Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
-
.DLL
veterán
válasz
Dr. Oid #28724 üzenetére
Van néhány választás, de azok után amiket már eladtál (pl. J55, K551) kérdéses, hogy pontosan milyen hagot is vársz, így megvétel előtt többször (több különböző napon/zenével is) próbáld ki őket megvétel előtt.
"1 meghallgatás nem meghallgatás." - Macron-Az ajánlottak között szerepel a Sennheiser HD229, bár testvérével a 239-el együtt kicsit túlárazott szokás szerint, és nagyon háklis a felhelyezésre (kicsi nyilás) de utána kényelmes és beleférne a keretedbe. Aztán:
-Beyerdynamic DTX 501p
-JVC HA-S500 (ez sajnos külföldről rendelhető)
-Pioneer SE MJ-751Van pár új (vagy épp régi) supra fejes, amivel szerintem még nincs itt tapasztalat, én is kíváncsi vagyok milyenek lehetnek:
-JBL Synchros E30
-AKG Y40, Y55
-Bose on ear 2i
-néhány Audiotechnica fejes pl. WS55, ES55, stb. -
krx21
nagyúr
válasz
Dr. Oid #28720 üzenetére
Ha az a mikrofon nem lenne... (minek?) Akkor mondanám a Denon AH-D1100-at... A mély kiemeléses fejesek közül, pláne hordozható eszközhöz az egyik (szerintem) legjobb fejes a kategóriájában... Egy telefonról is úgy meg lehet hajtani, hogy leszakad az ember feje... Egyéb frekvencia tartományban is igen jól szerepel... Talán az egyik legkényelmesebb fejes és nem túl nagy, mégis fület ölelő... Hallgasd meg, sok helyen kint van...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest