- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave #6446 üzenetére
Nem kiről. Elsősorban arról, hogy ártól, beszerzési helytől (és ha kötözködök, akkor mérettől) függetlenül borítékolható volt az ajánlásod.
"Ott vannak ugye még a műanyag-, fém- és üvegpadok is, tehát alternatívából nincs hiány, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet."
Én még ott járok, hogy nem találtam meg.Aláírom, hogy nem könnyű tanácsot adni, mert nem tettem fel kérdést
Jelenleg ugye 28centin fordulom a 360-at. Az pad bal oldalán szenzortól balra még + ~3cm(fél egérszélesség), pad jobb oldalán szenzortól jobbra szintén még + ~3cm. Szóval ~33-34cm-en fordulok. Mégis néha kevésnek érzem a helyet. (de gondolok itt arra, hogy jobban is mozgathatnám)
A Salmosa-val meg úgy éreztem, hogy megy ez nekem 40cm/360°-on is. (ami ~45cm-t igényel a pad részéről) Ezért gondolkodom egy power userhez méltó padon méret tekintetében is.Közben drágaság van. Attól függően, hogy honnan veszem, valami olcsóságot szeretnék mellécsomagoltatni a postai küldeményhez. Hajt a vágyam, de nem állt fel a pénzügyi keretem a célra. Van is padom, csak kíváncsi vagyok. Itt tartok most.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Akciókamerák
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Behringer Ultragain MIC500USB mikrofon/gitár/basszusgitár csöves előerősítő, hangkártya eladó
- Corsair Vengeance LPX 32 GB KIT (2x16 GB) DDR4 3200 Mhz (CMK32GX4M2E3200C16)
- Fehér másolópapír A4, 80g, Canon Yellow Label 500 ív/csomag
- Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary M43 nagyon keveset használt, gyári, karcmentes állapotban eladó
- Keresek!! FE 4080-as kártyát
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest