Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz skitzoo #76355 üzenetére
ha 7.1 is kell, akkor itt tudnak segíteni
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
skitzoo
senior tag
válasz skitzoo #76355 üzenetére
Kicsit pontositanám. 5.1-et szeretnék. Későbbiekben vennék hozzá egy erősitőt is. Mikrofon nem kell mert azt is veszek majd. Engem leginkább a basszus érdekelne. Kicsit feljebb toltam az árat is. Olyan 40-60k körülre.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
OPiiPO
veterán
válasz skitzoo #76384 üzenetére
5.1-ben itt tudnak segíteni
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
sNk77
aktív tag
válasz skitzoo #76929 üzenetére
https://www.head-fi.org/threads/guide-sonic-differences-between-dt770-dt990-models-more.513393/
Nekem egy dt770 80 van, rap és elektronikus zenék mellé szerintem tökéletes 40 ezerért, jatékra is bevállt. Persze van jobb zenére és játékra is, de ha választanom kéne egyet akkor ez maradna mert nevetségesen olcsó a tudásáért vagy minden más ára van elszállva.
nádpálca
-
Dorien
veterán
válasz skitzoo #77777 üzenetére
A Beyerek forrásigényesek. Dedikált DAC és erősítő is ajánlott hozzájuk.
De ha nagyon nincs büdzsé, én akkor is legalább ezt a Szitakötőt megvenném hozzá: [link]Vagy elállás a vásárlástól és ATH-A550Z, NAD Viso HP50 vagy valami hasonlóan könnyen hajtható cucc. Normális DAC mondjuk ezekhez sem ártana...
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
emiki6
veterán
válasz skitzoo #77780 üzenetére
Hallgasd 10 napig csak a beyert, aztán hallgasd meg a géniuszt. Ha akkor is jobb, akkor állj el a vásárlástól és vidd vissza.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
milkabrams
őstag
válasz skitzoo #77796 üzenetére
Vegyél egy dac-ot es erősítőt, majd úgy próbáld ki, mellesleg az a beyer gondolom 80-ohm-s, mindenképp kell alá valami.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
milkabrams
őstag
válasz skitzoo #77798 üzenetére
A lelényegen nem változtat, egy ilyen fejest felesleges megvenni az alaplapi mellé. Mellesleg volt custom one studiom, abban kb. nem voltak mélyek. Nem ez a te problémád?
[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Apple Watch
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Politika
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest