Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Ettől még csinálhatná úgy is a humbli / mikró / többiek, hogy nem a lemondáshoz kell gombot nyomni, hanem ahhoz, hogy kell az adott szolgáltatás. Csak ugye így kevesebb lenne az, akitől valós igény nélkül behúzhatnák a lóvét. Ez nem hitkérdés, egyszerűen egy másik szemszögből másképp fest minden az életben, csak meg kell tanulni nem egy szemszögből nézni az eseményeket.
Én is felejtetttem már el lemondani dolgokat, erre jó a refund, még a linkedin-en is megcsinálták nekem, mikor kellett, pedig ott leírják, hogy nincs refund. Szóval ez inkább csak megközelítés kérdése szerintem, azért nem egy kardinális ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Vélemény: kulcstényező lett a telemetria a meghajtók fejlesztésében
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hardcore café
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Ingatlanos topic!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest