- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
ELmentem, megnéztek készült fénykép. ha behívnak, majd fognak szólni.
Neked a prk lenne, jó, ja és ha az OMnél csináltatod, tudok adni neked videóanyagot róla, illetve 5000 ft kedvezményt a műtétből. Ja és ők 5 év garit vállalnak az eredményre, tehát ha azt mondják ilyen lesz és mégsem olyan, akkor visszaadjáka pénzt, vagy újraműtenek. nekem jó lett a szemem. -
tildy
nagyúr
Igen a tegnapi műsorban volt szemműtét. A margitszigeti klinika ha jól tudom a focus medical.Sajnos nagyobb a a reklámjuk mint...
A tegnapi műsorban is elhangzott , mennyire sajnálják hogy a kevesebb fájdalommal járó műtéti eljárást nem lehetett a lányon megcsinálni, csak a prkt. nos aki járatos a témában tudja, hoyg a prk sokkal biztonságosabb, hiszen nem történik vágás a szemen. ennek ellenére a lasikot preferálják, ami szerintem nem jó(autóbalesetnél gond lehet...)
Én az optikmednél műtettem. FMnél leragasztják a szemed, OMnél saját lábadon, látva távozol, hiszen egy ideiglenes lencsét kap.
Íme egy kis infó a két klinikáról:
''FOCUS MEDICAL Microszemsebészeti és Lézer Központ
1138 Budapest XIII. kerület, Danubius Thermal Hotel Margitsziget
Lézerkészülék: Nehéz információhoz jutni, sem az internetes oldalukon, sem a tájékoztatójukban nincs szó a lézerről. „Bennfentes információk szerint lézerük egy Schwind Keratom 2F” Ez egy kb. 10-12 éves első generációs készülék, talán a legöregebb lézer hazánkban.
A gép valószínüleg a távollátás kezelésére nem is alkalmas, mivel a távollátókat egy másik lézerrel kezelik, mellyel a szaruhártyán körkörösen pontokat égetnek, a hegek összerántják a szaruhártya szövetét, hogy kidomborodjon középen. Ez az un. LTK, Lézeres Thermális Keratoplasztika.
Az LTK eljárásról annyit érdemes tudni, hogy a fórumban hozzászóló szemorvos véleménye szerint pontatlan és visszaromlásra hajlamos eljárás, de a korszerű, harmadik generációs lézerek mellett már nincs is szükség az alkalmazására. A Focus is bizonyára felhagy majd ezzel, ha beszerez egy harmadik generációs lézert, ld. később.
Tapasztalat: A második legnagyobb tapasztalattal rendelkező intézmény. Minden egyéb szemészeti tevékenységet is végeznek. Vállalnak még kancsalság ellenes műtétet, szürkehályog-, szemhéjműtétet. LASEK-et viszont nem végeznek, pedig manapság ettől az eljárástól várható, hogy kiváltja a bevágásos módszert, a veszélyesnek tekintett LASIK-ot.
Piacosság: Ebből a szempontból abszolút első a Focus Medical. A klinika környezete gyönyörű, a Margitsziget. Állandó akciók, udvarias kiszolgálás, a vevőcsalogatás minden formája be van dobva abszolút profi módon. A telefont eleve egy sales-manager veszi fel, aki nagyon érti a szakmáját. A weboldaluk szintén gyönyörű.
Az utóbbi időben sok hozzászólás érkezett a Forumra, hogy a Focus mintha veszítene az udvariasságából. Ezek természetesen egyedi vélemények, amikor én ott voltam, velem nagyon kedvesek voltak.
Szubjektív megítélés: Ha vásárolnának egy korszerű berendezést akár a legjobbak lehetnének. Ez valószínűleg előbb utóbb meg kell történjen, mivel tarthatatlan, hogy a legszebb, legpiacosabb klinika egy teljesen elavult lézerrel dolgozzon. Abszolút nincs zsúfoltság, minden szép kényelmes, még szemüveget is lehet csináltatni, ha valaki pont ott akar. /Már nem lehet állítólag, bezárt a bolt. / Hibájuk, hogy nagyon rá akarnak dumálni a a LASIK-ra. Egy két apróbb csúsztatásra hajlandóak a cél érdekében. Pl: A honlapjukon szerepel, hogy CSAK náluk, olyan asszisztenssel beszélhetsz aki ott műtette magát. Az Optimumnál is van ilyen orvos is, asszisztens is, az Optikmed tájékoztatóján pedig 8 ilyen dolgozó képe szerepel. /Sic../ Az erőszakosság és a nyilvánvaló valótlanságok miatt nem tűnnek megbízhatónak túlságosan.
Újdonság: Számos forrás szerint hamarosan beszereznek egy olyan lézert, amivel a LASIK-nál használatos kést helyettesíthetik. Ez a femtosecundumos lézer. Szerintem ez csak az első lépése lesz a beszerzéseknek, hiszen értelmetlen lenne egy csúcstechnológiájú „lézerkéssel” vágni a szaruhártyalebenyt, utána pedig egy lézermatuzsálemmel végezni a kezelést. Mindezek fényében aki a Focust szeretné választani, talán érdemes egy kicsit várnia, míg megjön MINDKÉT új masina.
Végeredmény:
Ár: Vizsgálat: 5000 Ft
PRK: 89 ezer Ft/szem
LASEK: Nincs
LASIK: 145 ezer Ft/szem''
''OPTIK-MED Szemészeti Lézerklinika
1032 Budapest, Bécsi út 195.
Lézerkészülék: Német gyártmányú kb. 4 éves berendezés. Flying spot technikával dolgozik, jelenleg ez a legmodernebb technologia. A lézerhez tartozik egy un. aberométer, mely nem csak a szokásos dioptria és cilinder értékek mérésére képes, hanem az un. magasabb rendű fénytörési hibák mérésére is. A lézer ezeket a hibákat is képes korrigálni, melynek eredményeként állítólag jobb látás érhető el, mint szemüveggel, vagy kontaktlencsével. Ezt nevezi a cég SASSZEM kezelésnek. A Sasszem kezelés az, ami a legnagyobb esélyt nyújtja nagy cilinder és nagy dioptria értékek esetén arra, hogy vagy semennyi, vagy csak kis dioptria maradjon meg. Kisebb dioptria esetén tuti az éleslátás, sőt jobb látás várható mint amilyen korábban szemüveggel volt.
Tapasztalat: Kb. 25.000 kezelést végeztek eddig, messze nekik van a legnagyobb tapasztalatuk ezen a téren. A klinika más tevékenységet nem végez, az ő fogalmazásuk szerint a specializáció hívei. Egyedülálló szolgáltatásuk a GARANCIA, a kezelés előtt írásba adják, milyen eredmény várható. Ennél csekélyebb siker esetén ingyen megismétlik a kezelést, akár évek múlva is. A kontrollok is ingyenesek, sőt bármikor később is ingyen lehet hozzájuk menni, ha akármi baja is van az ember szemének.
Piacosság: Igazi orvosi intézmény, ennek megfelelően cseppet sem mondható piacosnak. Nem is hirdetik magukat. Igaz, hogy rendkívül udvariasak, mindenkiről látszik, hogy szakértője annak, amit csinál, viszont semmilyen árengedmény, akció, ajándék nincs. Egyetlen kedvezményük van csupán, a kezelt pacienseiknek mindannyiszor visszatérítenek a kezelés árából tíz-tízezer forintot, ha ajánlják valakinek a klinikát.
Szubjektív megitélés: Ha nem őriznék olyan féltékenyen az orvosi imázsukat, hanem néha hirdetnének akciókat, még jobbak lehetnének. Keddi napon voltam vizsgálaton, szerintem az a zsúfoltság, ami volt, nagyobb, mint ami egy magánklinikától elfogadható, pláne ezen az áron. A magas árat viszont indokolja a csúcstechnika alkalmazása. Nem igyekeznek semmire rádumálni, a Lasikról pedig kifejezetten lebeszélnek mindenkit, pedig biztos nekik is jobb biznisz, mint a sima PRK. Náluk jelent meg először a LASEK kezelés, mint a LASIK biztonságos alternatívája, amit egyébként alapáron adnak. Hogy ezt a gazdasági ostobaságot mi indokolja, azt elképzelni sem tudom, de nekünk jó. Megbízhatónak tűnnek, csak túlságosan „orvososak”.
Végeredmény:
Ár: Vizsgálat: 5000 Ft de a webboldalukról letölthető egy ingyenes vizsgálati kártya.
LASEK, PRK: 98 ezer Ft/szem
LASIK: 148 ezer Ft/szem'' -
TheVeryGuest
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
I_Am
veterán
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Club
őstag
-
Club
őstag
-
Club
őstag
-
Phoebe~~(@
csendes tag
-
Phoebe~~(@
csendes tag
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Hát ez a mai nem tetszik.
Teljesen átszabják őket
Mégis igaz lenne az index cikk?
Nem tudom én ha odakerülnék nem lenne pofám leszivatni magamrol a zsirt(marmint ami rajtam van), beérném azzal is ha a mellemet megcsinálnák.
Erre itt ez a szőke ...csa akin szerintem semmi hiba nincs, max nem tudja elfogadni hogy öregszik...
Erre melle, arca, ora, lába stb...Kész
Remélem a többi jobban megérdemli a műtétet.(azért akinek eltávolították a mellét az sem semmi...arcfellvarrás...kész..) -
TheVeryGuest
senior tag
-
TheVeryGuest
senior tag
-
I_Am
veterán
Most komolyan megsértődtél? Ne legyél már durcás kisgyerek lécci, írtam, hogy meggyőzhető vagyok erre megint ezzel kezded a hozzászólásod.

Lehet, hogy elhamarkodottan ítéltem, de valamilyen szinten gondolj bele abba amit most leírok.
Van egy ember, mindegy, hogy nő vagy férfi. Nincs megelégedve az alakjával, vagy a természetes külsejével. Ez idáig rendben van sokan vannak így manapság. Mi vezérli akkor mikor a beavatkozás részleteit a nagyközönség elé tárja? Ha csak tisztán anyagi háttér áll mögötte, akkor megértem. (mármint, hogy ma egy átlagos családban nincs pénz a beavatkozásra ezért kapóra jött ez a lehetőség és élt vele valaki) Ezért irtam azt, hogy megggyőzhető vagyok, de akkor tisztán ird le az indokokat.
'' Akkor tudod, egy ilyen lehetőség mellett eléggé nagy az az inspiráció, hogy bevállalja a műsort bármi áron. Mert tudod leélni úgy az életed, hogy olyan dolog miatt suks minden, amiről te nem tehetsz...'' Tehát akkor jól veszem ki a szavaidból, hogy csak tisztán anyagi háttér miatt volt az egész? Ha így van akkor hajrá, egy szót sem szóltam.
Viszont a mai médiában egyre többet látni, hogy emberek elmennek tóksókba veszekedni, meg kibékülni, meg szerepelni és ezzel úgy alázzák le magukat mások előtt, hogy az már nevetséges. Ezért van az, hogy ha egy ''normálisabb'' embert megkérdezel akkor nem biztos, hogy számodra megfelelő lesz a válasz. És ezek után magyarázkodhatsz mi miért és hogyan is történt. -
TheVeryGuest
senior tag
Azért jobb volt, mintha meccset adtak volna, azt nagyon rühellem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A legelejét nem láttam, gondolom akkor volt annak az ecsetelése, hogy mennyire nehéz nekik meg milyen szar az életük most. Ezután jött a műtétes rész, a tenyérbemászó dallamos narrátorhanggal. Voltak még erőltetetten emberi részek, amikor például a műtét utáni ébredésnél a test remegését adták, én azt tuti kihagytam volna. A lábadozásnál próbálták az izgalmat azzal fokozni, hogy hú, vajon sikerült-e, nem tudjuk, a kötés eltakarja. Túl idilli volt a környezet, az egész, olyan meseszerűvé vált tőle. A végére meg amikor bejött a ruha/ékszer/fodrász/stylist rész, tehát a hardcore commercial, akkor aztán végleg hazavágták a dokumentumjelleget. Én ezt éreztem körbeugrálósnak, biztos mindenkinek jól esik, ha ez a sko amber mind azzal foglalkozik, hogy neki mi állna jól, meg hogy nézne ki jobban. Szóval ez is egyfajta egoépítés. Persze lehet, hogy beállított/megrendezett volt az egész. Én mondjuk nem hagytam volna, hogy azokat a képeket amikor altatásból ébredek berakják a műsorba. De mondom, nem tudom mennyire volt beleszólásuk a szereplőknek a szerkesztésbe. Erről írhatnál picit, vagy legalább annyit, hogy nem publikus, abból is érteni fogjuk mi a helyzet.
A zene jó volt, csak az is nagyon hatáskeltő ezekhez a jelenetekhez, tovább csökkenti az egész hitelességét.
Túl sokat foglalkoztak a hogyannal, meg azzal, hogy az általuk előre elképzelt hatást érjék el, kevesebbet a miérttekkel, ami viszont szerintem fontos lett volna. Túl volt szerkesztve az egész. Gondolom a Szülőszoba is ilyen, de ahhoz aztán végképp nincs gusztusom.
Lehet, hogy én vagyok a perverz, meg nem értek hozzá, de inkább adnának ''Vészhelyzet''-et, ''Sírhant művek''-et, meg ''Kés alatt''-ot.
Kár hogy csak ketten vagyunk, jó lenne tudni a többiek véleményét is. -
Trak
addikt
-
ipgirl
tag
-
TheVeryGuest
senior tag
-
ReJim
őstag
-
ReJim
őstag
RTL, tv2... egyre megy: kereskedelmi csatorna.....
bocs, linkedre nem kattintottam, mert láttam hogy úgy kezdődik, hogy: www.blikk......
ez nem jó...... nem fejtem ki mert akkora flame keltés lenne, hogy a kedves moderátor urak még hálókártyám is bannolnák......
csinálja csak....

esetleg belenézek..... -
TheVeryGuest
senior tag
''Vegyül csak alapul azt a dolgot, hogy valaki valamilyen hibával születik, vagy, hogy balesete lesz, és ezáltal történik vele valami.''
Ez érthető, ha valaki nyúlszájjal vagy farkastorokkal, vagy mittomén mivel születik, vagy szilánkosra törik az arca balesetben, vagy levágja pár ujját, megég. De hogy nagy az orra. Nevetséges.
''Akkor tudod, egy ilyen lehetőség mellett eléggé nagy az az inspiráció, hogy bevállalja a műsort bármi áron.''
Ja, nehogy már megdolgozzon azért a pénzért. Azért kíváncsi lennék, ha valami balul ütne ki a műtét után, begyulladna a seb, vagy hasonló le mernék-e adni, azzal, hogy that's life.
''Mert tudod leélni úgy az életed, hogy olyan dolog miatt suks minden, amiről te nem tehetsz...''
Hát ja van aki négernek vagy eszkimónak születik. A nyomorultak. Sőtt szegénynek is szoktak születni az emberek vagy magyarnak. Sőt egyesek fiatalon meghalnak. Mégis elviselik. Nem tom mi jön majd még: ''hátráltatja a toppmodell karrieremet a külsőm, szabjanak már át'' vagy ''nem tom elviselni a halál gondolatát, úgyhogy TB-re klónozzanak'' vagy mi?
Én személy szerint sokkal többre becsülöm azokat akik nyíltan felvállalják a hibájukat. Ilyen vagyok ha tetszik jó, ha nem menj a picsába. Minek kellett a nődnek a műtét? Azt mondod szeretted úgy is, nem? Ezek szerint az nem volt elég neki? Vagy sokkal nagyobb kannak érzed magad most, hogy füttyögnek utána az utcán? Alapvetően mi változott? Szerintem ha a műtét nélkül senkinek érzed magad, akkor azon a műtét nem fog változtatni. Bár ha elég sekélyes lenne a gondolkodásom, akkor lehet, hogy úgy gondolnám, hogy én most már sokkal többet érek. Sajnos a nőkben van valami beépített konformitás iránti vágy és tényleg elhiszik, hogy ha jobban hasonlítanak a Cosmo vagy mi címlapjára, akkor az valamiért jó. -
tildy
nagyúr
180/80 vagyok kb.
Itt van egy kép.na nem rólam, de azért érthető a problémám
Bővebben: link -
zsoltee10
addikt
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
pubwart
aktív tag
-
tildy
nagyúr
Kisgyerek voltam.
1 évesen nagypapám kaszált én meg beleszaladtam a nyelébe.A szemem mellett van ásfél centis, 1mm mély heg.
A másik 2 évesen lefejeltem a vizeskannát.
Mivel látszatra nem voltak nagy sebek, szüleim nem vittek dokihoz összevarratni.Így egy kb 1mm mély heg lett mindkét helyen.
Az a fura, hogy emiatt talán az egyik szemem lentebb van.de lehet ez ilyen születési ''rendellenesség''
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
Én értem hogy nem orvosi műhibákról szól, de amit leírtam akkor is áll.
Szánalmas, hogy kell egy ilyen műsor ahoz, hogy néhány tönkretett emberi életet valahogy helyrepofozzanak. Hiszen lesz benne ilyen is.
Az meg az egyén dolga, hogy bevállalja e az ezzel járó kényszerű népszerűséget.
Mondjuk furi lenne a köv. kis utcai szösszenet:
-Szia nem te voltál abban az átalakítós sóóóóban a múltkor amikor meghosszabítoták a f*rkad.
-De
-Kérhetek egy autogrammot?
Kifacsart, de jellemzően emberek szerencsétlenségéből csinálnak nézettséget.
Ez pedig igen visszataszító.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
Tuti nem. Mert nem csak a külső fontos, hanem a belső is. Aki vállalja, hogy telejesen átvarratja magát, ráadásul mindezt a tv képernyőjén engedi végig bemutatni (persze még pénzt is kap érte, vagy ingyen van a plasztika) annak szvsz önkritikája nulla.
És eddig 2 nőért nyaltam meg csak a 10 ujjamat, abból egyik a párom.
Szerintem.....
-
_az
senior tag
-
Bekeny003
tag
-
lol
senior tag
-
PeliScan
addikt
-
PeliScan
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Motoros topic
- Renault, Dacia topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szép csaj volt úgy is) Ugye te magasabb vagy nála?

Mármint a bemutatóban
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)