Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

válasz Kelvin #4081 üzenetére

Szeva!Hát eléggé nececs dolog tud lenni.A tápod 450v-t ad le kombinált 12v-s ágon.A két kártya 300-310w-t kajál be.A maradék 150w-nek azért eléggé kellene lennie.Inkább az a gáz,hogy két 25A-ága van a tápodnak.Lehet olyan probléma fog előállni,hogy az egyik ág túl lesz terhelve(mint azt kb 10 hsz-el feljebb kifejtettem).Én azért megkockáztatom,hogy szerintem menne a dolog.
    Javulás érezhető lenne,de inkább a baj az hogy 3.2-ön egy quad édeskevés az 5850 cf-nek,tehát alá kéne rúgnod jócskán annak a procinak ami a csövön kifér.A 6870 cf-et(ami alig erősebb mint az 5850cf) a 4ghz-s X4 955Be(ami szintén partiban van nagyjából egy Quad-dal azonos órajelen)nem tudta normálisan kihajtani,bár azért használható volt bőven.Nem lenen rossz ha 3.8-ig felhúznád azt a procit,bár ha ettől feljebb is megy az még jobb lenne.Itt viszont már lehet,hogy a táp fogyna el,tehát ez egy ördögi kör.
    Van még egy buktatója a dolognak(bár szerintem ezzel bőven együtt lehet élni),mégpedig az 1gb vram.A 6870cf-em is ezért "szenved",mert az 1gb vram néha kevés.Metro,BF3(multi) és a Skyrim,full hd-ban ultra beállításoknál,már elkezd nyekegni,holott a kártyában lenne még erő.Ilyenkor vagy az 1680-as felbontás a megoldás,vagy marad a full hd és egy kicsit le kell venni a szűrést és az élsimítást.Ez segíteni szokott és nincs különösebb látványbeli romlás sem.Persze ezek eléggé elvetemült játékok és általában elég az 1gb,de ahol nem ott meg ki lehet focizni minimális kompromisszumokkal.

• deadwing

addikt

válasz Kelvin #4081 üzenetére

Elviszi, de procilimitbe fogsz ütközni. 5850 CF-hez illene egy i5 SB proci, de minimum egy régebbi i5...

Új hozzászólás Aktív témák