kalibrálni, de nem segít.
A bios frissítés tuti jó, mert kevesebb is a verzió az 1.1 hez, mint az 1.0 hoz. (Meg nagyon figyeltem, hogy el ne qrjam..
)Retailosat vettem, hogy többször tudjam használni, ha esetleg lapot cserélek, vagy bármi van. Most nem merem felrakni az új biost, pedig a Refresh 14700K miatt kellene majd..

-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mihez képest adnak fordítva színt?
Nálam az Asus lap csinálja folyton azt, hogy minden gépindításkor elfelejti az elmentett RGB beállítást, eleinte bosszantott, most már nem érdekel

Jó tudom ez nem megoldás
Nem lett volna szabad elfelejtenie a win kulcsot, ez egyértelmű. Akkor van ilyen, ha érzékeli a Win, hogy másik alaplap van a rendszerben. Hülye kérdés, de ugye jó BIOS-t töltöttél fel

REV. szám alapján is megegyezőt, igaz?Az aprós kulcsokból kétfajta van, az OEM amit egyszer tudsz telepíteni és a Retail ami átvihető másik gépre, de lehet hogy a másik gépen már telefonon kell aktiválni. Ezek 2-3EUR értékű kulcsok, gondolom nem az anyagi vonzata miatt zavar, csak mégis bosszantó, tudom. Nekem legutóbb bnőm gépén nem sikerült egy sima reinstall után visszarakni a NOD32-őt, pedig a fiókjában disconnecteltem a hozzá rendelt géphez, aztán 1 óra szenvedés után inkább vettem neki egy új kulcsot, azért vicces, mert most ott van az ESET fiókjában mind2, az egyikre írja hogy szabad, de mégse szabad.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Van egy kis anomáliám.
A lapom egy Z790 Aorus Elite AX rev.1.1 (ddr5)
Bios frissítés óta az Appcenteren belüli RGB fusion-ben kicsit furcsaságok történnek. Ott van a lap-vga-ram amin van RGB. Lehet állítani szépen szín szerint is akár. De ha az alaplapra dugott A-RGB-s ventik fordítva adnak színt... Nem értem az okát...
Ha csak szivárványra állítok mindent, az működik rendesen.Találkozott már valaki ilyennel?
A másik dolog, hogy Bios frissítés után a windows kulcsom letörlődött a fiókból.
A win kulcsomat HardverApró-ról vettem.
Ez sem egy érthető dolog...Köszi előre is.
-
BaziJoe00
tag
Sziasztok
Config:
Aourus MAster X670E
ryzen 7900X3D
Corsair CMT64GX5M2B5200C40 ver 4.43.02 (dual channel 64 gb kit)Probléma, hogy a gép nem hajlandó két memória módullal indulni.15 és C5 hibakódot dobál felváltva, pár percenként váltja.
Csakis akkor bootol a gép, hogy ha a 2. foglalatban (CPU-tól számítva) van 1 RAM. Mindegy melyiket teszem be. Ha a 1-3-4-be rakok 1-et akkor se hajlandó indulniA memória szerepel a Támogatott modulok listájában csak egy korábbi verzió:
CMT64GX5M2B5200C40 ver 3.43
Lehet ez a probléma???
Probáltam az AIO vízhűtést lazítani mert olvastam pár helyen, hogy nagyon meghajlítja a lapot, de nem segített.
BIOS frissítést még nem csináltam, lehet az megoldaná a problémát? -
törölt tag
Gigabyte x670 gaming x AX valakinek?
koszi -
NoroKings
csendes tag
Hejhó!
Gigabyte B760 alaplap VGA LED ég rajta. 5 napig működött, majd este kikapcsolás után másnap már nem indult be.. Ötlet?
-
TIT
veterán
válasz
kriszkrisz11
üzenetére
De ez nem az F64 a leguccsó bios,neked melyik van fent?
Wint meg teljesen újrarakni,nem javítgatni a rosszat esetleg. -
kriszkrisz11
csendes újonc
Az alaplap biosba lépés után abban nem állítottam semmit, csak ( save & exit ) opcióval kiléptem. Utána az alaplap csinál egy diagnosztikát majd kísérletet tesz a hibajavításra. Aztán megjelennek egyebek közt a Windows helyreállítási lehetőségei. Ott megpróbálkoztam az egyik helyreállító funkcióval.
( A rendszer korábbi időpontra való visszaállítását már korábban próbáltam. Nem működött)
Újraindul.
Az alaplap típusát megjelenítő résznél kiírja ( Számítógép diagnosztizálása ) később.. ( kísérlet a javításra ).
Újraindul.
Megint sokáig bootol, de már csak 20 percig.
Most ott tartok, hogy nem szaggat a gép, minden flottul működik, de a bootolás még mindig nagyon hosszú ideig tart.
És...
Az asztal indulásnál kiír valamit amit eddig soha.
( Ez az alkalmazás nem nyitható meg. Cortana)
Lehet ahogy átváltottam alaplapi hangkártyára, ez nem tetszett a Cortana programnak, szeretne minden áron elindulni de nem tud. Nem lehet, hogy ez hosszabítja meg az egész bootolási folyamatot.
Megpróbálom kikapcsolni a Cortana Windowssal együtt indulását. -
TIT
veterán
válasz
kriszkrisz11
üzenetére
Biosfrissítés?
Max.rakd újra a wint.
Nekem is csinál olyan az X-570 egy ideje,hogy betölt a win és elkezd szaggatni ha rainmeter vagy aida ikont húzok arrébb és ha elindítok egy progit pl.mozilla akkor a gép ilyen fura bugó hangot ad 1 mp.-ig,
Ahogy restartolok nincs gond és kikapcsnál is a win forgó kerete is szaggat. -
kriszkrisz11
csendes újonc
Helo mindenki
Segítsetek kérlek.
A hangkártyám - ASUS Xonar DX - driverének 3 alkalommal törlés és újratelepítése után van, hogy szaggat a gép; még akkor is ha csak az asztal van megnyitva. Az egérkurzor mozgásán is észrevenni. A C meghajtó pedig elég rendesen túlműködik. Majdnem mindig 100%. Így logikus is miért csinálja ezt.
A hangkártya elromlott, ezért próbálkoztam a driver újratelepítésekkel. Már kivettem a gépből és a driver-e le van törölve.A legrosszabb, hogy megközelítőleg másfél óráig tart míg bekapcsolátstól a Windows bebootol az asztalig. Az alaplap logóját megjelenítő résznél tölt rengeteget. Az alaplap Gigabyte B450M S2H.

Rendszer visszaállítást korábbi időpontra nem segített.Valakinek van valami ötlete?
Bármi segítségért hálás köszönet. -
aleister
veterán
Sziasztok!
Gigabyte Aorus Pro AX B650 alaplapból szedte már ki valaki a pci-e slot rögzítő pöckét? Ha igen, hogy fogjak neki?
-
hangya7
tag
Sziasztok! A B760 AORUS ELITE AX támogatja az undervolting-ot?
-
Csabis
aktív tag
[link] Gigabyte Z790 D DDR4 néztem, DDR5 egyenlőre váratos féle..
Részben a meglevő DDR4 miatt is.
Igy is amit esetleg vennék az is max i7 KF vagy sima K
Z790 seria még :GIGABYTE Z790 AORUS Elite DDR4 itt több M.2 de nagyrészt egy forma a UD val.
Z690 seria: GIGABYTE Z690 Gaming X DDR4 nézegettem de valószínűleg Z790 marad. -
OldMike
őstag
Sziasztok!
Egy laikus kérdésem lenne. B450 AORUS Elite rev. 1.x alaplapom van, F63 BIOS-szal. Vannak már újabbak is, bár betűvel a végén, amiről olvastam itt, hogy még béta verzió, amit nem tennék fel. Igazából az érdekel, hogy ezeknél csak az AGESA verzió változik, és nem tudom hogy csak emiatt kellene egyáltalán BIOS-t frissíteni, ha majd lesz végleges? -
Csabis
aktív tag
Közben meg találtam a kérdésemre a választ Aorus
GIGABYTE Z790 AORUS Elite DDR4
Advanced Thermal Design
Fully Covered MOSFET Heatsinks
6mm Heatpipe
7.5 W/mK Thermal Conductivity Pad
Integrated IO ShieldZ790 UD SERIA:
Advanced Thermal Design
Fully Covered MOSFET Heatsinks
5 W/mK Thermal Conductivity PadEz alapján a Aorus célszerűbb, lefelé ,ment annyit hogy lehet az lesz..
-
Csabis
aktív tag
válasz
üzenetére
A kérdés részleteiben.. akartam tudakolni..
Hogy jók-e van e nyügje az UD nek minőségben kívánni valót hagy maga után.
AORUS ultra gaming 2.0 van, de nem szeretnék ugyan abba bele esni mint Z370 esetén.. a VRM elégtelen hűtés miatt. Amely konkrétan i9 9900KF éppen elmegy 4.6 baj nélkül.. de kihajtani a neki szánt 5.0 GHz nem megy .. illetve biosban oc profil nincsen listázva csak i7 plafon. De manual szerint ok.
Néztem Asrock PG is de első körben Gigabyte a cél..
Mint információ szerzés. Azután vagy DDR4, vagy DDR5 változat. -
Csabis
aktív tag
Kérdésem lenne hogy melyiket célszerűbb. Illetve jó .
790 SERIA : UD, AOURUS seria.
Vrm és egyébb tekintetében?! -
törölt tag
Ennél a revnél már a legelső, FB jelű is támogatja a Ryzen 5 5500-as processzort.
Mik a pontos tünetek? Processzorventi, VGA venti forog? Speaker van az alaplapra kötve? RAM-ok a megfelelő foglalatokban vannak? (A2-B2, ami a processzor felől nézve a 2. és 4. memóriafoglalatot jelenti). -
törölt tag
F14 elég lenne, de akkor már rakd a legfrissebb végleges (stabil) verziót, az F15-öt. (Amelyiknek a végén egy szám szerepel, az csak béta BIOS, azokkal még lehetnek gondok, érdemes megvárni, míg azokból is fölkerül majd a végleges változat.)
Illetve ami nagyon fontos, hogy azt mindenképp ellenőrizd, hogy mi az alaplapod revíziója (3 féle rev van eddig ebből az alaplapból).
-
mobol
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Gyakorlatilag hasonló a gondom mint nemrég
KazaiLecso nak
Összeraktuk a fiam gépét és nincsen kép, jól van összerakva minden. Mi lehet a probléma?
Gigabyte Aorus Elite B550 v2
32GB 3600MHz DDR4 RAM Kingston Fury Renegade CL16 (2x16GB)
AMD Ryzen5 5500 3,6Ghz
1TB Kingston SSD M.2 NVMe NV2
Gigabyte Aorus P750GM 750W
olvastam a hozzászólásokat
két memóriával kezdtem semmi, majd kivettem az egyiket semmi
kivettem az elemet akkor végre megjött egy rövid csipp de kép nincs
Köszönöm! -
bundaskutya
csendes tag
Üdv. RGB-s kérdés:
Új alaplap B760 Gaming X rev 1.0, kezdésnek Bios upgrade F4e-re, mindjárt a legújabb legyen rajta, aztán win 11telepítés...
Amint elindul a gép és betölt a GIGABYTE Control Center, onnantól megborul az RGB szinkron az alaplapra kötött venti és az RGB RAM között.
32GB 6000MHz DDR5 RAM Kingston Fury Beast RGB CL36 (2x16GB) (KF560C36BBEAK2-32)
ID-Cooling SE-226-XT ARGB univerzális CPU hűtőEbben a szoftverben nem is lehet együtt kezelni őket... Pedig videókban látok olyat, hogy egy kezelőfelületen van minden + még GPU + egér is...
Próbáltam az RGB Fusion 2-őt, abban meg csak a RAM-ot lehet buzerálni...
Külön-külön akkor mi értelme?
Gyári oldalon frissítettem mindent is már...
Biosban XMP bekapcsolva, de próbáltam anélkül is, de úgy sem jó.Ha letörlöm mind a kettőt és nincs semmi RGB vezérlő, csak simán elindul a windows, akkor viszont működnek szépen szinkronban.
De így meg semmi színbeállítást sem lehet rajtuk állítani...
Ötlet valakinek?
Vagy valami más RGB vezérlő progi?Köszi
-
TIT
veterán
Nem is tudtam,hogy van a biosban appcenter,sose jelzett,hogy van frissítés.
-
tt_to
tag
válasz
ZoleeWolf
üzenetére
Nekem is előjött anno ez a hiba, mire rájöttem mi a probléma vagy 4 bios reset is kellett hozzá míg kiküszöböltem a bajt, erre sajnos figyelni kell. Én manuálra állítottam a ventilátor vezérlést a biosban azóta is jól működik, viszont a SIV progit és egyéb utilt nem tettem fel, nekem most így rendben van.
-
Vigneau
félisten
Akkor viszont nincs mese, továbbra is a tulajtól függ a saját maga biztonsága. Első lépésként egyből tiltania kell az APP Centert. Már ha ért a BIOS-hoz.
Viszont nem is gondoltam volna, hogy a "b" tag beta-t rejtene. Az előd nálam az "a" végződésű volt az F4 szériában.
Most kattintottam a gyártói oldalra, időközben megjelent a sima F4, 06.19-i dátummal tették fel. De jó, lehet ismét frissíteni. Kíváncsi leszek rá, most mi lesz a helyzet.
-
-
Vigneau
félisten
Mellesleg ennyit arról, hogy alapból letiltott a friss BIOS-ban az APP Center.
-
PeL
addikt
Üdv! Valaki tudja mi zajlik épp a gyártónál? Ma akartam megnézni hogy van-e friss BIOS a lapomhoz (B450M DS3H), és azt vettem észre hogy nem hogy nincs új, de a jelenleg általam is használt F64a BIOS is eltűnt a letöltések közül a hivatalos oldalon, az F63c a legutóbbi elérhető, ami már jövő hónapban 1 éves lesz. Természetesen semmi konkrét infó, közlemény nincs a dologgal kapcsolatban, kb csak találgatások.
Amit én tudok sztorit az az, hogy az F64-es BIOS-ban bevezettek egy opciót, amit engedélyezve a Windows-t betöltés után feljött egy ablak, ami megkérdezte hogy le akarjuk e tölteni és telepíteni a Gigabyte APP Center szoftvert. Erről kiderült, hogy gyakorlatilag ez egy BIOS szintű biztonsági rés, amit egy rosszindulatú kód gyakorlatilag bármilyen szoftver letöltését lehetővé tette a gépre. Azóta erre elvileg kiadtak egy frissített BIOS-t, amiben már alapértelmezetten le volt tiltva ez az opció. Azóta viszont ezek szerint a komplett F64 BIOS-t eltávolították. Redditen olvasgatva több alaplapnál ugyanez történt, egyszerűen eltűntek a legfrissebb BIOS-ok. És senki nem tud semmit. Itt esetleg valaki?

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tesla topik
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair DOMINATOR TITANIUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez egy ipari gépben van, és rinyál a gazdája, hogy gyakran kell cserélni, mert néha hosszabb ideig áll, és akkor nem lehet áram alatt a gép.
)