- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Szeva!Hát eléggé nececs dolog tud lenni.A tápod 450v-t ad le kombinált 12v-s ágon.A két kártya 300-310w-t kajál be.A maradék 150w-nek azért eléggé kellene lennie.Inkább az a gáz,hogy két 25A-ága van a tápodnak.Lehet olyan probléma fog előállni,hogy az egyik ág túl lesz terhelve(mint azt kb 10 hsz-el feljebb kifejtettem).Én azért megkockáztatom,hogy szerintem menne a dolog.
Javulás érezhető lenne,de inkább a baj az hogy 3.2-ön egy quad édeskevés az 5850 cf-nek,tehát alá kéne rúgnod jócskán annak a procinak ami a csövön kifér.A 6870 cf-et(ami alig erősebb mint az 5850cf) a 4ghz-s X4 955Be(ami szintén partiban van nagyjából egy Quad-dal azonos órajelen)nem tudta normálisan kihajtani,bár azért használható volt bőven.Nem lenen rossz ha 3.8-ig felhúznád azt a procit,bár ha ettől feljebb is megy az még jobb lenne.Itt viszont már lehet,hogy a táp fogyna el,tehát ez egy ördögi kör.
Van még egy buktatója a dolognak(bár szerintem ezzel bőven együtt lehet élni),mégpedig az 1gb vram.A 6870cf-em is ezért "szenved",mert az 1gb vram néha kevés.Metro,BF3(multi) és a Skyrim,full hd-ban ultra beállításoknál,már elkezd nyekegni,holott a kártyában lenne még erő.Ilyenkor vagy az 1680-as felbontás a megoldás,vagy marad a full hd és egy kicsit le kell venni a szűrést és az élsimítást.Ez segíteni szokott és nincs különösebb látványbeli romlás sem.Persze ezek eléggé elvetemült játékok és általában elég az 1gb,de ahol nem ott meg ki lehet focizni minimális kompromisszumokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest