Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz TheZukker #67 üzenetére
Oksa köszi. Maradok a JVC RX300 nagyon szépen szól és jó nagyon!
(#80) ludsimon ez basszusos ez a JVC próbáld ki egy boltba tényleg szépen szól még ha olcsó akkor is és teljesen jól kizár minden külső zajt nem nyomja a füledet sehol sem hosszú használat után sem!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
contaxg
veterán
válasz TheZukker #1696 üzenetére
A népek 90%-a csak kütyüzik és fogalma sincs a fotózásról, de legalább ezt jó drága gépekkel teszik. Fotózni nem csak drága jószágokkal lehet, sőt igazából az elején nem is érdemes.
(#1709) krichd1
Komolyan veszek ebből egy raklappal![ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
debi
tag
válasz TheZukker #5505 üzenetére
Az első, annyira nem félelmetes. Nincsen odacsavarva, beragasztva a "meghajtó", csak ki kell emelni és berakni mögé vattát, majd visszatenni. Nincs kábelezgetés, fúrás-faragás. Elvileg nem lehet benne kárt tenni. Elvileg. Most kap új beyer párnákat (fi:zi'k ), ha már úgy is le vannak véve a régiek, lehet belekukkantok.
-
.DLL
veterán
-
-
Rocky975
senior tag
válasz TheZukker #24169 üzenetére
Sziasztok!
Pár napja vettem a tescoban egy Panasonic RP-HTF295-öt akciósan 4090 forintért.5 méteres OFC kábel aranyozott dugóval.
Beleúntam az agybadugós fülesekbe.Féltem,hogy nem fog tetszeni de kellemesen csalódtam. :-)Nagyon kényelmes,több órás zenehallgatás után sem nyom sehol.A hangja is kellemes,nem emel ki egyik tartományban sem.Teszt zenék: Metallica,Manowar,Csík zenekar,Ghymes,Young Jezzy,Inna.
Nem hallottam még Maxell retro dj-t de nem hiszem,hogy sokkal jobb lehet.Ez 4000-ért tuti vétel.[ Szerkesztve ]
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
zsocy
őstag
válasz TheZukker #42092 üzenetére
Sajnos ez ilyen, elfoszlik a bőr róla. A beyer dt770 párnája elvileg jó rá, még kényelmesebbé is teszi, és a hangot sem rontja el, csak nem túl olcsó. Az ebayes kínai plüss párnák nem jók, elvékonyodik a hang, nekem már nem vállalható módon. Gyárit én még nem láttam eddig, ha találsz akkor érdekelne.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz TheZukker #42116 üzenetére
Típus kérdése. Bár vezeték nélküli, a Sony RF810R-en úgy oldották meg, hogy a kagyló felső holtpontján egy kb. 45fokos, ék alakú bevágás van gyárilag, csak oda kell helyezni a párna szélét ér ráforgatni, és már fent is van a párna a helyén. Apróság, mégis mekkora ötlet. Sajna nem általános.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz TheZukker #80616 üzenetére
Miért ne lehetne jó?
Ha csak az előd Spirit One S hangját hozza, akkor is egy nagyon baba hordozható fejes.
Headfonia review: [link]Persze a saját meghallgatás a döntő, de végső esetben 14 napon belül el lehet állni a vásárlástól. (Magánszemélyre szóló számla esetén.)
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
törölt tag
válasz TheZukker #80975 üzenetére
Azért azt ne felejtsd, hogy te most - önkéntelenül is - a Superlux HD660-hoz mérsz mindent, arra van ráhangolódva a hallásod, az pedig még mindig nem egy annyira kiegyenlített fejes, hanem enyhe-közepes V-karakter.
A Focal Listen Pro (nem tudom, mennyiben más a wireless verzióhoz képest) bennem sem hagyott mély nyomokat, csak más okból. De írtad nemrég, hogy egy haverod M50x-e csigázott fel vásárlásra, szerintem akkor logikus lenne azzal szemezgetni.
Vagy esetleg Beyerdynamic DT770 pro-val.
Persze ezek egyike sem olyan kiegyenlített, mint a NAD HP50, ha esetleg olyan lenne a cél. A leírtakból arra következtetek, hogy nem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TheZukker #80985 üzenetére
Igazából nem tudom, melyikre gondoltam a DT770-ek közül, akármelyik jó lehet. Bár most már én sem tudom.
Ha nyitott vagy a (fél)nyitottra is, és tényleg kiegyenlítettebb hangot keresel, akkor inkább a DT880 (250 vagy 600 ohmos Edition vagy Pro) a javasolt, az részletesebb is, jobb terű is, mint a DT770. Azért még a DT880 is egy enyhe V-karakter, a közép kissé háttérben van, a NAD HP50 természetesebb hangú tőle. Csak nem biztos, hogy te ezt keresed, ha a Focalban zavar az ének. A DT770-nél ilyen gond biztosan nincs, az garantáltan eldugja az énekeseket.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz TheZukker #80985 üzenetére
Magánszemélyként 14 napon belül elállhatsz a vételtől, ha nagyon nem tetszik.
Tipp nagyobb terű zártra: ATH-A550Z, esetleg NAD Viso HP50 (ez nekem kényelmetlen volt)
A DT770 Pro 80 ohm se rossz, kényelmes, masszív fejes. A tere ennek is nagy, de csak komolyabb, hozzá passzoló erősítővel fog igazán remekelni. Meg ez eléggé V karakter, a közepek hátrébb vannak, mint a mély és magas. Az előbbi kettő jóval kiegyenlítettebb, semlegesebb karakter.Ha meg nyitott is szóba jöhet, akkor HE4XX EU raktárból. Ott a nagy térrel, szeparációval, tisztasággal garantáltan nem lesz gond. Csak kifelé kb. olyan hangos, mint befelé és szereti a jó meghajtást.
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest