- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT

Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Olvasgatva teszteket, es sajat tapasztalat alapjan nem tudok igazat adni.

-
jaffa 2843
Ármester
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ismerem azt a fantasztikus Philips szenzort, amit belepakolnak. Innentől kezdve már jó egér nem lehet. (az én igénybevételemhez kevéske) Képzelj el egy Porsche-t, amiben egy Trabant motor duruzsol. Gondolom ismered, hogy egy Trabant motor mit tudhat abban a sportkocsiban. Ohh, és Porsche áron akarják rád sózni.

Valahogy így tudnám körülírni, remélem érthetően sikerült fogalmaznom.
-
MPowerPH
félisten
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Meg egyszer megkerdezem. Probaltad mar? Ha nem, akkor honnan tudod? Nem ertem, mi a gond vele.(vagy nem erzem) Kinezete egyenfuggo. Nekem pl. nagyon bejon, foleg igy piros-feketeben. Az ergonomia pedig szerintem peldas.
Persze en is optikasat akartam, de megeloztek. Igaz, ezzel is szemeztem. -
jaffa 2843
Ármester
válasz
MPowerPH
üzenetére
A gaming-grade szenzortól elég messze van az, amit abba az egérbe pakoltak. Az első percben kiakadna nálam, amivel vele együtt én is.
Az már csak mellékes, hogy rusnyán néz ki. Mindig az jut eszembe ezekről az egerekről, hogy vissza kéne küldeni őket, hogy fejezzék be.
Csak most látom, hogy mennyit kérnek a boltban ezért az egérért.
Kissé felháborító, de sajnos ennek is megvan a piaca.(#5494) Thunder82
Hogy vagy képes low sensen játszani vele? Pontosan mit jelent nálad a low sens? cm/360°?
-
MPowerPH
félisten
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Mi a gondod vele? De most oszinten. Probaltad mar valaha? Ennyi penzt szerintem meg Te sem hajitanal a szemetbe, kereshetsz akarmennyit. En is becsulom, pedig nekem nincs egy napi berem sem.
Igaz nem en vettem, de akkor is.De nekem eddig csak pozitiv tapasztalatom van vele.
-
Thunder82
aktív tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Az lehet "izlések és pofonok" de ez van ! Keretből anno erre tettem szert ( nem tudtam mi lesz ) és jól sült el. Meg lehet szokni és aratni vele, de nem kell annyira lehurrogni teszi a dolgát. Inkább túl sok az ellentábor , sok a borjú aki megy a hülyékkel és kántálnak

UI : elfelejtettem az 5 perces szabályt (egy posztba írni) sry
-
Thunder82
aktív tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Igaz nehéz fasz@ padot találni hozzá ,de elég jól ossza ha az ember megszokja a súját. Talpakat is érdemes beszerezni mert elég könnyen megeszi az idő, de nem valami drága dolog. Viszont elég tartós ha az ember vigyáz rá ( annyi pénzért
)
Én pl nem találtam hozzá megfelelőt de a MUNKALAP meghálálta (abból van az asztalom ), eddig ezen siklik a legjobban.Meg nem is találtam megfelelőt a méretemben ( low sensin játszok ) és elég kevés padból válogathattam. ez lett a vége
-
Thunder82
aktív tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
saynos egyik sem, neked van ilyen egered ?? Próbáltad ?? ezen a felületen nem akar jól teljesíteni, kihagy emelésnél vagy teljesen megszűnik a contakt. Próbáltam és az asztal lett saynos a legmegfelelőbb neki.
-
MPowerPH
félisten
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Mar le van fujva, gyarilag porfestett. Ez a konzol, ami a billt meg az egeret tartja.

Egyebkent maga az eger nekem nagyon bejon. Kenyelmes, kezre all, es sikerult rendesen bekonfiguralni. Sulya is vegre megfelelo, talan a komfort utan az a legjobb benne. Csak gondolom egy pad azert dob a pontossagan meg egy keveset. Az araval tisztaban vagyok, a budos eletben nem adtam volna erte ennyit.
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Tegnap kaptam ajandekba egy Cyborg R.A.T 5 ragcsalot, ami sajnos lezeres, igy a fa asztalon, avagy a fem cockpit-en is bajos lesz hasznalni. Milyen egerpadot ajanlotok hozza? Gyari megteszi? Jo aron merik...

-
craww
csendes tag
válasz
Freiherr
üzenetére

Jó, mehet kicsivel drágábban, csak úgy vettem észre, azért kerülnek sokba, mert óriási méretűek. Nekem, aki 5x5 centin mindent lefed, nem kell 30-as pad sem. A Func U10S padom is annyiért volt, ha tudtam volna, hogy többet nem kapni, megveszem az összeset, ami volt raktáron. Vékony (0.7mm) és elég a negyede is használatra.Láttam viszont azt, hogy egyesek szerint glide-dal szöveten is jó siklást lehet elérni. Abból melyik az, amelyiken nem bolondul meg a lézer?
Köszi a válaszokat! -
Rendo84
senior tag
A jelenlegi egérpadom 220X255-ös, 3-4mm vastag, az imént lemértem és ettől sokkal nagyobb már nem férne el semmilyen irányban. Gumiból készült és egy vékony textil réteg található rajta.
Lényegében ennek a videónak az elején található ugyan olyan kivitelű, mint az enyém is.
Eléggé laikus vagyok azért egérpad témában, soha nem is fogok nagyon elmerülni ebben, de már van egy kis rálátásom a dolgokra.jaffa283:: Amiket ajánlottál, gyakorlatilag ugye az nálam nem is jöhet szóba. A jelenlegi is maximálisan jól funkcionál, használat alatt nem érzem, hogy hátrányom származna abból, hogy nekem noname egérpadom van, csak már az idő megviselte és még is csak cserére érett.
Amit tapasztaltam, nincs akkora különbség a minőségek között, például egy 3.000 és egy 10.000 Ft-os egérpad, ár/érték arányaiban egészen biztos, hogy nem tud többet, hogy megérje a nagyobb felárat, plusz valaki nem attól lesz "pro gamer" (vagy nem tudom mi
), hogy 5000-10000 Ft-os egérpaddal lealáz mindenkit.00KID: Végre valaki figyel a részletekre is.

-
craww
csendes tag
Sziasztok!
Egérpadot keresek két rágcsáló alá. Nézegetem a boltok kínálatait, de nem jutok sokra...
A fő egér Hama URage Evo(lézeres), ez alatt fUnc U-Series U10S van, de már jelentősen lekopott... (glide is kéne, nem tudom, honnan szerzek ehhez legalább alapot, amiből kivághatom.) Mindenképpen műanyag padot szeretnék, lehetőleg 3000 ft alatt, és minél kisebb, vékonyabb méretben, a Steelseries Qck nem működik vele, rángat az optika. Másik egér egy Cm Storm Devastator.Func padot vennék, ha kapható lenne itthon, de nem. Egy Revoltec FightMat Advanced megy ezek alá?
(Tudom, hogy nem egy Razer rágcsálók, de úgy vettem észre, semmivel sem játszom jobban egy Diamondbackkel sem, azt használtam 7 évig, szal minek annyi pénzt kiadni egérre.)
-
gghrtz
őstag
válasz
Rendo84
üzenetére
Vágass méretre savmart üveget, aminek szépen lecsiszoltatod a széleit, és vegyél hozzá öntapadós kis gumi tappancsokat, hogy ne csúszkáljon el. Ha egy kicsit tuningolni is akarod, akkor lefújod festékkel.
[link]Figyelem: Sok egér nem szereti az üveget. (lézeres, de tapasztalatok szerint már azok is viszik) Valamint gyorsan koptatja a hyperglide-ot, és kicsit hangos is. De cserébe marha jól csúszik, esztétikus, és nem is kopik el. Na meg ugye akkorát csináltatsz amekkorát akarsz.

-
Rendo84
senior tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
És hol kezdődik az a határ, amit érdemes lenne megvennem?
Milyeneket tudnál esetleg ajánlani? -
Rendo84
senior tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
A kérdésem nem viccnek szántam, örülök azért hogy sikerült örömöt szereznem neked.
Mint írtam pár ezrest szánok rá, más részt, minél pontosabban szerettem volna megfogalmazni a kérésem, hogy veled ellentétben más tudjon nekem segíteni ebben. -
Rendo84
senior tag
Sziasztok.
Leginkább játékhoz használatos egérpadra lenne szükségem.
Csiklótámasz nélküli legyen, és jó nagy méretű, de azért elférjen még a billentyűzet mellett.
1-2e Ft-ot szánok rá, kinézete annyira nem fontos, bár előny azért ha minél esztétikusabb.
Leginkább minőségi anyagból legyen és érzékelhetően nyújtson nekem minél komfortosabb, kényelmesebb, gyorsabb mozgatást az egérrel.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Kellene nekem egy egérpad normál felhasználásra, nem játékra. Olcsó 300ftos magától széthullik, a drágább csuklótámaszos pedig kifényesedik. Szóval kellene nekem egy masszív egérpad amit lehet nyúzni. Köszönöm előre is.
-
mufi
senior tag
Sharkoon Drakonia egérhez milyen egérpad dukálna?
-
bundli
tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Köszi!
Egy kicsit sokallom az árát és 2.5x-szer vastagabb, mint a QCK, ez nem tudom mennyire lenne zavaró.
-
bundli
tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Honnan lehet ilyet beszerezni?
-
prolad
addikt
Üdv
Erről mi a véleményetek?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Az egy jó pad.
-
bundli
tag
Esetleg csak sima fekete színűt nem tudtok? A QCK-n tetszett, hogy egyszerű fekete, egy alsó logóval rajta, nem pedig egy zöld hányás az egész, mint ez a Razer.
-
bundli
tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Elhasználódott. (6 éves) Újonnan meg nem láttam csak mini és heavy méretben.
-
bundli
tag
Sziaztok!
Tudtok valami jó egérpadot olcsón? Jelenleg Steelseries QCK-m van. (Sima) Ez a stílus nagyon bejött, valami hasonlót vennék, lehetőleg olcsóbban, de ugyanekkora méretben.
Ki mit ajánl? -
kriszute
tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
3 körül és elég a kicsi Genius GX Soft Control,A4-Tech A4-X7-300MP,Keep Out R3, loglink valameikröl van véleményetek vagy inkább rendeljek egy taitot ?
-
kriszute
tag
sziasztok roccat kone alá milyen padott ajánlotok?
-
-
A Qpad CT-k összehajthatók vagy merev padok?
-
törölt tag
Heló!
Olvasgattam az első hsz-t de biztosan van itt jópár ember aki leegyszerűsíti nekem a választást.
A4TEch X-710BH egérhez kellene
Nagy méretű, szövetféle (tehát nem kemény, lehetőleg vékony) valami jó kis nonfiguratív vagy akár milyen mintával hogy legyen esztétikus. középkategóriás egérpadot keresek játéka ( FPS TPS )
Eddig megvoltam nélküle, de biztos jobban működne a dolog ha lenne

Szóval jöhetnek az ajánlatok.
-
gregus021
tag
Maximum ez, szövetből prémiumot még nem láttam csuklótámasszal, érdemesebb szerintem venni egy szövetpadot és külön csuklótámaszt
-
Hitman
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Steelseries QCK egérpadom, aminek több helyen felvált a feslő textil borítása az alsó gumi rétegtől.
Arra gondoltam lehúzom óvatosan a textil réteget és ragasztóspray segítségével újra összeragasztom.
Véleményeket kérek, hogy érdemes -e nekiesni, vagy végérvényesen hazavágom a padot, ha ragasztózom. -
afrojack1
senior tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Ez nagyon csajos!
akkor minegyik jó! Amelyik ''ócsóbb'' ! Steelseries! Köszönöm! 
-
afrojack1
senior tag
Hali
Egy gigabyte m6800 optikai egérhez melyik a jobb egérpad? Steelseries qck heavy vagy razer goliathus extended speed edition ?
És lenne mellete egy cm storm mech bill.. Elég nagy ! 
-
Bjørgersson
félisten
Ozone egérpadokról mi a vélemény? Nem igazán látom őket a listában. Egészen konkrétan egy Ground Level L-ről lenne szó, nagyjából egy árban van a Steelseries QcK-jával, viszont nagyobb és vastagabb is nála.
-
Poker Mousepad QPAD CT
Small 6,62 € Total: 14,34 €
2 darab: Total: 20,96 €Medium 8,87 € Total: 16,59 €
2 darab: Total: 25,46 €2x medium + 3x small 45,32 € Total
-
joysefke
veterán
Végül egy SS QcK+ -ot vettem a Pixel-ben...
J.
-
Viper26
nagyúr
Kana v2 alá ilyet vennék:
Steelseries QCKMASS
Gondolom rendben lesz, bár nem volt még ennyire vastag egérpadom, sokan azt mondják kényelmesebb.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
(1) Tudna valaki elérhető árú ca. 30cm-es egérpadot ajánlani MS Basic Optical Mouse 1.0A-hoz?
(2) Ugyanehhez az egérhez kéne valami glide, mert a tappancsai már elkoptak, értelemszerűen működjön eggyütt az egérpaddal
Alapvetően casual játékhoz lenne a dolog, de azért szeretném ha jól menne a célzás, elegem van a tapadós 15cm-es egérpadból

Légyszi linket is dobjatok...
J.
-
Skinny26
aktív tag
Nos, megrendeltem ezt a padot, remélem fasza lesz...

-
-KP-
veterán
Steelpad S&S helyett kellene nekem valami jó kis gyors műanyag pad. A most futó 4 hd mennyire hasonló hozzá?
-
Prevent
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segitséget kérni!
Egérpad vásárlás előtt állok és nem tudok dönti/kikérném a szakértők véleményét!
Tények:
FPS játékra kellene, Razer Abyssus egér alá(nem tudom mennyire lényeges de leírom:450 dpi, 3,30 sensitivity). Néha-néha gyors és nagy rántásokkal)
Lehetőleg Razer legyen(nem csalódtam még egy termékükben sem)
Mindenképp szövetpad legyen.
Árlimit: 15.000 FtKöszönöm!

-
SunMount3r
nagyúr
A mosástól kicsit félek, láttam egy videót ahol valaki kimosta a QCK-ját és teljesen hullámos lett tőle+felvált a szövet a gumiról. Akkor marad a szivacs+tiszta hideg víz.
-
drtimot
aktív tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Nekem a Qck+ nem panaszkodott a 40 fokra sem, de azért a meleggel vigyázni kell, hullámos lehet tőle az anyag.
-
kalozhun100
őstag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
lehet 40 fok is?
-
jaffa 2843
Ármester
válasz
SunMount3r
üzenetére
A sampon elég rossz ötlet. Hagyományos hidratáló mentes szappanos víz, vagy kímélő 30 fokos "kézi" mosás mosógéppel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Én olyan egy-két havonta a mosógépbe szoktam bevágni, utána olyan, mint az új.
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
QCK padom van és már elég koszos, lehet az összefoglalóban említett hideg vízhez egy kis sampont nyomni, ha tisztítani akarom?
Amúgy a neten ezer félét olvastam a szövetpadok tisztításáról, van ahol azt mondják szivaccsal nem is szabad, csak puha, vastag szövettel.
Mi igaz ebből?!Köszi!
-
micafighter
nagyúr
válasz
Kempeti
üzenetére
Pár órája rendeltem a PCXről QcK mass-t pickpack pontra. Személyes tapasztalatból szerintem jobban jársz a pickpack pontal, mint a házhozszálítással, legalábbis ha van a közeledben egy pickpackpont. Nem kell igazodnod a futárhoz, akkor mész érte, amikor neked jó, pesze pár napon belül, és fizethetsz kártyával is.
-
Sziasztok!
Olvasgattam sokat, és végül egy Goliathus Speed mellett döntöttem, de arról nem találok infót,hogy halk-e vagy hangos-e a padon az egérhúzgálás. Egy Performance MX egérrel volna használva, teflon talpakkal.
-
Kempeti
tag
Tudvalaki olyan oldalt, ahol qck-t bírnék venni, és viszonlag olcsón házhoz is szállítják? (1k)
-
Kempeti
tag
Sziasztok!
Nézegettem ebayen padokat, erre gondoltam, ez eredeti lehet?
-
micafighter
nagyúr
-
basterd
csendes tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy Steelseries Qck Mass padot, és az lenne a kérdésem, hogy normális-e az a jelenség, hogy az egérpad nem tapad hozzá teljesen az asztalomhoz, hanem levegő van alatta, és nem egyenletes a felülete? Esetleg lehet ezt valamivel orvosolni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kissé felháborító, de sajnos ennek is megvan a piaca.
Igaz nem en vettem, de akkor is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És lenne mellete egy cm storm mech bill.. Elég nagy !