- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Akkor lenne egy pár kérdésem,ha nem gond.
Mi kell ma ahoz hogy buszvezető legyen az ember B(van),C,D Jogsi. PÁV 2 emlegették sokan, még valami olyasmit is hallottam,hogy ezért Pestre fel kell menni,és ha buksz 20-30eft.
És 2 tévhitet is szeretnék feloszlatni, ha az eggyáltalán.
-évente kell E.Ü. vizsga?????
-Még van 1 amit nem tudok elhinni,ezt haverom apja mondta ha csinálgatom a jogsikat és pl bukok C vagy D ből akkor elbukom a már meglévő jogsijaimat is vagy ugyan ez érvényes mondjuk ha már megvan a C és a D meg nem sikerül és akkor elbukom a C-t.... tényleg van ilyen???
Illetve nehéz ma bejutni 1 volán társasághoz akár helyi vagy távolsági, ha én most levizsgázok "friss" jogsival van-e esélyem vagy nagy várólista van?
Nagyjából ennyi lenne
Felénk most C--->160 000 Ft
D--->160 000 Ft Ezekből mi igaz, tisztába vagyok a 100eftos B-s jogsikkal amik azután 120-30nál kötnek ki csak ezért kérdezem. -
ABE
őstag
Na igen, de pár megállót menni egy műanyag székes városi busszal még mindig jobb, mint 1,5 órát utazni egy teherautó alvázas "busszal".
Amúgy szvsz. itthonra csak ilyen műanyag üléses buszokat szabadna rendelni, egyszerűen undorító, ahogy a szövet ki tud nézni pár év után.
Egy kép arról, amikor sulibusszal mentünk a Hiltonba:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged