Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Sanyo; értem, már tudom is h miféel cucc, aproneten én is láttam. jó lenen ha lenne cédé és megúsznám ezt a vinyós bénázást.

neduddki; laplinkből egy fajta van? nincs több erezésű vmi bármi? tehát ha veszek egyet, az bizti h müxeni fog?
Yaye, köszi a választ!
hát jah, csak ez volt olyan ami olcsó is és van hozzá használható akksi is. azátn mittomén, tavasz környékén ha lesz jó árban, veszek vmi újabbat, de addig is ezzel kitapasztalom h szüxségem van-e egyáltalán vmi drága laptopra. ez meg azért is jó, mertha szerzek ré USBt, akkor utazásokkor pakolhatom ár a képeket a fényképezőből.
infraport az bizony, de sajna vmiért le van tiltva az NTben, és nem akar müxeni. reset gomb nem nagyon van rajta, de hát nem is életbevágó.
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest