Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Ettől még csinálhatná úgy is a humbli / mikró / többiek, hogy nem a lemondáshoz kell gombot nyomni, hanem ahhoz, hogy kell az adott szolgáltatás. Csak ugye így kevesebb lenne az, akitől valós igény nélkül behúzhatnák a lóvét. Ez nem hitkérdés, egyszerűen egy másik szemszögből másképp fest minden az életben, csak meg kell tanulni nem egy szemszögből nézni az eseményeket.
Én is felejtetttem már el lemondani dolgokat, erre jó a refund, még a linkedin-en is megcsinálták nekem, mikor kellett, pedig ott leírják, hogy nincs refund. Szóval ez inkább csak megközelítés kérdése szerintem, azért nem egy kardinális ügy.******
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest