Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Helló!
Egyszerűsített kis kérdésem lenne. 10000Ft körül érdemes venni fejhallgatót, abszolut nincsenek nagy idényeim.? Ajánlatokat szeretnék ebben az árban gondolom csodát nem kell várni, de azért szeretném ha nem csak csörömpölne. Eddig ami volt, már 15+ éves és kezdi elhagyni az erő(egyik fele elhalkult így kezdődött). + nem találtam hozzá jó vezetéket ilyen vékonyat, mert azt is cserélni kellene nagyon(ha tudna valaki 5 eres valami jót akkor az is jöhet priviben persze előre is köszönöm), de szerintem itt az ideje cserélni.
Eddig egy ilyet találtam(Superlux HD681 amire jókat írnak), de ami eddig volt azon van mikrofon és hangerő állító és hozzá szoktam néha jól jött. Esetleg ilyen irányban is érdemes nézelődnöm ami jó lehet vagy jobban járok ha csak fejhalgatót nézek simát amin nincs semmi plusz? Ja igen és sima alaplapi hangkártyáról van szó ha ez számít valamit.Előre is köszönöm megértéseteket és válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Eladó ARCADE ATARI Gamestation Pro - RETRO játékkonzol 200+ beépített játékkal, ÚJ,bolti ár alatt!!
- Százezrekkel ár alatt! Új bontatlan magyar bill asus zephyrus 2024 es modell! Oled , ryzen AI 370hx
- Umax VisionBook N15G Plus laptop, új, Magyar Windows
- AMD Ryzen 9 7950X3D Gaming Processor 3 év Ipon Gari
- ZOTAC H55-ITX Wifi MiniITX félkonfig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest