- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
mikrofon #170 üzenetére
HDR az egyik, azt tájképek esetén gyakran használom ha az ég is benne van.
Focus stacking, az mondjuk PS-ben szoktam, de a LR+PS előfizetés párban van.
Panoráma szintén. De ezt igazából nagyon sokan hiányolják ahogy néztem a neten.Azt nem tudom olyant lehet, hogy egy kép módosításait rámásolom több képre? Timelapse készítéskor jó lenne ha több száz képre rá tudnám húzni ugyan azokat a beállításokat.
Azt is szeretem, hogy LR-ban ki tudom választani a kamera jpeg profiljait is. Ahogy látom itt beépítve ezek nincsenek.
Közben taálom meg az apró dolgokat. Pl előbb még nem tudtam, hogy a dőlést hogy lehet vonal húzással korrigálni, de azóta megtaláltam.
Olyant lehet itt is, hogy pl LR-ban ha lenyomom az altot akkor mutatja a white, vagy blackek mozgatásakor mi bukik be. Vagy a sharpening esetén is maskolható, ha altot nyomom akkor látom mire hat az élesítés.
Egyébként egyre jobban tetszik. A color editing panel szerintem sokkal jobb, mint a LR. És itt bármit lehet rétegen szerkeszteni, nem csak bizonyos dolgokat.
Most 149€ helyett 67€ ért meg tudnám venni, amit bizony még akkor is megér ha megtartom mellé az LR+PS előfizetés is, és bizonyos dolgokra azokat használom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Mobil flották
- Autós topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest