Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
KaiotEch #5056 üzenetére
Az összefoglalóból nyugodtan szemezgethetsz/guglizhatsz, hogy hol mennyibe kerülnek.
Goliathus-nál a Standard a méretre vonatkozik, a Speed pedig a felületére. (lsd. összefoglaló)Én nem vennék mégegyszer műanyag padot, attól eltekintve, hogy jó, de messze nem olyan tartós, mint a szövet. Előbb kopik el a csuklód mint a szövetpad.
-
válasz
KaiotEch #5054 üzenetére
"ugyan olyan legyen a gyorsulása vízszintesen, mint függőlegesen"
Csupán emiatt esnek ki a szövetek. Destructor-om nem volt (nem is lesz, mert kicsi), 4HD-nak tetszett a felülete, de nekem ez is iszonyat kicsi volt.
Egyébként egy szövetpad sokkal tartósabb, mint a műanyag.
(#5053) csurenzoo
A4Tech-ből maximum a régi szériás X710 / 718 optikait. A jelenleg kapható talán összes darab gagyi.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
KaiotEch #3232 üzenetére
400 dpi az simán lehet lehet pro, hogy ha pl. MS WMO 1.1 / MS IM 1.1a / MS IME 3.0-ról van szó. [Side note: a pro játékosok túlnyomó többsége 400, ill. 800 dpi-n használja az egerét. Nem véletlenül.]
QPAD CT a legcsúszósabb szövetpad.Beast007: Sphex...
Hamar széjjel fog kopni, aztán lehet, hogy ki is lukad (mert már nem lesz miből kopnia).
-
-
-
-
válasz
KaiotEch #3210 üzenetére
XFX Warpad.
lorcsi: Próba-cseresznye. Legrosszabb esetben eladod valami ismerősnek beszerzési áron, de szerintem erre nem fog sor kerülni. Amúgy QcK-knak jó a felülete (bár sajna a mini-ből nincs vastagabb - én azokat jobb szeressem (4 </= mm)).
Az MX 1000 baromi kényelmes egér (ez volt az első olyan, aminél azt éreztem, hogy mintha a kezem alá tervezték volna), csak kár, hogy nem MX 510 optika van benne, G5-féle vezeték, és nem 30-40g-mal könnyebb - úgy FPS-hez is etalon lenne és tuti tartanék itthon kettőt elfekvőben. : )
-
Kassadin
addikt
válasz
KaiotEch #3022 üzenetére
Ez igen jó kérdés. Max saturnban kibontod az olyanokat amiket dobozba raktak és nem ilyen műanyag tokba. Razer Goliathusok például ilyen papír dobozban vannak, simán ki lehet nyitni. Más dolog hogy én ott semmit se vennék, rohadt drága. De meglehet hogy levágják a fejedet érte, ha kibontod.
Más:Aki ss-ben gondolkodik, az szerintem qck-nél kisebbet ne vegyen. Nem olyan nagy, mint gondolnád. Nekem tökéletesen megfelel, de lehet hogy másnak meg pici.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
KaiotEch #2976 üzenetére
az elotted hozzaszolo kollega linkelt egyet aéternativa cimszo alatt. a razer mantis az 5 evig is razer mantis. (tobb meret/speed es controll felulet)
vagy ha a kenyelmesebb megoldast valasztod es nem jarsz rosszul vele steelseries qck az szivos egy darab. (tobb meret/vastagsag)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest