Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
egyeskép
-
Vangelis
félisten
Aki szeretne az tehet!
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43747 üzenetére
Az
-
Vangelis
félisten
2. kép -
Vangelis
félisten
1 kép:
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43735 üzenetére
Akkor a szánkót eltaláltam
Ezt a filmet én nem is láttam. Érdemes megnézni?
-
Vangelis
félisten
Valamelyik Indiana Jones film?
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43729 üzenetére
Ez valami náci jövőbéli motoros szán
?
-
Vangelis
félisten
Akkor én nem tudom.
Nincs több ötletem.. vélhetően nem láttam a filmet.
-
Vangelis
félisten
A 22-es csapdája (1970)
Ebben a filmben talán ez a típus is van. De most csak találgatok
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43720 üzenetére
Nem sokan tolják most ezt a játékot
Ha kitalálom akkor majd teszek én is !
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43718 üzenetére
Aviátor?
-
Vangelis
félisten
Kizárt pedig, hogy ez a
Pearl Harbor
..
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43714 üzenetére
Akkor linkelhetnél jobb minőségű képeket is
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43708 üzenetére
Az ott egy :
Bf (Me) 110 MesserschmittMár csak rá kell jönni melyik film
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43710 üzenetére
persze te ezt előre tudtad
-
Vangelis
félisten
válasz
AZ angliai csata ( 1969 )
-
Vangelis
félisten
válasz
A céges gépen örülök, hogy írni lehet,,
De, hogy filmezni -
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43702 üzenetére
Akkor majd talán a következő képből!
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43700 üzenetére
Pedig hasonlított rá....
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43698 üzenetére
Az ott Nicolas Cage ?
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43696 üzenetére
Miért nem volt jó a Bosszúvágy 3
Mármint megfejtésnek? -
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43694 üzenetére
De az ugyanaz
Mond már meg mi volt a gond ?
Tényleg érdekel.
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43691 üzenetére
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43691 üzenetére
Bosszúvágy 3. – A terror utcája
Akkor mi a teljes, Hány Charles Bronson Bosszúvágy 3 van 1985 ből?
Death Wish 3
Paul Kersey építész (Charles Bronson) visszatér Brooklynba, New York egyik veszélyes, keleti kerületébe, mert régi ismerősével, Charley-val (akivel a koreai háború óta barátok) szeretne találkozni. Őt azonban éppen ekkor támadja meg a lakásában a környéket rettegésben tartó banda, akik rendszeresen pénzt követelnek az ott lakóktól. Charley meghal nem sokkal azután, hogy Paul megérkezik. Mivel a lakók időközben kihívták a rendőrséget, Paul letartóztatják, mert fegyvert találnak nála, és őt gyanúsítják a gyilkossággal.
A rendőrségen a rendőrfőnök, Richard Shriker (Ed Lauter) emlékszik Paulra abból az időszakból, amikor évekkel ezelőtt sorban gyilkolta a bűnözőket (lásd: Bosszúvágy c. film).
Az előzetes letartóztatásban Paul ugyanoda kerül, ahol a Charley-t meggyilkoló banda vezére, Manny Fraker (Gavan O'Herlihy) is van. Őt hamarosan, bizonyíték hiányában szabadon engedik, de előtte még összeverekszenek Paullal.
Mivel a rendőrség a bűnüldözési statisztikákkal rosszul áll, ezért a rendőrfőnök azt ajánlja Paulnak, hogy szabadon engedi, de titokban neki kell dolgoznia. Ez burkoltan azt jelenti, hogy gyilkolhatja a bűnözőket, a rendőrség szemet fog hunyni, de feltétel, hogy informálja őt a bandák mozgásáról. Paul elvállalja a megbízást, mert nem nagyon tehet mást.
Manny visszaérkezik a bandájához, ahol minden teketória nélkül meggyilkolja egy késsel azt a bandatagot, Hectort (David Crean), aki főnökként kezdett viselkedni, amíg ő távol volt.
Paul beköltözik Charley lakásába. Az épületben főleg idősebbek laknak, akiket félelemben tartanak a bandatagok mindennapos támadásai. A támadások utcai zaklatásból, kézitáskák ellopásából, bevásárlószatyrok kiborogatásából állnak, de bedobálják a lakók ablakait és beugranak az ablakokon keresztül. Mindezt puszta szórakozásból teszik, mert fő jövedelemforrásuk a kábítószer-terjesztés. A lakók között van Bennett Cross (Martin Balsam), második világháborús veterán, Charley barátja, Mr. és Mrs. Kaprov, egy idős zsidó házaspár, és egy fiatal hispano-amerikai pár, Rodriguez (Joseph Gonzalez) és felesége, Maria (Marina Sirtis). Néhány erőszakos támadás után Kersey akcióba lendül, elsőnek egy használt autót vásárol 250 dollárért csaléteknek. Amikor másnap két bandatag éppen szétszedi az autót, Paul lesétál hozzájuk és mindkettőt lelövi egy .38-as Colt Cobra revolverrel. Ezt üzenetnek szánja a banda felé. Kersey kétszer is megvédi Mariát a bandatagok támadásától, de harmadik alkalommal nincs a közelben, ekkor a banda elrabolja a nőt, és többen megerőszakolják. Maria kórházba kerül, és egy szerencsétlen véletlen folytán megáll a szíve a sérüléseitől keletkezett vérrög miatt.
Paul Charley lakásában, ahol lakik, a fürdőszobai ablak elé egy nagy szögekkel kivert deszkalapot helyez, ebbe nemsokára beleugrik az egyik bandatag. A zsidó házaspár lakásában pedig (akik a földszinten laknak) az ablak elé egy deszkalapot helyez, ami az ablak kinyitásakor felcsapódik. Másnap a deszkalapba ékelődve két véres emberi fogat találnak.
Kersey egy új fegyvert rendel postán, ez egy .475 Wildey Magnum. Másnap egy fényképezőgépet visz magával csaléteknek, amire ráharap Giggler (a „Vihogó”) (Kirk Taylor), és megtámadja, amikor kijön az üzletből, ahol jégkrémet vett. „Vihogó” elszalad, Paul egy lövéssel leteríti. A környező házakban lakók megjelennek az ablakokban és éljeneznek. Egy másik alkalommal egy bandatagot lehajít a tetőről. Több alkalommal látható, hogy Paul golyóálló mellényt visel a ruhája alatt, ami még a késszúrásokat is felfogja.
Kathryn Davis (Deborah Raffin) még Kersey fogvatartásakor felveszi a kapcsolatot vele, mint kirendelt ügyvéd, de Paul nem kér a segítségéből, mert nem akar pereskedni a rendőrséggel a vele szemben tanúsított durva bánásmód miatt. A nő hamarosan felkeresi a lakása előtt, és vacsorázni hívja a lakására, mert szimpatikus neki a férfi.
Miután megvacsoráznak, még iszogatnak egy darabig, majd Paul elbúcsúzik és hazamegy. Előtte elmondja a nőnek, hogy a feleségét és a lányát is megölték, ezért nehezen barátkozik. A nő a munkájára panaszkodik.
Egy másik alkalommal a nő lakásán szeretkeznek, azonban a bandatagok idáig követték őket és a ház előtt várnak rájuk. Ezúttal elmennek a közelbe vacsorázni, út közben Paul beugrik a postafiókját ellenőrizni, mert csomagot vár. Eközben a bandafőnök és egy tag fejbe vágja a nőt, és az autójukat megtolják a lejtő felé. Mire a nő kezd magához térni, összeütközik egy oldalról érkező kocsival, és mindkét autó kigyullad. Mire Paul oda ér, már semmi remény a nő megmentésére.
Shriker óvatosságból őrizetbe veszi Kerseyt, mert úgy érzi, hogy kezd túl messzire menni. Közben Bennett a kezébe veszi a saját védelmét egy második világháborús német MG-42 gépfegyverrel, ami azonban a kritikus pillanatban, amikor a bandatagok támadnak, csődöt mond, és Bennett egyetlen lövést sem tud leadni. Bennettet lehajítják a vaslépcsőn, azonban nem hal meg, kórházba kerül. Shriker elviszi Kerseyt a kórházba, hogy beszélhessen Bennettel. Bennett elmondja neki, hogy van egy másik fegyvere is, egy .30-as Browning M1919 gépfegyver. Kersey meglép a kórházi ablakon keresztül és Rodriguez segítségével üzembe helyezi a fegyvert (ennek kezeléséhez ugyanis két ember kell, az egyiknek adagolnia kell a lőszert). Elkezdik lekaszálni a bandatagokat, majd kifogynak a lőszerből. Eddigre azonban a környéken lakó polgárok is bátorságra kapnak, és fegyveresen szállnak szembe a bandatagokkal, akihez erősítés érkezik, egy motorosbanda személyében. A motorosok kézigránátokat és molotov-koktélokat dobálnak a házakra, és a környező kocsikra, amik felrobbannak és kigyulladnak. A rendőrség és a tévé helikopterei állandóan a levegőben vannak, de nem tudnak beavatkozni, csak szemlélik az eseményeket.
Shriker elhatározza, hogy tevékenyen segít Kerseynek eltakarítani a maradék söpredéket, és egymás mellett menve lövik a banditákat. Kerseynek vissza kell mennie a lakásába, mert elfogyott a lőszere. Hamarosan Shriker is követi. Azonban Manny is utánuk megy. Mivel Kersey éppen tárazza a fegyverét, Manny le akarja lőni, de Shriker éppen ekkor érkezik, és rálő, Manny visszalő és elterül a padlón. Kersey telefonálni kezd, hogy mentőt hívjon Shrikerhez, de Manny nem halt meg, le akarja lőni őket. Amikor éppen Shriker felé fordítja a fegyverét, Kersey egy eddig nem használt fegyverrel, egy M72 LAW típusú, vállról indítható rakétavetővel (ami tankok ellen is jó), lelövi Mannyt, aki égve az utcára repül. A banda megmaradt tagjai körbeveszik az égő holttestet, majd elmenekülnek a helyszínről. Shriker elengedi Kerseyt, de csak pár perc előnyt ad neki. Kersey ugyanazzal a két csomaggal távozik, amivel megérkezett.
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43689 üzenetére
Bosszúvágy III. (1985)
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43685 üzenetére
Huhh..
Ez az a film amikor adott egy léakótelep vagy valami hasonló és nagy a bűnözés!
198x ben készült.
És a lakosok csinálnak rendet... a főszereplők segítséglével.
De nem ugrik be
Az ablakból nézik a balhékat...
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43659 üzenetére
Tőlem jöhet ha ez számít valamit.
Most már én is ráérek 1-2 órára.
-
Vangelis
félisten
Új nap új lehetőség.
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43607 üzenetére
De hol az az opció?
-
Vangelis
félisten
Most olvasom, hogy le csalóztatok....remek.
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43598 üzenetére
Italozni voltam itt vagyok.
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43596 üzenetére
lehet mondani
Ahh fejtse meg más.
Nem mondom meg, hogy ez a :
2001 Dawn of Man -
Vangelis
félisten
Azt hittem előbb nem rakta ki a képet.. sorry
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43593 üzenetére
The Captains (2011)
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43591 üzenetére
A vándorló palota (2004)
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43587 üzenetére
-
Vangelis
félisten
válasz
Sahara (1995)
-
Vangelis
félisten
válasz
2. világháborús?
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43585 üzenetére
Egy bizonytalan:
Tizenkét dühös ember (1957)
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43569 üzenetére
Már pár film mögöttem van
Nah akkor játszunk
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43566 üzenetére
Dark City (1998)
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43564 üzenetére
Akkor ez a Dante Pokla
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43558 üzenetére
Ez valami vulkános?
rémlenek a sárga ruhás kutatók vagy kik.
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43556 üzenetére
Így legalább van esélyem nyerni
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43554 üzenetére
Ebben nem vagyok biztos de szerintem ez az:
A szeretet szimfóniája (2007)
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43552 üzenetére
Hát eddig kihívás mert fingom sincs mi ez.,
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43550 üzenetére
Azt mondtad majd holnap!
Nem siettetünk
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43546 üzenetére
Miért nem mára.
Ki fog várni majd 24 órátde egyébként fingom nincs mi lehet ez,
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43544 üzenetére
Aham...
Ok csak kérdeztem.
De akkor egyről beszélünk? -
Vangelis
félisten
De ez nem tv sorozat volt?
Vagy már azt is lehet?The Odyssey (1997)
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43540 üzenetére
Oddusszeia
Ha jól írtam. -
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43538 üzenetére
Tőlem jöhet.
Ebből nem ugrik be sajnos... vagy csak már késő van. Vagy nem láttam. -
Vangelis
félisten
Brian élete (1979)
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43534 üzenetére
ez valami Monty Python?
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43525 üzenetére
Halálsoron (1999)
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43521 üzenetére
Ez a Gyűrűk urától a kis kígyóig bármi lehet.
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43517 üzenetére
Steven Segal
Fingom nincs..
valami természetfilm
Valaki elhagyta a gatyája egyik darabját.
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43512 üzenetére
Kettőt is!
-
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43512 üzenetére
Amikor mutatják milyen kemény csávó volt a múltban?
Valami helikopáterrel nyomulnak. -
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43506 üzenetére
CSak nem a
Pusztító Stallone szereplésében?! -
Vangelis
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43506 üzenetére
Menekülés Los Angelesből (1996)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest