Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaciG

addikt

válasz ABE #548 üzenetére

Valami hasonló van, de a helyközi kimaradt mert az egy "kategória" a helyivel. Szoktak lenni ilyen belső pályázatok és ott lehet jelentkezni, egyéb beosztásokra, ha megfelelsz az elvárásoknak. :K

Az ,hogy ki milyen vonalra kerül, a helyközinél egyértelműen attól függ, ki melyik településen lakik. Helyinél is van ilyen, mert van pár darab külső telephelyes busz is, de a többinél én se tudom mi dönt, szerintem az random, ahova épp ember kell. :)

A balesettel kapcsolatban amit linkeltél, az egyik halott egy idős nyugdíjas házaspár női tagja, és mikor ők felszálltak a sofőr mondta nekik, hogy 5 perc múlva itt a következő, menjenek inkább azzal, de ők nem tudtak várni őt percet, mert biztos nem értek rá, annyi dolguk volt... A másik, meg hogy meg van határozva egy utaslétszám a buszokon (álló + ülőhelyek száma), de az álló utasok, általában a busz első részében állnak meg és ott összezsúfolódnak és nem töltik fel arányosan a buszt, és ez helyközinél kimondottan igaz, ahol csak az első ajtón lehet felszállni.

Új hozzászólás Aktív témák