Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
l.skywalker #16099 üzenetére
nekem is jött tegnap email, h köv 4 hónap $10/hó és az első ez a hónap és nem lehet pause... de tartalmazza az apróbetűs rész, hogy vagy új előfizetőnek kell lenni vagy pause-áltnak...
"Only new customers to Humble Choice Premium, or Humble Choice Premium customers who currently have inactive or paused plans with no credits remaining are eligible. Only users who receive this email are eligible. "
mondjuk fixen premium-ot írja csak, classic pause-ról nincs szó (nem tudom alapvetően milyen előfizud van), de (ahogy ez a kimásolt rész végén is szerepel) ha megkaptad a mail-t, akkor azon a mail-címen regisztrált hb fiókon tudod használni ezt a promót. (nekem a másodlagos hb-fiók email-emre jött az ajánlat, amit több hónapja lemondtam, a pause-olt classic-os előfizusra nem kaptam)
#16101: ha jól tudom kupon formájában kapod meg, tehát a fiókodon belül a kuponok között látod... és ha fizeted a havit, akkor levonódik automatikusan. legalábbis a pause-kor felajánlott kuponok mindig ilyenek voltak, amiket én kaptam "rábeszélésképp", hogy ne pause-oljak
-
kigyi_23
addikt
válasz
l.skywalker #16099 üzenetére
Biztos, hogy újaknak? Nekem 4€-s off jár, ha nem mondom le a következő x hónapra (ez utóbbi erősen változó 1-6 hónap között)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő