Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Sanyo; értem, már tudom is h miféel cucc, aproneten én is láttam. jó lenen ha lenne cédé és megúsznám ezt a vinyós bénázást.
neduddki; laplinkből egy fajta van? nincs több erezésű vmi bármi? tehát ha veszek egyet, az bizti h müxeni fog?
Yaye, köszi a választ!hát jah, csak ez volt olyan ami olcsó is és van hozzá használható akksi is. azátn mittomén, tavasz környékén ha lesz jó árban, veszek vmi újabbat, de addig is ezzel kitapasztalom h szüxségem van-e egyáltalán vmi drága laptopra. ez meg azért is jó, mertha szerzek ré USBt, akkor utazásokkor pakolhatom ár a képeket a fényképezőből.
infraport az bizony, de sajna vmiért le van tiltva az NTben, és nem akar müxeni. reset gomb nem nagyon van rajta, de hát nem is életbevágó.
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Fotó állvány eladó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest