- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Van pár kedvenc játékom, amiket be szeretnék gyűjteni már egy jó ideje, de nem szeretnék értük sokat fizetni, de warezolni sem.
Ez a bundle megoldás tetszik, most találtam meg a RUST-ot közte.
Azt nem tudom, hogy egyáltalán előveszik-e a régi játékokat.
Az érdekelne, hogy hogyan tudnám megvenni a(z alábbi) játékokat olcsón úgy, hogy ne kelljen mindegyik ilyen oldalra regisztrálnom és feliratkoznom a játékokra:
COD2, Carmageddon all, Portal 2, Skyrim.Másra nagyon nincs szükségem, amik vannak sem veszem elő őket, én ilyen régimódi vagyok.
Esetleg, ha van más módszer vagy van olcsó forrás azt is szívesen meghallgatom.köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Thinkpad X1 Yoga 7th 14" FHD+ IPS érintő i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest