- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubwart
aktív tag
-
pubwart
aktív tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Nem volt ő túlsminkelve. Csak előtt a fogorvos eltalálta az egyik eret a szájában... Gondolhatod...
Csoda, hogy így takart a smink. Mikor megláttam anélkül, hát csak lestem
A narrátorszövegben sok igaz volt, de inkább úgy mondom, hogy a szöveg a ''pór népnek'' írt verzió volt
-
pubwart
aktív tag
Ahhh, szerencsére nem voltam sokat benne.
De jóvolt azért
-
pubwart
aktív tag
Mi ez a nagy csend?
-
pubwart
aktív tag
Nah, kinek hogy tetszett a mai műsor? Szerintem tökjó volt...
-
pubwart
aktív tag
Holnap megint 20.15től Nagy Alakítás a TV2n...

Remélem nézitek
-
pubwart
aktív tag
válasz
Phoebe~~(@
üzenetére
Nem értsd félre.

A barátnőm ő más eset, mert ő okos és szép, és mindent megér...
Fogadjunk, hogy plasztik vagy

Én tudom

Majd nézd csak a nagy alakítást és meglátod őt...
-
pubwart
aktív tag
válasz
Phoebe~~(@
üzenetére
Nem privátozok, mert még megharaxim a barátosnőm. Hisz ő Is nagy átalakított.
Meg nem érdekelnek holmi plastikcicák

-
pubwart
aktív tag
válasz
Phoebe~~(@
üzenetére
Nézzenek oda, milyen tapasztalt.

Amúgy a Timire télleeg ráfért még volna egy lelki kezelés is
-
pubwart
aktív tag
a zsírleszívás az azért volt szükséges, mert azt tették fel az arcára. Azt töltötték bele. Ez volt a saját zsír... Ettől lett teltebb az arca
Hát lehet, hogy nem volt megérdemelt, ezt nem a mi jogunk eldönteni, viszont azért figyeld meg, hogy milyen szép lett. Dúúúrva lett. mert lehet a belsőd szép, csak a lelked nem így gondoloja, azért ez nem mindegy.
Nekem az öreg lány nem volt szimpi, nemtom miért... (lehet, mert hallottam róla eztazt), de amúgy sem -
pubwart
aktív tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
degeci vagy... Majd ma nézd!
-
pubwart
aktív tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Csak téged nem vittek, mi?

-
pubwart
aktív tag
Miez a dermedt Csend?
-
pubwart
aktív tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Hát persze. Ha meg unalamas, akkor az a baj, ha érzelemkeltő akkor az, ha dugnak benne akkor az, ha meg nincs is műsor, akkor meg az a baj. Sóval nem jó nektek semmi sem
Dehát a nézettségbe te csak 1 vagy. Vagy egy sem, szóval mindegy.
A zene az télleg rulz volt!
Az exkövér csajt tökre félreismerted. Ez ennyi. A körbeugrálás meg egy naív képzet. Nem úgy megy az ahogy te az eléképzeled -
pubwart
aktív tag
semmi???
-
pubwart
aktív tag
Szerintem a műsor kurvajó volt így önmagában
-
pubwart
aktív tag
akkor várom a reakciókat...
-
pubwart
aktív tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Akkor ma 20.20 TV2
-
pubwart
aktív tag
''Körübelöl 25-30 millióra jött volna ki - állítja Seffer. - Egyébként a magánklinika biztosítja az anyagi hátteret attól kezdve, hogy belép a klinikára mindaddig, ameddig el nem hagyja. Hatvanmilliós összeget különítettünk el erre. Meg akarjuk mutatni a világnak, hogy mit tudunk. Nem reklámra van szükségünk, hiszen a féléves előjegyzés után kerülnek sorra a jelentkezők. A szakma érdekében vállaltuk. ''
Ezt írta az orvos. Ide vagy oda Blikk -
pubwart
aktív tag
Szóval akkor:
Ez Tv2 nem RTL Klubb, mondjuk nem mintha jobb lenne. De itt nincs sem sms, sem semmi más. Nincs semmi emelt díjas dolog. Dokumentarista jelleggel megy az egész, semmi emelt díj.
Bővebben: link
Itt írja az orvos, hogy nem kell nekik reklám. És el is hiszem, nem véletlenül vannak fél évre előre behavazva. Szóval nekik nem kell reklám...
A plasztikát én sem szívlelem, de mindenki azt csinál a testével amit akar. Szíve joga, jah és nem csak szilikonos esetek vannak.
NÉzd meg ezt a műsort egy kicsit, egyre nem halsz bele -
pubwart
aktív tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Reakcióim:
1. oszlop: Valakinek az a baja, hogy nagy az orra, valaki nem érzi így jól magát. Ez egy olyan dolog, amit sosem fogsz ezek szerint megérteni...
2. oszlop: Ezek profi orvosok, profi cuccokkal, minden túl volt biztosítva. Lehetetlen vagy olyan dolgot, ami balul üthet ki, nem vállaltak el
3. oszlop: Ő is elviselte így eddig magát, de jött egy lehetőség, amivel ő élt és megcsinálták neki, ez ennyi.
4. oszlop: Itt személy szerint voltak olyan csajok, akik hiába tökrendesek, meg kedvesek aranyosak, tökre senkinek nem kellettek volna, mert na. Mert majd megnézed és akkor tökre megérted.
Csajom dolgoát meg kicsit félreérted, azaz nem is érted ezt meg te igazán. Elsősorban nem láttad őt sem előtte sem utána (persze a műsorral megnézheted) és nem érzed azt, amit anno ő átélt, hogy basztatták és szopatták emiatt. És ez eléggé bele tud égni az ember személyiségébe, meg tudod sok embert elég sokszort az alapján ítélnek meg, hogy hogy néz ki (pl munkára jelentkezés). Én szeretem őt és ő is szeret engem, bár tegyünk hozzá az egésznek, hogy én unszoltam, hogy menyjen el, próbálja meg, mert tudom neki ez mennyire fontos és mennyire szeretett volna egy ilyenen résztvenni. Elég volt neki, hogy szeretem, sőt neki CSAK ez számít, semmi más,de az ő lelkének ez így sokkal jobb. És így sokkal jobban érzi magát. Amúgy nem érzem magam sokkal jobb kannak, sőt rosszabb is, emrt így sokkal több a valószínűsége annak, hogy valaki másnak is megtetszik (a tortás vicc), szóval akár így is fel lehet fogni. Alapvetően a kapcsolatunk és az élete nemváltozott semmiben, csak annyiban, hogy neki, így jobb a lelkének, jobban érzi így magát. Ezt vagy megérted, vagy nem. Nem jársz ilyen cipőben,. és így nehéz vitatkozni, mert nem élet át...
Az önértékelés nem változott, azaz csak úgy, hogy eddig is én voltam neki a minden és mostis.
És szerencsére nincs meg benne a Cosmo konformitás iránti vágy -
pubwart
aktív tag
Már csak egyet kell aludni

-
pubwart
aktív tag
-
pubwart
aktív tag
Még van casting...
A lehetőség adott...
Az uncsitesóddal sajna nem tudok mit kezdeni, megpróbálni érdemes. Csak mondom, hogy 1000emberből szedtek össze 28at. Persze nem a legtorzabb 28at.
Azért ott sok más szempont is volt.
Csak itt a legföbb baj az, hogy elítélik az ilyen embereket. Mert sokmindenki fasza gyerek, hogy neki semmi baja nincs... Nekem csak szemüvegemv an, de tudom, hogy milyen, mikor csúfolják az embert. És az csak szemüveg és elég nagy hátrány azis. Akkor ami komolyabb...
Te hogy szerezted ezeket a sebeseket? -
pubwart
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
bocs, csak mást is csinálok
Hát konkrétam nem értem, mire célzol, de lényeg, hogy ha bármi nem világos, szívesen elmesélem neked újra.
A műsor nem arról szól, hogy az elbaszott orvosi hibákat kijívták, bár lesz ilyen is...
Itt az a lényeg, hogy miből mi lest. TV módra.
Minden csoda 3napig tart. Majd leül a dolog, a TVnek meglesz a nézettség. A csajoknak meg az örömük, hogy szépek, és teljesült a vágyuk. Csak annyi a különbség, hogy az egy életig tart.
Ez a nem mindegy -
pubwart
aktív tag
Bocsi, h eddig nem tudtam neked visszaírni, csak épp a nulla önkritikájú barátnőmmel töltöttem a 7végét. Kicsit felháborítnó, amit írsz, bár szerintem te is tisztában vagy ezzel. Nem feltétlen mindig rossz, amit a médiában látsz és nem feltétlen rosszak akik ott szerepelnek, de ismeretség nélkül felesleges bármilyen véleményt alkotni, maradjunk ennyiben.
Mellesleg, akik nagyrészt ebben a műsorban szerepelnek, azokkal nagyrészt olyan dolgok történtek, amikről ők nem tehetnek. Vegyül csak alapul azt a dolgot, hogy valaki valamilyen hibával születik, vagy, hogy balesete lesz, és ezáltal történik vele valami. Akkor tudod, egy ilyen lehetőség mellett eléggé nagy az az inspiráció, hogy bevállalja a műsort bármi áron. Mert tudod leélni úgy az életed, hogy olyan dolog miatt suks minden, amiről te nem tehetsz...
Ez nem egy kellemes dolog. Nem mindenki Görög Zitának születik...
Az ehét keddi egyik szereplő a Csilla lesz, aki 17éves korában nagyon el volt hízva, majd vette a fáradtságot és lefogyott (már még erre sem képes [önkritika nulla
]) és míg el volt hízva az volt a baj, most meg az volt a baj, hogy lefogyott és ugye maradt neki felesleges bőre, ami kinyúlt. Mindenki megvetette leköpte, lenézte, és tökre csúnyának nevezte mindenki. Most meg érdekesen a műtét után, mindenkinek kell, és mindenki el van ájulva, hogy egy mekkora jó csaj, és ajjj, mert minden faszi csak bukik rá és futnak utána...
Így kell,így feljavítva??? Szerintem ezek az emberek az önértékelési nullák, nem pedig azok, akik felvállajalák a hibájuk és tesznek azért, hogy ez megváltozzon.
A barátnőmnek például az volt a baja, hogy nagy volt az orra, de ezt leszámítva tökéletes. Okos, szép, csinos. És tudod, eddig beszóltak neki a buszon, mindenfele, hogy húúú, meg hííí, de én azért szerettem, amilyen. És neki ez volt a vágyálma, hogy ezt az egész korrekciós dolgot megcsinálják neki. Másoknak egy jó videókari, egy kocsi, motor, ház. Neki ez volt a vágyálma. Ami azért ilyen minőségi szinten, nem kuruzsló orvossal, minden ahogy kell, nem keves pénz. Sőt nagyon sok. Neki viszont erre nem volt kerete. És tudta, hogy még sokáig nem lesz, így mondtam neki, higy vállalja be és bevállalta. És bejutott, műsor lesz belőle. És emellett csodaszép. Aminek én örülök, de ettől még én ugyanazt az embert szeretem. És Ő is. Nem szállt el és nem lett semmi vele.
Amúgy tökre megbámulják, meg minden. Sőt ma még a buszon egy mellette álló kocsiból az ablakon keresztül a számát is el akarták kérni....
Szóval erről ennyi. Arról, meg, hogy az ő önkritikájuk nulla lenne, azt nem hiszem. Sokkal jobban becsülik ők most a saját magukat és a valós belső értékeiket, mint a szépségüket...
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
Most sajna mennem kell, de ha hazajöttem kifejtem neked bővebben a dolgot.
Melleselg az én párom, az egyik átalakított... Neki van önnkrititkája, bármennyire nem hiszed el a dolgot. És nagyon sajnálom, hogy ennyire ferdén látod a dolgokat. Nézd meg a műsort és majd meglátod.
Ez nem BB, vagy Kísértés.
Szerintem...
-
pubwart
aktív tag
A műsor lényege, hogy istent játszanak. Jó és rossz formában. Jó formában, hogy a legjobb szakemberekkel a legjobb lehetőségek szerint általában normál, azaz kisebb nagyobb hibával rendelkező csajokból (pár pasi volt) igazán szép hölgyeket csináljanak.
Az eheti bemutatóban van a Csilla. Belőle valami kegyetlen gyönyörű lányt csináltak. majd nézzétek meg.
Kicsit rossz kép él az emberekben a műsorról, mindegy, csak lessétek meg
I_Am, megnyalnád mind a 10 ujjad a Csilláért, majd csak figyeld meg
Jah el is felejtettem, a rossz forma pedig az, hogy a média csinálja ezt. tehát benne vana pakiban, hogy nem úgy mutatnak be, mint aki valójában vagy. De ez egy teljesen nem új jelenség... -
pubwart
aktív tag
Jövő Kedden 20.20 Nagy alakítás a TV2n. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mit szóltok a műsorhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Sony Playstation konzolok Okosítása / Szervizelése - TMR Szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Melyikkel lehetne tökéletesen és humánusan megoldani ezt a problémát akkor?
Csoda, hogy így takart a smink. Mikor megláttam anélkül, hát csak lestem

Dehát a nézettségbe te csak 1 vagy. Vagy egy sem, szóval mindegy.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
olyan jó 185centihez is bőven elég